Croissanty Bauli

    55 zkušeností

Croissanty Bauli přinášejí lahodnou chuť díky tradiční italské receptuře v oblíbených příchutích. Zárukou potěšení pro chuťové buňky je mateřský kvásek, který se nechá odpočívat až 40 hodin, dokud se nestane tím, co nazýváme „Nucleus“ - jádro. Právě to zaručuje jedinečnou jemnost, chuť a aroma.

Kromě toho italské croissanty Bauli obsahují pouze vejce z podestýlkového chovu, mají nulový obsahu alkoholu a konzervačních látek. Všechny příchutě navíc obsahují hrachovou bílkovinu jako zdroj bílkovin.

Vychutnat si je můžete ve třech skvělých příchutích. Oblíbený čokoládový s obsahem 60 % kakaa, vanilkový s vanilkou z dalekého Madagaskaru a meruňkový s meruňkovým džemem z výběrového ovoce.

Croissanty Bauli

Společnost Bauli - rodinná pekárna s několika generační tradicí, se může pyšnit kombinací dovedností, domácích receptů a nejmodernějších technologií s vášní pro pečení. Přináší tak na náš stůl autentické italské pečivo.

S ohledem na tradice a staré recepty se výrobky Bauli vyrábějí z nejkvalitnějších surovin. Výzvou pro společnost bylo reprodukovat řemeslnou zkušenost v průmyslovém měřítku, se vší důkladností a zaměřením na detaily.

Croissanty Bauli seženete v prodejnách Globus, Kaufland, Coop, Žabka, OMV, Shell, Relay a dalších.

Kde koupím croissanty Bauli?

Nové články

Hodnocení a zkušenosti s croissanty Bauli

Máš zkušenost s croissanty Bauli?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
Nejnovější hodnocení
miroslava411  26. zář 2022

Jemné pečivo

Chuť je příjemná a těsto nadýchané. I po čase chutná skvěle a krásně se odtrhává.
Ideální velikost do batohu.
  • Kváskové těsto
  • Netradiční chuť náplně (hlavně čokoládové)
hnandezz  20. zář 2022

Boží croissanty

Naprosto dokonalé krosíky.
Těstíčko nadýchané, měkké. Není suché, oschlé, děti byli spokojené, že je to neškrabe 🙂.
a ty náplně? Luxus. meruňky top ❤❤.
  • Balení akorát
  • Těsto je vlhlé, vláčné, voňavé
bellaver  15. zář 2022

Tolik croissantů ..... značek, příchutí, tak který?

Když jsem uviděla možnost zkusit se přihlásit do testování croissantů, byla jsem nadšená. Naše děti je mají opravdu rády. Vyzkoušeli jsme toho už hodně. Nabídka je opravdu veliká, není třeba jíst cokoli, co nám nechutná k mlsání.
Nejméně jednou týdně peču dětem ke snídani/svačině koláče, bábovky, takže je to pro ně občasná dobrota, ale třeba na cesty jako dělaná. Croissanty Bauli nám dorazily ve 3 příchutích, děti nejvíce oslovila klasika čokoláda, já byla nadšená meruňkou a vanilka, ta chudák zůstala trochu na ocet, nikoho z nás nezaujala.
Croissant je menší, než jsem zvyklá od ostatních značek, ale pro děti ideální, pro ně akorát, u jiných vždy kousek nechají, že už nemůžou :-). Těsto je krásné, měkké, lehounké, náplně nečekaně dost.
Za nás to byla dobrota a protože je mají u nás na vesnici v obchodě, dál kupujeme oblíbenou příchuť :-)
(3 fotky)
  • Měkké těsto
  • Velikost
  • Cena
  • Nepříliš lákavý obal
konik_testuje  14. zář 2022

