Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    HOJDAVAK
    Má prosím někde ukotveno do stropu v paneláku?
    Líbí se mi tohle nejjednodušší řešení. Avšak vrtat do panelu je mazec. Zda je to vůbec reálné se tolik provrtat 🙈
    Děkuji za odpověď🙏

    Dárek ke 3.narozeninám doma, teď jen složit a počkat měsíc než to budeme moct vůbec slavit 🙄. Hlavně to dobře úkryt 😄.

    Menší průzkum 😌.
    ☀️Do kolika let vydrželo vašim dětem oslovení MAMINKO, TATÍNKU?☀️

    Učili jsme ho to od mala, teď má 3 a jinak nám neřekne, je to sladké 💙.

    Nějaké tipy na jaro, léto s čím si vyhrají tříleté děti? 🙂
    Budou svátky a narozeniny tak nějaké tipy co nám chybí na baráku 🙈🙏 děkuji.

    Prozraďte, na čem zrovna ujíždíte na Netflixu? 😄🙏

    neria55
    29. črc 2019    Čtené 478x

    Testování NUK

    Po roce se na nás usmálo štěstí a 15. měsíční Toník měl možnost testovat produkty naší oblíbené značky NUK. V testovacím balíčku byl dudlík space, hrneček magic cup a bryndáček. Celý týden jsem přidávala náš průběh testování a teď je na čase to shrnout a ohodnotit.

    DUDLÍK SPACE 

    Syn přijal dudlík až okolo 10. měsíce života a jsem za to neskutečně vděčná, velmi nám usnadňuje usínání, ale zároveň na něm není závislý, je to takový jeho příležitostný kamarád do postele 😉

    Každé dítě má rádo jiný tvar savičky dudlíku, u nás to vyhrál na plné čáře vždy dudlík od firmy NUK. Měl pouze jeden co si opravdu zamiloval a jiný vždy vyplivnul a zašklebil se, ale tento prostě bez nějakých okolků přijal!

    • Velké ventilační otvory umožňují cirkulaci vzduchu.
    • Užší savička redukuje tlak na čelist a zoubky.
    • 16 krásných měsíců kojím a absolutně nemá problém s tím, že by to dudlík kazil.
    • Dudlík NUK Space má navíc svou vlastní praktickou krabičku. Ta se postará o hygienické čištění dudlíku v mikrovlnné troubě, cestování i skladování v čistotě a bezpečí.

    Za sebe dudlík NUK space velice doporučuji, má dle mě krásný design a hlavně okolí pusinky zůstává neotlačené a suché, už žádná zapařená, osypaná pusinka !! 🙂

    Málem jsem zapoměla na mínusy: pouze 4 designy (méďa, koala, tygr, velryba), chybí mi nějaký fakt holčičí 😉 a vyšší cena.

    Kouzelný hrneček Magic cup

    Od 10 měsíců syn pije z láhve s brčkem a teď po půl roce je problém ho na jiný princip přeučit. Princip pití, že musí usrknout z kraje hrnečku chápal dříve než já. Při prvním kontaktu byl z něj unešený, avšak postupem týdne mi přestával pít tolik, co bývalo zvykem. Tudíž jsme se vrátili k naší původní láhvi.

    • Odolný proti vylití – až po opravdu pádu z výšky vytryskne trochu tekutiny
    • Jednoduché čištění a ovládání - skládá se ze 3 částí
    • Hrneček pojme 230 ml tekutiny, má nakreslenou stupnici
    • Pít lze opravdu kdekoli po obvodu hrnečku
    • Opět krásný design, tentokrát jak pro holky, kluky i neutrál

    Výrobce uvádí pro děti od 8 měsíců, ale podle mé zkušenosti to dítě pochopí až tak okolo 10.-12. měsíce, že má usrknout. Samozřejmě čistě můj názor!

    Negativa: pro mého 16 měsíčního již malý objem láhve, musím s sebou nosit další láhev, nedokáže si sám naklonit hrneček jakmile je voda v polovině láhve.

    Bryndáček u nás sklidil také vlký úspěch, je u nás velmi oblíbený na jídla"rychlovky", kdy jde vážně jen o to, aby mi to náhodou na něj nesprsklo 😀 Na oběď nutně potřebuje být nahý v pleně 😀 Negativem bryndáčku je to, že není podšitý nepropustným materiálem, při tekutém barevném jídle by propustil až na oblečení 🙂

    Závěrem v tomto článku chci poděkovat týmu MK a @konik_testuje že mi se synem umožnili testovat tak skvělé produkty NUK, které by přálo velká spousta lidí!

