Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Služby

Záleží vám na kvalitních službách, adekvátním přístupu a výsledné spokojenosti? Pojďte na jistotu a přečtěte si reálné zkušenosti se službami různého druhu. Protože dvakrát měř a jednou řež platí při službách dvojnásob.

Nové články

Hodnocení a zkušenosti se službami

Máš zkušenost se službami?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Nákup přes Dáme jídlo do 40 minut

jitkaidka  28. čer 2021
Služba Dáme jídlo nabízí také dovoz nákupu v sekci Obchody. Na Praze 3 lze vybrat z možností Dáme Market, Tesco Expres, prodejny Žabka, Sklizeno a mnoho dalších specializovaných obchodů. Nákup vám dovezou v předem stanoveném čase až domů podobně jako jídlo z restaurace.
Čti celé hodnocení
3
4
2

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Dáme nákup do hodiny

klovalka  27. čer 2021
Děkuji za možnost testování.
Čti celé hodnocení
4
4

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Nákup u Tesco Expres

bertoldina  27. čer 2021
V tomto obchodě jsem zatím nakoupila dvakrát, doručení bylo opravdu rychlé a v obojím případě do 30 minut. Oba kurýři byli velmi milí.

Nabídka na internetu je oproti kamennému obchodu omezená, ale základ zde naleznete. Bohužel se nedá úplně spolehnout na to, že vždy bude vše - nabídka byla pokaždé lehce jiná (zejména u masa) a v nabídce nebylo nic mraženého.

Všechno přivezené zboží bylo ve výborném stavu - i pečivo a zelenina, chlazené zboží bylo stále krásně chladné.

Ceny jsou stejné jako v kamenném obchodě, platí se poplatek za dopravu 39Kč a to bez ohledu na výši nákupu.

Za mě jsem byla spokojená, pokud člověk něco potřebuje hodně rychle (jen to musí spadat do sortimentu, který je v nabídce), tak je to ideální způsob, jak nakoupit. Cena za dopravu není až tak strašná, i když bych uvítala bezplatnou dopravu nad určitou výši nákupu.
Čti celé hodnocení
1
3
3

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Nákup přes Dáme jídlo u Tesco Expres

podvlivemcokolady  25. čer 2021
Byla jsem se službou velice spokojená. Ocenila bych větší výběr obchodů a také potravin, ale na malý nákup dostačující. Kurýry z Dáme jídlo bych hodnotila taktéž kladně, i když první kurýr nemohl najít naši adresu, a tak jsem si pro nákup musela dojít.
Čti celé hodnocení
2
3
2

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Dáme obchod? Proč ne?

pepper05  25. čer 2021
Z restaurací objednávám přes Dáme jídlo poměrně běžně, o možnosti nakoupit i v různých obchodech jsem se ale dozvěděla až díky testování na Modrém koníku. A za sebe musím říct, že je to skvělé, přestože některé věci je třeba ještě doladit.
Zvlášť, pokud potřebujete rychle nakoupit to, co právě došlo a nedostanete se hned do obchodu. Jen je třeba bydlet tam, kde jsou v okolí zrovna otevřené obchody a nesmíte chtít nic úplně specifického. Nabízený sortiment u jednotlivých obchodníků je totiž poměrně hodně omezený a zatím není možné si vybrat z příliš mnoha obchodů, nebo už mohou mít zavřeno. Pro základní potraviny, alkohol nebo třeba květiny, se to ale hodí. Kurýři dorazili dokonce v předstihu, byli velmi vstřícní a zboží bylo v taškách hezky srovnané. Pes i dítě celý nákup schválili. :-)
Čti celé hodnocení
8
4
4