Bauli si zaslouží šanci, i pokud croissanty nemáte tolik v oblibě

Bauli je chutná, rychlá a praktická svačinka, zdroj energie pro děti po náročném tréninku, ale i pohoštění pro nečekanou návštěvu. Bauli jsou opravdu chutné, svým složením unikátní. Oceňujeme recept s mateřským kváskem. Na první pohled typické příchutě jsou ve skutečnosti jiné, než u jiných croissantů. Čokoládový krém obsahuje až 60% kakaa, vanilkový vanilku z dalekého Madagaskaru a meruňkový je plněn marmeládou z výběrového ovoce.
(5 fotek)
  • Těsto je měkké, nadýchané
  • Střídka krásně laminovaná a bohatě vrstvená.
  • Jsou opravdu štědře plněné.
  • Nádivky nejsou přeslazené, mají jemnou strukturu, jejich chuť je vyvážená a lahodná.
  • Někomu se může zdát menší balení, ale pro děti ideální velikost, aby to se sladkým nepřeháněly
triskova_v  13. zář 2022

Malá svačinka

Měla jsem možnost s holkama ochutnat tři příchutě croissantu. Moje holky jsou velcí jedlíci a ani s hrsti ovoce jim croissant ke svačině nestačil. Ale to nestačí ani od konkurence. Celkově vypadá velký a hodně nadýchaný, takže se člověk moc nenají.
Velká výhoda je, že náplně nejsou moc tekuté, takže ani na výletě se člověk nezaprasí. Náplň je v celém croissantu, což je velké plus.
Holkám nejvíc chutnala meruňka, byla akorát sladká.
Mě nejvíc chutnala čokoláda - holkám vůbec, protože byla horká (tak aspoň zbylo víc na mě).
Vanilka je takova nijaka. Nemam rada ani puding takze me ani croisant neoslovil.
(2 fotky)
wampzee  12. zář 2022

Zajímavá zkušenost s Croissanty Bauli

Croissanty mi byly doručeny pár dnů poté, co jsem zaslala kontaktní údaje, takto rychlou odezvu jsem vůbec nečekala a tolik kusů už vůbec ne, od každé příchutě jsme obdrželi tři kusy. Děti se hned pustily do testování. Mě osobně překvapila nadýchanost výrobku a hlavně vůně kvásku, kterou mám moc ráda, protože sama dost peču. Manžel se zase posiloval dlouhé trvanlivosti, protože ve složení neobjevil žádné konzervanty. Co se týká chuti, za mě nejlepší byla vanilka, ta snad v sobě měla i trochu rumu, jak dobrá byla. Pro děti byl výhercem čokoládový Bauli. Oba tyto zmiňované v sobě měly dost náplně. Meruňkový měl náplně nejméně, což je docela škoda, protože jinak by mohl být mnohem lepší. Celkové bych u všech příchutí ocenila větší velikost, jsou to takové větší jednohubky a moc hlad nezaženou. Také balení není zrovna křiklavé, takže v obchodě bych je nejspíše přehlédla. V každém případě děkuji za zkušenost a příležitost ochutnat tento výrobek. Běžnou součástí naši kuchyně se nejspíše nestanou, ale jako zpestření je občas pořídíme.
(4 fotky)
  • Příjemná chuť
  • Velmi dobré složení
  • Málo náplně v meruňkovém croissantu
  • Nezajímavý obal
niski  12. zář 2022

Ochutnávka Bauli

Dostala jsem možnost otestovat croissanty Bauli. Balení mi přišlo fajn, jen croissant by mohl být větší. Než jsem se nadála, děti si je rozebrali, hlavně čokoládové a na mne zbyl poslední. Vanilková příchuť nebyla tak výrazná, jak jsem čekala, ale pěknou chvíli u kávy jsem si užila i tak. Raději mám čerstvě upečené z pekárny, bydlím ale na vesnici, tak tyto asi zařadím jako občasné svačiny, když není čas upéct vlastní koláč. Jen by nemusel být ve složení palmový olej, aromata a emulgátory.
  • Vanilková chuť
  • Složení
  • Chybí křupavost čerstvého
denny27  12. zář 2022

Testování croissantů Bauli

Jako milovnice sladkého jsem dostala možnost otestovat croissanty Bauli.
Tyto croissanty se vyrábějí dle italské receptury, s pomocí mateřského kvásku a na trhu se dají sehnat se třemi náplněmi:
⭐ čokoládové
⭐ meruňkové
⭐ vanilkové
Nejvíce mi chutnal croissant s vanilkovým krémem.
Croissant s meruňkovým džemem byl taktéž ucházející.
Nejméně mě potěšil croissant s čokoládovou náplní.
Určitě bych uvítala, kdyby bylo v croissantech více náplně.
Co se týče těsta, tak to bylo měkké, vláčné.
Příjemná byla i vůně.
Určitě stojí za to je vyzkoušet.
(2 fotky)
  • Měkké těsto
  • Chutné náplně
  • Vůně
  • Málo náplně
viky17  12. zář 2022

