neria55
29. črc 2019
478 

Testování NUK

Po roce se na nás usmálo štěstí a 15. měsíční Toník měl možnost testovat produkty naší oblíbené značky NUK. V testovacím balíčku byl dudlík space, hrneček magic cup a bryndáček. Celý týden jsem přidávala náš průběh testování a teď je na čase to shrnout a ohodnotit.

DUDLÍK SPACE 

Syn přijal dudlík až okolo 10. měsíce života a jsem za to neskutečně vděčná, velmi nám usnadňuje usínání, ale zároveň na něm není závislý, je to takový jeho příležitostný kamarád do postele 😉

Každé dítě má rádo jiný tvar savičky dudlíku, u nás to vyhrál na plné čáře vždy dudlík od firmy NUK. Měl pouze jeden co si opravdu zamiloval a jiný vždy vyplivnul a zašklebil se, ale tento prostě bez nějakých okolků přijal!

  • Velké ventilační otvory umožňují cirkulaci vzduchu.
  • Užší savička redukuje tlak na čelist a zoubky.
  • 16 krásných měsíců kojím a absolutně nemá problém s tím, že by to dudlík kazil.
  • Dudlík NUK Space má navíc svou vlastní praktickou krabičku. Ta se postará o hygienické čištění dudlíku v mikrovlnné troubě, cestování i skladování v čistotě a bezpečí.

Za sebe dudlík NUK space velice doporučuji, má dle mě krásný design a hlavně okolí pusinky zůstává neotlačené a suché, už žádná zapařená, osypaná pusinka !! 🙂

Málem jsem zapoměla na mínusy: pouze 4 designy (méďa, koala, tygr, velryba), chybí mi nějaký fakt holčičí 😉 a vyšší cena.

Kouzelný hrneček Magic cup

Od 10 měsíců syn pije z láhve s brčkem a teď po půl roce je problém ho na jiný princip přeučit. Princip pití, že musí usrknout z kraje hrnečku chápal dříve než já. Při prvním kontaktu byl z něj unešený, avšak postupem týdne mi přestával pít tolik, co bývalo zvykem. Tudíž jsme se vrátili k naší původní láhvi.

  • Odolný proti vylití – až po opravdu pádu z výšky vytryskne trochu tekutiny
  • Jednoduché čištění a ovládání - skládá se ze 3 částí
  • Hrneček pojme 230 ml tekutiny, má nakreslenou stupnici
  • Pít lze opravdu kdekoli po obvodu hrnečku
  • Opět krásný design, tentokrát jak pro holky, kluky i neutrál

Výrobce uvádí pro děti od 8 měsíců, ale podle mé zkušenosti to dítě pochopí až tak okolo 10.-12. měsíce, že má usrknout. Samozřejmě čistě můj názor!

Negativa: pro mého 16 měsíčního již malý objem láhve, musím s sebou nosit další láhev, nedokáže si sám naklonit hrneček jakmile je voda v polovině láhve.

Bryndáček u nás sklidil také vlký úspěch, je u nás velmi oblíbený na jídla"rychlovky", kdy jde vážně jen o to, aby mi to náhodou na něj nesprsklo 😀 Na oběď nutně potřebuje být nahý v pleně 😀 Negativem bryndáčku je to, že není podšitý nepropustným materiálem, při tekutém barevném jídle by propustil až na oblečení 🙂

Závěrem v tomto článku chci poděkovat týmu MK a @konik_testuje že mi se synem umožnili testovat tak skvělé produkty NUK, které by přálo velká spousta lidí!

 #test_nuk  #recenze

#zkusenosti_nuk

Začni psát komentář...

Odešli