    #zkusenosti_nuk

    neria55
    21. čer 2018    Čtené 386x

    Testování značky Lovi

    Testování Lovi nás velmi mile překvapilo a potěšilo. Doma mám malého již tříměsíčního raubíře, který je neskutečně temperamentní, nespavý a hlavně věčně hladový. Kojení vyžaduje co 2hodiny ať den či noc a opravdu jsem z toho dost unavená. Proto jsem velice ráda, že mám skvělou mámu a brzy už dvojnásobnou babičku, která si toho malého raubíře vždy ráda vezme a pohlídá i půl dne.

    Půldenní hlídání...super, není nic lepšího než neděle a ten pocit, že skoro půl dne prospím! Ale co bude jíst? Zvlášť takový jedlík, co má stále hlad? No přeci pořád to svoje oblíbené maminčino mléčko! V mrazáku stále doplňuji horko těžko zásoby, aby naše odpočinkové neděle mohly pokračovat. Ale jak to mléko do něj dostat, když je zvyklý na kojení a prso miluje? Hledala jsem lahvičku se savičkou, která by se tvarem či měkkosti podobala alespoň trochu bradavce. Což savička Lovi vcelku splňuje, velice se mi na ní líbí, že je krásně měkká, ohebná, pružná, poddajná. Díky tomu jsem se také přihlásila na testování. A hlavně to nejdůležitější! Aby mi lahvička nenarušila či nezkazila kojení, samozřejmě chci kojit dokud mi to tělo dovolí a bude se tvořit mléčko.

    Samosterilizující lahvička byla jako sen! Žádné vyvařování v hrnci, hlídání času, horká pára v takových vedrech, uff! Není nic snadnějšího než sterilizace v mikrovlnné troubě za 1,5minuty! Lahvičku jsme si velmi rychle oblíbili a určitě budeme používat nadále. Snadno se drží, a aby byl zachován antikolikový systém jsou tam "výřezy" na prsty, takže každý hned pochopí jak lahvičku správně držet. Máme doma opravdu "prsomila", takže naučit ho na lahvičku bylo dost těžké, lahvičku Lovi ale vzal hned, nevěřila jsem vlastním očím!

    První sterilizace byla pro mě trochu záhadou, nikde jsem nenašla žádný návod, tak jsem snad kalíšek s jednoduchým nákresem pochopila správně. Co k lahvičce ještě napsat...asi jen to, že splnila mé očekávání, a děkuji za možnost ji otestovat! Kojím stále, takže žádné narušení či dokonce konec kojení se nekoná!

    Zkoušeli jsme v lahvičce poprvé čajík, radost se po ochutnání změnila v pěknou nechuť.

    Druhým produktem k testování byly šidítka. Náš malý raubíř, jak jsem psala výše je "prsomil" takže už jen slovo dudlík ho nechává chladným. Vyzkoušeli jsme snad všechny možné druhy a prostě prso je prso. Párkrát ho v puse ochutnal a pak bohužel letěl ven. Je mi hrozně líto, že ani na tyto úžasné se nechytil, přitom jsou krásně měkké, a dudaly by se jedna radost. Mají úžasný design, až mi bylo líto je rozbalovat. Každý dudlík má vlastní kryt což je opravdu top! Poputují tedy k mojí sestře, která je momentálně v očekávání a budu doufat, že její miminko dudlíky ocení.

    Samosterilizující lahvičku a šidítka Lovi můžu jen doporučit, jsme spokojeni a v této značce budeme pokračovat. Více o produktech naleznete na jejich webu www.lovicz.cz

    Chci poděkovat @konik_testuje za tuto příležitost vyzkoušet produkty Lovi, u lahvičky zůstáváme a brzy přejdeme na 3m+! A již nyní se těším, až nás k nějakému testování opět vyberete!

    neria55
    18. kvě 2018    Čtené 371x

    Baby Dove

    Za testování kosmetiky Baby Dove jsem neskutečně vděčná, vždy jsem chtěla něco testovat a poprvé se mi to povedlo. Navíc značku Dove opravdu já osobně miluji, antiperspiranty a sprchové gely používám jedině Dove!