Testování croissantů Bauli

Jelikož máme doma plno strávníků, po otevření balíčku se na ně všichni vrhli. I když většinou peču domácí koláče a muffiny, občas není čas nebo jako nouzová svačina při vlčím hladu ve škole, je dobré mít po ruce něco trvanlivého.
Z příchutí dětem nejvíce chutnala vanilka a meruňka, kupodivu čokoláda se nesetkala s úspěchem.
Mě nezaujala moc vůně, je taková umělá. I velikostně mi přijdou hodně malé. Mého muže prý odrazuje obal, sám by si tyto croissanty v obchodě nevybral .
Děkujeme za možnost testování, děti určitě budou vyžadovat občas koupit, jen tedy ne čokoládovou příchuť.
(2 fotky)
  • Bez konzervantů
  • Mateřský kvásek
  • Trvanlivost
  • Malá velikost
  • Neatraktivní obal
  • Umělá vůně
monikacs  12. zář 2022

Croissanty Bauli

Po několika letech jsem byla vybrána na testování a to konkrétně těchto croissantu. Jelikož máme rádi sladké snídaně, přišlo mi to super. Snažím se většinou péct, ale pokud není čas, mám doma vždy něco kupovaneho na snídani. Přišel nám balíček 9 croissantu, příchutí - vanilka, čokoláda, meruňka. Testovali jsme já a syn (skoro 6 let). Obou nám chutnali, ale nejsou to chutě, které mi více chutnají u konkurence. Za mně, ač mám nejraději čokoládu, vanilku, mi nejvíc chutnal meruňkový. Což je pro mně překvapení. Děkuji za možnost testování, ale moji favorité to nebudou, už kvůli náplně, které je celkem málo.
(3 fotky)
  • Chuť meruňkoveho croissantu
  • Jsou měkké
  • Nevýrazná chuť čokolády, vanilky
  • Málo náplně
  • Velikost
  • Design obalu
alousek99  12. zář 2022

Spokojenost

Testovali jsme croissanty Bauli a moc nám chutnali. Jsme zatížení na čokoládové náplně takže ty byli hned pryč. Mě překvapila vanilková náplň, která byla moc dobrá. Croissanty jsou pěkné měkké a mají náplně tak akorát a jsou i akorát sladké. Pokud je uvidím v obchodě tak určitě koupím, jako rychlá svačinka jsou ideální. A ve srovnání s asi nejznámější konkurenční značkou jsou rozhodně lepší.
(2 fotky)
  • Sladké tak akorát
  • Krásně měkké
  • Dost náplně
okinkaa  12. zář 2022

Naše testování croissantu Bauli

Měli jsme tu čest vyzkoušet croissant Bauli. Testovali jsme celá rodina včetně našeho prcka. Měli jsme na výběr ze 3 příchutí: čokoláda, vanilka a meruňka. Za mě nejlepší asi čokoláda. Dětem chutnali všechny druhy, chlapovi teda vůbec. Za mě jsou přiliš preslazené a popravdě já bych si je osobně nekoupila. Maximálně občas dětem.
(4 fotky)
  • Cena
  • Měkké, křehké, nadýchané
  • Můžou je jíst i malé děti
  • Přílš sladké
beruska125  12. zář 2022