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Nákup z Dáme jídlo

zzuzinda  25. čer 2021
Byla jsem vybrána pro testování nákupu z Dáme jídlo. Dostala jsem dva vouchery, každý v hodnotě 500,- Kč. Jeden z nich bylo nutné použít v Dáme market, druhý jsem nakonec použila v Tesco Expres.
Dáme market:
Musím přiznat, že tento obchod pro mě byl dost nepřehledný, ale nakonec jsem se s tím poprala a objednávala. Další nepříjemné překvapení bylo, že byl omezen počet kusů zboží, které jsem chtěla objednat. Chtěla jsem koupit mléko, doma máme pijana mléčného, takže už by se nám skoro vyplatila kráva. Ale to bohužel nešlo. Počet kusů byl omezen i na ostatní zboží. Nakonec jsme udělali nákup, neobešlo se to bez mého brblání, ale zvládla jsem to.
Co jsem ocenila, bylo, že na stránce se objevovalo, kde nákup zrovna je. Dorazil rychle a kompletní. V tašce jsme měli jako poděkování poukaz na slevu a kartičku s poděkováním, to bylo milé. :-)
Další nákup jsme se rozhodli využít na nás - koupíme si koktejly a vychutnáme si je na balkoně. Chyba - dnes už zavřeno. Zítra - momentálně zavřeno, otevřeme později. Nakonec jsme koktejly oželeli. Udělali jsme nákup v Žabce. A opět problém - náš nákup nebyl převzatý, proto byl stornován. :-( Hledali jsme, kde bychom co nakoupili. Připadali jsme si zvláštně - máme peníze, chceme je utratit, ale kde? Ve finále jsme si objednali v Tesco expres.
Tesco expres:
Zde nebylo žádné omezení na počet kusů, tak jsme nakoupili mléko do zásoby. ;-) Dcerka si vybrala něco pro ní a pro brášku, udělali jsme malý nákup. Opět jsem ocenila možnost sledování kurýra, nákup dorazil rychle a kompletní. Kurýr byl ochotný a milý.
Když to shrnu - asi jsme napřed špatně pochopili způsob nákupu na tomto serveru. Není to na velký nákup do zásoby, ale spíš - „jé, došla mi mouka, cukr, vejce a já chci udělat dort" - objednám to na Dáme jídlo a než mi změkne máslo, mám vše doma. Za mě dobrá idea, ale provedení ještě asi není dotažené - malý výběr zboží, obchodů, hůře přehledné rozhraní. A v Praze, kde je stále nějaký obchod otevřený, to nemá až takové využití.
Čti celé hodnocení
3
4

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Dáme jídlo rozvoz potravin - negativa převažující nad pozitivy

jenie  24. čer 2021
Měla jsem tu možnost otestovat rozvoz potravin z damejidlo.cz. Protože ale celkový výběr obchodů pro dovoz na naši adresu byl mizerný, rozhodla jsem se v obou případech pro obchod Dáme market.
Nákupy mi byly v obou případech doručeny velmi rychle. Až na jednu okoralou okurku, byly v pořádku. Cena dopravy přijatelná, kurýři milí. Jako bonus. ke každé objednávce slevový kupon v hodnotě 100 Kč na další nákup.
Bohužel, se mi ale obchod přepínal do režimu obchodů momentálně zavřených nebo dočasně nedostupných a nefungovalo mi ani vyhledávání potravin/drogerie přes lupu, proto se v mém případě o rychlý nákup do 30 minut nejednalo. Celkový výběr potravin také nestál za řeč, postrádala jsem tam hodně dětských potravin.
Celkově tedy za mě spíše nespokojenost, dáme jídlo má určitě co napravovat. ;-)

http://www.modrykonik.cz/blog/jenie/article/tes...
Čti celé hodnocení
3
3
3

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Dáme jídlo - testování obchodů

luciel125  22. čer 2021
Byla jsem vybrána na testování s Dáme jídlo v sekci obchody. Obdržela jsem dva vouchery na 500 Kč a podmínkou bylo jeden voucher uplatnit na Tesco Expres. Druhý jsem využila na Dáme Market.
Oba nákupy proběhly v pořádku a nákup jsem měla u sebe vždy půl hodiny po objednání, kurýři byli velmi milí a nákup byl úhledně poskládán v taškách. Sortiment v obou obchodech byl dostačující, za mě velmi povedená služba, určitě do budoucna objednám znova.
Čti celé hodnocení
3
5
2

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Testovani Dáme market

luna126  21. čer 2021
V týdnu od 14. do 20. 6. jsem měla možnost otestovat službu Dáme market. První nákup proběhl z obchodu Dáme market (dle pravidel). Líbil se mi výběr trvanlivých potravin, i ovoce a zelenina byly v široké nabídce. Chyběla mi možnost nákupu masa a ryb. Nákup byl doručen opravdu bleskurychle (40 minut), což se mi hodilo. Kvalita potravin byla až na malou výjimku v pořádku (jedno rajče bylo plesnivé).
Druhým obchodem byl obchod Sklizeno. Zde už proběhlo pár nepříjemnosti s objednávkou, neplatností kuponu. Vše se nakonec vyřešilo k oboustranné spokojenosti.
Dáme market doporučuji spíše jako občasnou službu, když se chystám vařit a doma něco dojde. Zásobovací nákupy zde neproběhnou.
Čti celé hodnocení
2
2

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Rozvoz potravin přes Dáme jídlo

janysevka  21. čer 2021
Vyzkoušela jsem rychlý dovoz potravin přes damejidlo.cz. Objednávala jsem z Dáme market a z Tesco Expres Sokolovská.

