Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Hodnocení a zkušenosti s jídly a nápoji

Máš zkušenost s jídly a nápoji?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost

Frolíkova káva - Extra vánoční mletá

Vánoční káva

medakote  16. lis 2021
Kávu jsem koupila jako vánoční dárek manželovi, sám si ji pak pořídil i další rok.
Čti celé hodnocení
2
2

Mana

Opravdu Mana někomu chutná?

katule1990  29. srp 2021
Pořídila jsem 2 lahvičky drinku Mana bez příchutě, vzali jsme si je s sebou na letiště, abychom si jednoduše mohli něco dát, až nás ve 3 ráno přepadne před odletem hlad. Chutí Many jsem byla opravdu hodně překvapená, jak moc nepoživatelné to je. Nejsem v jídle nějak vybíravá, ale i přes hlad se tohle prostě nedalo pozřít. Stejně dopadl můj manžel, který sní snad úplně vše a když mi něco nechutná, tak nám i na just dokáže, že to není špatný. Kromě Many, to nedal ani on, ač se snažil. Chuť je vážně tak nechutná, že se to nedá. Dokonce se mi zvedal žaludek. Od známých vím, že to měli taky stejně. Vážně existuje někdo, komu to chutná?
Čti celé hodnocení
2
2

UGO 100% šťávy

Mrkev a jablko

remirath  11. črc 2021
Příjemná, svěží chuť čerstvé mrkve a jablíčka, prostě klasika, která nikdy nezklame. :)
Čti celé hodnocení
3

UGO 100% šťávy

Čím sladší, tím lepší ;)

petulelebambule  11. črc 2021
Moje děti milují kombinaci banán-jahoda-jablíčko.
Čti celé hodnocení
4
1

UGO 100% šťávy

UGO šťávy

koliotte  10. črc 2021
Jsou výborné, chutnají dospělým i dětem.
Čti celé hodnocení
2
1

UGO 100% šťávy

Skvělé

petulka10  10. črc 2021
Chutnají skvěle, nejvíce Malina, jahoda, borůvka a jablko
Čti celé hodnocení

UGO 100% šťávy

Vynikajúci chuť

slimacikmia  10. črc 2021
My milujeme ovoce a UGO šťávy jsou výborné. Balení je super pro malé děti, pro větší a dospělé ale zážitek z chuti netrvá moc dlouho.
Čti celé hodnocení
4
2

UGO 100% šťávy

Jablečné UGO

lotyloty  9. črc 2021
U nás vede zásadně jablečná příchuť.
Čti celé hodnocení
2
1

UGO 100% šťávy

UGO šťávy

hannicka32  8. črc 2021
Výborná chuť a plno vitamínů.
Čti celé hodnocení
1
1

UGO 100% šťávy

Plné chuti

keksik002  8. črc 2021
100% chuť ovoce, žádné cukry navíc ani chemie která přebije chuť ovoce. ;)
Čti celé hodnocení
3
1

UGO 100% šťávy

Kupuji pravidelně

nambr  8. črc 2021
Mám stánek kousek od práce. Kkromě šťáv si velmi ráda objednávám i saláty k obědu.
Čti celé hodnocení
1
1

UGO 100% šťávy

Chutná nám

lilian2111  7. črc 2021
Výborné, chutná nám doma všem. :-)
Čti celé hodnocení
1
1

UGO 100% šťávy

Široký výběr vitaminů

vemarska  7. črc 2021
100% šťávy UGO nikdy nezklamou, chutnají nám všem doma. Líbí se mi i kombinace šťáv z ovoce a zeleniny. :-)
Čti celé hodnocení
3
1

UGO 100% šťávy

Mňam!

agentka009  7. črc 2021
Chuťově vynikající, vychlazené skvěle ochladí v horkých letních dnech.
Čti celé hodnocení
2
1

UGO 100% šťávy

Mrkev a jablko

ivaze  6. črc 2021
Chuťově dobrá, hlavně je dobře, že ta mrkev přebije řepu, samotná řepa je pro mě nepoživatelná.
Čti celé hodnocení
1
2

UGO 100% šťávy

Ugo džusy

mmichaella  5. črc 2021
Před pár lety jsem pořídila detox balíčky a byla to zajímavá zkušenost. Většina džusů byla výborná, jen ty s řepou mi moc nechutnaly. Každopádně jsem se cítila vážně lehce a byl to dobrý start začít se zdravým stravováním.
Čti celé hodnocení
1

UGO 100% šťávy

Řepa a jablko

bajuuu  5. črc 2021
Nejen, že skvěle chutná, ale dobře vychlazená dokáže v létě vykouzlit úsměv na tváři. :-)
Čti celé hodnocení
2
1

UGO 100% šťávy

Skvělá chuť

foxel  5. črc 2021
Miluju ovocné a zeleninové šťávy a od UGA jsou naprosto dokonalé. 😍
Čti celé hodnocení

UGO 100% šťávy

Zdravé osvěžení

zumik87  5. črc 2021
UGO produkty si kupuji velice ráda, protože nejen osvěží, ale i zasytí. Nejčastěji vyhledávám kombinaci ovoce a vede u mě kombinace Malina, jahoda, borůvka a jablko, protože je laděná do sladka.
Čti celé hodnocení
1
1

UGO 100% šťávy

Řepa a jablko

verka0123  4. črc 2021
Skvělý a osvěžující nápoj plný vitamínů.
Čti celé hodnocení
1
1