Testování croissantů Bauli

Dostali jsme k vyzkoušení balíček od Bauli. Obsahoval devět kusů croissantů – tři čokoládové, vanilkové a meruňkové.
Croissanty jsou v naší rodině oblíbená svačina nebo snídaně. Nejraději je má asi prostřední dcera.
Na první dojem mě zaujalo, že croissanty Bauli jsou z mateřského kvásku. Kváskové pečivo doma vedeme, připravujeme si domácí chléb z kvásku. Nevím jestli bych u croissantů tuto vlastnost nějak poznala, spíše ne.
Opravdu vynikající jsou náplně: vanilkový croissant opravdu chutná jako pravá vanilka, meruňkový jako čerstvé meruňky a čokoládový má výraznou čokoládovou chuť.
Oceňuji, že jsou v balení po 50 g. Takové balení je podle mě naprosto dostačující pro účely rychlé svačinky.
Úplně mě nezaujal vnější obal, ale to už je věc osobních preferencí.😉
Nejsem si jistá, jestli se výrazně liší od konkurenčních výrobků na trhu, ale u nás doma by určitě našly využití.🙂
(3 fotky)
  • Výborná náplň
  • Přiměřené balení pro účely svačiny
  • Zaměnitelné
kveta1  11. zář 2022

Testování na cestách

Naskytla se nám možnost testování croissantů Bauli a zrovna přivezli balík, když jsme odcházeli do auta a jeli do Zoo, tak jsem je hned sbalila sebou, že vyzkoušíme na výletě. Přišlo 9 kousků se třemi příchutěmi. Nejdříve to vypadalo, že se popereme o čokoládové, ale nakonec jsme rádi ochutnali všechny příchutě. Musím říct, že chuťově byli průměrně dobré, ale bylo méně náplně než v jiných co běžně kupuji a celkově mě teda moc nenadchly, ale dětem chutnaly. Jak čokoládové, tak vanilkové. Meruňkové jsem si nakonec snědla sama, ty jim nešli moc do chutě. Mohly být větší a více nadýchaný. Určitě bych ochutnala i jiné příchutě, ale nikde v obchodě jsem je neviděla.
(6 fotek)
  • Rychlá svačina na cesty
  • Výběr příchutě
  • Malé
  • Chuťově nevýrazné
  • Málo náplně
koliotte  11. zář 2022

Testování croissantů Bauli

Úvodem bych chtěla poděkovat Modrému koníkovi za možnost testovat croissanty Bauli - v balíčku bylo celkem 9 kusů (3x vanilkové, 3x čokoládové a 3x meruňkové). Croissanty jsou menší a méně nadýchané než jsou konkurenční. Také náplně je oproti obrázku z obalu v reálu méně. Přesto našim dětem croissanty chutnaly, a to je nejdůležitější. Doporučila bych je jako rychlou svačinku na cestování.
(5 fotek)
  • Rychlá svačinka kdykoliv a kdekoliv
  • Příjemná chuť
  • Nedrobí se
  • Nedostupnost v obchodech v našem městě
  • Málo příchutí
dasara  11. zář 2022

Testování croissantů

I my jsme byli vybráni na testování croissantů značky Bauli. Balíček dorazil v pořádku, obsahoval celkem 9 kousků ve třech příchutích.
Na ochutnání jsme se s dcerou těšily, tak jsme začaly hned. Já jsem vyzkoušela příchuť s meruňkovou marmeládou a dcera si vybrala čokoládový. Musím říct, že očekávání u mě bylo veliké, tedy opravdu jsem doufala, že bude znát rozdíl od ostatních značek, které mi přijdou vůní i chutí umělé.
Po otevření balíčku mi vůně přišla dost podobná ostatním baleným croissantům. Po zakousnutí jsem chvíli přemýšlela, zda je ta chuť jiná než u jiných. No, úplně jsem ten pocit neměla... Přišlo mi, že chutná stejně nebo hodně podobně jako jiné značky. Co se týče náplně, řekla bych, že jí bylo dost na croissant, meruňková marmeláda nebyla preslazena, což oceňuji, ale do opravdové marmelády jí kus scházelo, což je škoda. Pudinkové náplni asi nebylo co vytknout. Na čokoládových si pochutnala dcera, které moc chutnaly.