Na začátku se to, bohužel, neobešlo bez komplikací a dojít na konec objednávky trvalo celkem dlouho. Problém byl zřejmě ve vytíženosti obchodů/kurýrů, takže když jsem konečně naklikala nákup, objevila se hláška, že z daného obchodu momentálně nedoručují a mám to zkusit později.

Když se konečně podařilo objednat, dovoz byl relativně rychlý, i když v případě první objednávky z Dáme market to nebylo do 30 minut. Naopak z Tesco Expres původně avizovali 40-50 minut a nakonec z toho bylo 25 minut. Kurýři byli velmi milí, v nákupu nic nechybělo a zboží bylo v pořádku .
Čti celé hodnocení
5
4
4

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Tesco Expres Praha

kajajaf  21. čer 2021
Nakupovala jsem dvakrát a pokaždé spokojenost. Jednou ve „špičce" - v pondělí okolo 12. hodininy mi nákup přijel asi za 40 minut. Podruhé jsem nakupovala v 9 hodin v sobotu a měla jsem nákup v ruce za neuvěřitelných 20 minut!
Kvalita potravin byla fajn, měla jsem maso, zeleninu a chlazené potraviny typu šunka. Vše bylo v pořádku, dobře vychlazené, i když venku bylo teplo. Oba kurýři byli milí a ochotní.

Musím uznat, že je to výborná služba. Neříkám, že tak budu nakupovat den co den, ale někdy situace nedovolí jít nakoupit, nebo prostě něco zrovna teď strašně chybí. A s malými dětmi o takové situace asi nouze zrovna není. Děkuji a chvalím. 😉
Čti celé hodnocení
3
1

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Zkušenosti s DÁME (nejen) JÍDLO

katka_dv  20. čer 2021
Vyzkoušela jsem nákup v Tesco Expres Sokolovská a v obchodě označeném jako novinka – House Party – noční rozvoz. Jde opravdu o rychlý nákup, i když je nutné těch 30 minut, které jsou uvedeny v nadpisu, brát s mírnou rezervou. Sortiment je značně omezený a podle nabídky obchodů to vypadá, že cílovou skupinou jsou všichni ti, kteří často pořádají neplánované párty.

Ceny jsou srovnatelné s konkurencí / běžnými obchody (i když to nemusí být pravidlo; např. v Mlsky stojí Kinder Bueno 39 g 35 Kč, Coca – Cola 1,75 l 69 Kč …). Cenu za dopravu nehodnotím, protože u jednotlivých obchodů se liší.

Jako nejzásadnější vidím nedostatek v „momentální nedostupnosti“ obchodů, která vás může zaskočit v průběhu nakupování, kdy pak řešíte, jestli chvíli počkat, jestli se dá uložit košík (tuto možnost jsem nenašla), nebo jestli prostě vypnout počítač a jít nakoupit „offline“.
Z tohoto důvodu hodnotím spíše průměrně, detailní recenze zde:
http://www.modrykonik.cz/blog/katka_dv/article/...
Čti celé hodnocení
3
2

Dáme jídlo – rychlý nákup domů do 30 minut u vás

Zkušenost s dovozem v Praze - odzkoušen obchod Dáme market a Tesco Expres

malenka3  20. čer 2021
Služba jako taková určitě pozitivní je, nechat si dovézt nákup domů je prostě super, ne že ne. V porovnání s dovozem nákupu třeba od Rohlíku už to tak super ale není. Výběr obchodů pro moji oblast (P12) omezen, převažují obchody s alkoholem. Potraviny nabízeny jen ve třech obchodech, sortiment je značně omezený. Chybí mi základní potraviny, jako například zmrzliny v létě (má jen Dáme market), dětské pleny! (ani v Tesco Expres nebyly).
Dovážka nebyla ani jednou do 30 minut (Dáme market do 40, Tesco Expres 63 minut). Obojí objednané v sobotu odpoledne.
Největší problém je lovit otevřený obchod, během pár hodin mi Tesco několikrát zavřelo a já nebyla schopna přes dvě hodiny dokončit nákup, což bylo velmi nepříjemné. Měla jsem tam nákup na večeři, takže v tu chvíli bylo rychlejší zvednout zadek a dojít do krámu.
V celkovém hodnocení tedy hodnotím spíš průměrně, detailní recenze zde: http://www.modrykonik.cz/blog/malenka3/article/...
Čti celé hodnocení
3
4