    Toník (9 týdnů) má již od narození velmi citlivou a suchou pokožku, na kterou zkoušíme různé výrobky i z řad přírodní kosmetiky. Oleje z přírodních zdrojů lisovaných zastudena nijak na suchou, olupující se pokožku nepomáhaly, jakmile se olej vstřebal, tak se znovu objevila suchá kůže. Takže jsme oleje zcela zavrhli a hledáme výrobek, který nám sedne.

    Balíček kosmetiky dorazil, a myslím, že Toník zrovna nadšený nebyl :D.

    Baby Dove Sensitive Moisture - tělové mléko - praktická "placatka", která se vleze i do přebalovací tašky a nezabírá místo. Již po prvním použití jsme byli překvapeni výsledkem. Jeho kůže byla hydratovaná a naprosto jemňoučká. A jelikož mám více v oblibě parfémované výrobky, určitě sáhneme po tělovém mléku z řady Baby Dove Rich Moisture, a samozřejmě budeme doufat ve stejný výsledek.

    Baby Dove Sensitive Moisture - mycí gel na tělo a vlásky si u nás místo bohužel nenašel, máme rádi výrobky, které hodně pění a alespoň malinko voní, a bohužel v tomto nás gel celkem zklamal, není to to co jsme hledali. Ikdyž věřím, že v péči o citlivou a suchou pokožku nám velice pomohl a prospěl. Oceňuji na výrobku praktickou pumpičku!

    Baby Dove Sensitive Moisture - vlhčené ubrousky si u nás místo vždy najdou, jsou bez parfemace, což pro změnu u ubrousků oceňuji, jelikož převoněné, napuštěné ubrousky na zadeček rozhodně nechceme. Doma se snažíme používat pouze vodu. Na cesty jsou ubrousky skvělé, velikostně akorát, ale uvítali bychom více vlhkosti.

    Návštěva prababičky dopadla s ubrousky báječně. Nechala jsem Toníka s prababi 30min osamotě, a jak jsem přišla byly ubrousky celé olepené. Toníkova prababička vzkazuje, že se tam mají dávat štítky "Zde otevřít" :D.

    Z řady Baby Dove Rich Moisture jsme měli možnost otestovat Mycí gel, Šampon, Mýdlo a Krém proti opruzeninám. Takže postupně...

    Baby Dove Rich Moisture - Mycí gel na tělo a vlásky - Velice příjemně voní, lehce pění, a  má šikovnou pumpičku, která velice usnadňuje umývání našeho drobečka, kterého stále musím při koupání držet jednou rukou.

    Baby Dove Rich Moisture - Šampon - opět velice krásně voní a zanechává vlásky jemné. Ocenila bych také pumpičku, velice by mi to usnadnilo koupání malého miminka. Šampon jsem zkoušela i na svých vlasech a nemám jinak co vytknout, byly krásně hebké. Bohužel ale Toníkovi šampon nesedl, po třech umytích mu začala šupinatět kůže na hlavičce, což mě mrzí. 

    Baby Dove Rich Moisture - Mýdlo tableta - ihned putovalo do komody, zamilovala jsem si jeho vůni! Ale moc dlouho se tam neohřálo, jelikož mi to nedalo a musela jsem vyzkoušet zda ta vůně zůstane i po umytí. Velice jsme si ho zamilovali, a i když je to dětská řada kosmetiky, tak si místo v naší koupelně určitě opět najde!

    A to nejlepší nakonec! 

    Baby Dove Rich Moisture - Krém proti opruzeninám! I když prozatím žádné nemáme, léto a nesnesitelné vedra se blíží, tak věřím, že tento krém opět pořídím. Používala jsem ho nyní po dobu testování denně při každé výměně plenky a efekt skvělý, zanechává skoro neviditelný ochranný mastný film, který i při další výměně plenky stále drží a je prakticky neviditelný! Na zadeček stačí opravdu malinko, krém je velice hutný a dobře roztíratelný. Tohle je nás Top výrobek značky Baby Dove! 🙂

    Chtěla bych velice poděkovat za zaslané výrobky a hlavně možnost je otestovat! 

    #konik_testuje - děkujeme za příležitost a budu se těšit na další testování!