Shrnutí na závěr : úplně mě nepřesvědčily, že by byly croissant značky Bauli chuťově lepší než jiné značky. Nicméně se nebráním tomu, že nějaký croissant značky Bauli dceři občas koupím.
(3 fotky)
  • Rychlá svačinka na cesty
  • Nepreslazené náplně
  • Nenašla jsem rozdíl v chuti oproti ostatním značkám
lucie7411  11. zář 2022

Svačinka od Bauli

Měli jsme možnost otestovat croissanty Bauli. Přišly nám croissanty s příchutí čokoláda, vanilka a meruňka.
Meruňka nám chutnala nejvíce, byla to nejpřirozenější příchuť.
Croissanty Bauli jsou fajn na cesty, s dcerou cestovaly až do Žiliny v batohu a i tak byly po rozbaleni pěkné.
Je to rychlá mňamka ke kafíčku i na cesty, za nás doporučujeme😊.
(3 fotky)
  • - Nedrobí se
  • - Jsou vláčné
  • - Jsou chutné
  • - Jsou menší
lulufafo13  11. zář 2022

Tak jsme otestovali Croisanty Bauli

Jak jsem zahlédla tohle testování, hned jsem napsala, protože malá nastupovala letos do 1. třídy a croisanty má ráda. Tak jsem si řekla „super svačinka" a zkusili by sme něco nové, co jsme dosud neznali. A ono se na nás štěstí usmálo, tak už jsme jen čekali, až dorazí. V balíčku dorazilo 9 croissantu Bauli. Testovali jsme všeci: já, muž i malá. Muž si zamiloval čokoládové, já meruňkové - ta je podle mě Top a malá vanilku, ale vlastně většina byla její. Croissanty s ní putovaly do školy, na výlet, či jen tak ho snědla. Prostě nám chutnalo a určitě i zakoupíme. Co "vadilo", že jsou menší a málo dostupné - neznámé. Děkujeme za možnost testování a třeba se dočkáme i nových příchutí 😉.
(4 fotky)
  • Super svačinka (do školy, na výlet..)
  • Dobrá chuť
  • Vláčné
  • Nedrobí se
  • Celkem malé
  • Dostupnost
megi89  11. zář 2022

Sladké testování croissantu Bauli

Děkujeme MK za možnost testování.
V balíčku byla možnost ochutnat 9ks croissantu.
3x vanilka
3x čokoláda
3x meruňka
Využili jsme je celá rodinka. Jsme pořád venku, takže se to náramně hodilo. Všichni jsme ochutnali všechny příchuťe a shodli jsme se, že čokoládový je nejlepší. Hlavně v čokoládovém bylo nejvíc náplně. V meruňkovém o něco méně, a ve vanilce upřímně, skoro žádná náplň :(. Takže u ní zklamání. Těsto bylo fajn, žádné suché, ale super vláčné, chuť je to lahodná, takže za mě fajn svačinka.
(6 fotek)
  • Těsto je vláčné a chutné
  • Voní
  • Skvělé na výlety
  • Málo náplně - vanilka
  • Malé
serbosek  11. zář 2022

Testování Bauli

Croissanty Bauli mi chuťově příjdou podobné jako od konkurenční značky. Ochutnali jsme meruňkový, čokoládový a vanilkový. Jsou spíše menší, ani trochu nadýchané. Nejvíce mi chutnal čokoládový, který měl i nejvíce náplně. Jako rychlá svačinka na výlet nebo mls ke kávě dostačují.
(6 fotek)
  • Nedrobí
  • Nepřeslazené
  • Moc dobrá čokoládová náplň
  • Menší
  • Málo náplně
j.kriv  10. zář 2022

Testování Bauli

Na croissanty jsem byla zvědavá, jednou za čas beru od jiných značek na svačinu, většinou teda jen pro starší dceru. Prostřední dcera balené croissanty nesnáší, tady ochutnala čokoládový, ale bohužel bez úspěchu. Nejstarší dceři nejvíc chutnal vanilkový, mně osobně meruňkový. Čokoládový nás neoslovil, chuť náplně mi přijde nepřirozená. Celkově náplně tam je docela málo, ale těsto samotné mi chutnalo víc než u ostatních balených.
(2 fotky)
  • Nejsou přeslazené
  • Nedrobí
  • Těsto není suché
  • Ovocná varianta náplně
  • Jsou poměrně malé
  • Nemají moc náplně
mandre  10. zář 2022

Testování croissantů Bauli

Dostali jsme možnost otestovat croissanty Bauli, celkem 9 kousků s příchutěmi čokoládová, vanilková a meruňková.
Já ochutnala čokoládovou a vanilkovou, vše ostatní jedly děti. Mě chutnala čokoládová, dětem nejvíc meruňková. Vanilková nám přišla trochu umělá. Těsto vláčné, nadýchané. Jsme momentálně na dovolené na Azorských ostrovech, takže jsme je s sebou vzali jako svačinku. Už nic nezbylo😂. Za mě ano, dají se vzít s sebou na výlet jako trvanlivé pečivo. V obchodech jsem je neviděla, zakoupila bych a ochutnali bychom rádi i jiné příchutě. Myslím, že můžu doporučit.
(2 fotky)
  • Balené jednotlivě
  • Trvanlivé
  • Poměrně dost náplně
  • Možná trochu více chemie
petrusp  10. zář 2022

Podzim ve vzduchu i na talíři 🥐

Podzim. Ten nádherný, barevný podzim přichází a je čas na vaše chvilky. Otevřete si oblíbenou knihu, uvařte kávu, čaj, zachumlejte se do deky a pak už to celé jen dolaďte tou báječný chutí croissantu BAULI. Ta chuť je opravdu skvělá. Čokoládový vás nechá v podzimu, meruňka vrátí vzpomínky na léto a vanilka vás už donutí myslet na vánoční dárky.
BAULI je skvělý croissant z mateřského kvásku a podestýlkových vajec, není přeslazený a chuť je opravdu lahodná. Děkuji za možnost vyzkoušet a doporučuji dál.🥐🙏
  • Chuť je opravdu lahodná.
  • Jsou hned pryč. 😀
jaja01k  10. zář 2022

Testování croissantů Bauli

Děkuji za možnost testování croissantů Bauli.
Dostali jsme devět kousků, od každé příchutě tři. Příchutě jsou čokoládová, vanilková, meruňková. Osobně jsem ochutnala čokoládovou, která byla výborná, a vanilkovou, u té byla dost cítit aromata. Meruňková na mě nezbyla, děti byly rychlejší, ale prý vynikající. Co mě velmi mile překvapilo, bylo těsto. Je opravdu hezky měkké a vláčné.
Croissanty jsme využili jako svačinku na výletě na kolech, děti jako svačinu do školy a já na uklidnění nervů 😄.
Jedná se o trvanlivé pečivo, takže určitě to není vrchol zdravé stravy, ale ve srovnání s jinými balenými croissanty jsou chuťově skvělé a ráda je jednou za čas koupím. Pokud je tedy seženu, u nás jsem je v žádném obchodě neviděla.
(4 fotky)
  • Měkké a vláčné těsto
  • Velikost a množství náplně
  • Vanilková příchuť je trochu “umělá”
slunecnice156  9. zář 2022

Po porodu rychle fit:-)

Rohlíčky přišly těsne pŕed porodem, vzaly jsme je s sebou na výlet na Zelenou Horu, kde jsme střídavě okusovali všechny druhy. Nejvíc jsem se tešila na vanilkový, ale ten s čokoládou!!! Ten je nejvíc!! Ta čokoláda je úžasná. Měkké, vláčné a hlavne krásne a typicky voní. Ráda si je "odlupuju" a tady ty jdou přímo skvěle.
Jediné co mi vadí je, že jsou tak malé😊. To se pak baští na posezení třeba i dva😊. Takže já sedím, kochám se miminkem a cpu se😊.
(2 fotky)
  • Balení vhodné i pro děti
  • Měkké
  • Vláčné
  • Vyborná náplň
  • Kvalitní suroviny
  • Pro mě malé
  • Cítim trošku kvásek
smekalovamo  9. zář 2022

Testování croissantů Bauli!

V první řadě chci poděkovat za možnost otestovat croissanty Bauli. Když balíček přivezl dopravce a zatroubil před domem, holky natěšeně letěly otevřít dveře, div se nepřizabily. Společně jsme balíček otevřely a holky si hned každá jeden vybraly. Takže když to shrnu. Čokoládové jim chutnaly oboum. Vanilkové starší dceři nechutnaly,stejně jako meruňkové. Mladší zblajzla všechny příchutě. Za mě čoko dobrý, vanilka ujde ale meruňka mi taky nechutnala.
  • Dobré na cesty
  • Voňavé
  • Nedrobí
  • Není více příchutí
happik01  9. zář 2022

Hodnocení croissantů Bauli

Předem bych chtěla moc poděkovat za možnost testování.
Po doručení a následném rozbalení balíčku byli obě děti nadšené. Croissanty bereme hlavně na výlety, ale také doma k rychlé svačince.
Co můžeme pochválit, je nadýchanost a různé příchutě. Možná by si zasloužily více náplně, protože s obrázkem na etiketě to opravdu moc nesouhlasí 😃.
Děti si oblíbili hlavně čokoládu (jak jinak, jsou to přece děti).
Pro mě byla zase výhra vanilka.
Děti si testování moc užili a hlavně pochutnali.
(5 fotek)
  • Nadýchanost
  • Velikost
  • Vůně
  • Dostupnost
  • Málo náplně
zuzanka88888888888888  9. zář 2022

Testováni croissantu Bauli

Testování za námi a mohu říct, že croissanty měly úspěch. Měla jsem problém děti u jídla vyfotit, protože byly vždy snědeny během pár okamžiků. Chutnaly jím všechny. Za mě osobně nejlepší čokoládový. Náplň nebyla přeslazená a bylo ji tak akorát. Croissanty pěkně voněly po kvásku, byly hezky nadýchané. Za mě osobně by výrobek snesl hezčí obal. Přijde mi dost nevýrazný. Mohlo by být více příchutí. A nevím jak je na tom s dostupností. Já na něj v obchodě nikde nenarazila. Ráda si jej někdy koupím. Výborné na rychlou chutnou svačinku.
(4 fotky)
  • Výborná chuť i vůně
  • Cětem moc chutná
  • Nezajímavý obal
  • Málo příchutí
  • Horší dostupnost
luciska82  8. zář 2022

Testování croissantů Bauli

Testování croissantů Bauli jsme si moc užili. Hlavně kluci. Je to výborná svačinka bez práce v kuchyni.
Kluci jsou velcí fotbalisté a potřebují při turnajích rychle doplnit energii. A tato svačinka to stoprocentně splňuje. Není příliš velká a náplně není příliš mnoho, takže se mladší vůbec neušpiní (já bych ocenila náplň trochu bohatší).
Croissanty jsou voňavé, měkké a krásně nadýchané.
Naše testování jsme zakončili společnou ochutnávkou, kde jednotlivé příchutě mohly získat body (1, 2, 3). Při té příležitosti jsme si povídali o vanilce, čokoládě i meruňkách. A jak testovaní dopadlo? Krásné třetí místo získala meruňková příchuť (5 bodů). O jede bod více a zasloužené druhé místo obsadila čokoláda. Absolutním vítězem se 7 body se stala voňavá vanilka.
(7 fotek)
  • Přiměřená velikost
  • Měkké
  • Voňavé
  • Příjemně sladké (nepřeslazené)
  • Menší dostupnost
  • Uvítala bych bohatší náplň (obal produktu slibuje něco jiného)
pekosek  8. zář 2022

Testování croissantu

Croissanty Bauli nám velmi chutnaly. U dětí vedla čokoládová náplň a u mě vítězí pudinková. Náplně je dostatek, croissant je akorát velký a úžasné měkký. Co velmi oceňuji, že i samotné těsto není suché jak to bývá u některých kupovaných croissantu. Výrobek hodnotím velmi kladně a určitě jej nadále budeme domů pořizovat. Je to skvělá svačina na cesty, do práce nebo dětem na kroužky. Děkuji za možnost testování.
(2 fotky)
  • Chutné náplně
  • Velikost croisantu
sarka49  7. zář 2022

Výborné Bauli

Vyzkoušela jsem Bauli croisannty vanilkové, meruňkové a čokoládové. Mají výbornou chuť, dostatečné množství náplně, jen ta velikost by mohla by být větší. Na výletě bych jich potřebovala víc, ale ke kávičce je dostačující. Je moc dobrý.
(5 fotek)
  • Množství náplně
  • Velikost
rioko  7. zář 2022

Hodnocení croissantu Bauli

Na vyzkoušení nám přišlo celkem 9 croissantu, 3 různé příchute. Čokoláda, vanilka a meruňky. Čokoládové ihned otestoval mladší syn, na druhej den už nezbyl žádný. To dokazuje, jak moc mu chutnalo 😀. Já a manžel jsme testovaly zbylé dva druhy. Musím říct, že jsem byla nadšená hlavně z vanilkového. Náplně tam bylo akorát, s výraznou chutí vanilky. Meruňkový byl zase příjemně osvěžující. Určitě si další koupíme a stanou se další součástí našeho jídelníčku.
(5 fotek)
  • Náplně tak akorát, zasytí, příjemně měkké pečivo.
  • Bylo jich na testování málo 😀
terchal  6. zář 2022

Testování Croissantů Bauli

Na testování croissantů Bauli se těšila celá rodina. Syn je milovník a možná i "odborník" na tento druh rychlých svačinek.

Balení jde bez problému otevřít a zvládne to i menší dítě. Croissanty jsou nadýchané, měkké a obsahují dostatek náplně. Čokoládová náplň měla největší úspěch u syna. V porovnání s ostatními croissanty byla lahodná a prý opravdu čokoládová.
Ostatní náplně byly lahodné a podle mého názoru nebyly ani moc sladké. Prostě tak akorát.
Croissanty zmizely neskutečnou rychlostí a strávníci byli velmi spokojení.
Jediná nevýhoda z mého pohledu je dostupnost. Do prodejen, kde se tyto croissanty prodávají bohužel nechodím nakupovat a přes internet by mě nenapadlo si je koupit.
  • Nadýchanost
  • Dostatek náplně
  • Velikost
  • Dostupnost
ma_cherie  6. zář 2022

Rychlá svačinka

V první řadě bych chtěla poděkovat za možnost testovat Bauli croissanty. Doma milujeme croissanty jak na sladko, tak na slano. I my jsme dostali tři příchutě - od každé 3 kusy. Croissanty jsou měkké, chutné a nejsou to "dávivky", mají krásně zlatavý vzhled. Sladké jsou také tak akorát. Množství náplně bylo za mě ideální - ani suché, ale ani náplň neteče po bradě. Nebála bych se, dát je dětem jako svačinu třeba do auta. Co se týká náplní, ochutnala jsem vanilkovou a čokoládovou. Obě mi moc chutnaly. Čokoládová byla opravdu čokoládová a ne jen na tmavo obarvená sladká hmota. Vanilková náplň mě osobně nadchla naprosto, byla cítit vůně a chuť vanilky a ne jen nějaký ovoněný pudink. Meruňkové croissanty padly do dětí a evidentně sklidily také úspěch. Určitě bych si uměla představit i třeba malinovou příchuť, která by croissantům taktéž slušela. Pokud croissanty potkám v kamenné prodejně, pár jich domů nakoupím, pro případ pohotovostní trvanlivé svačiny - na cesty, k lékaři, na pochůzky do města atd. Nejen pro děti ale i pro sebe. Občas totiž není čas a možnost, chystat domácí svačinu. Takhle jen sáhnu do skříně a vezmu Bauli croissanty s sebou.
  • Chuť
  • Vůně
  • Cena
  • Výběr příchutí
enidka  6. zář 2022

Naše testování croissantu Bauli

I my jsme se dostali do výběru na testování croissantu Bauli. Kurýr přivezl krabici v které bylo devět croissantů. Od každé příchutě tři kousky - čokoláda, vanilka, meruňka. Děti se do testování pustili hned po otevření krabice. Dceru nadchly vanilkové, do syna spadly všechny čokoládové 😅. Mně osobně trošku vadila jejich vůně ale ta je díky tomu, že používají omládek. Zase ale velmi pozitivně hodnotím chuť, která byla bez umělé pachuti jako je u jiných značek. Jediné, co tak bych zvolila je více příchutí. Jako svačinka do školy či na výlet jsou určitě dobrou volbou.
(3 fotky)
  • Chuť
  • Bez umělé pachuti
  • Velikost
  • Více příchutí
xmele004  6. zář 2022

Croissanty Bauli

Byli jsme vybráni na testování croissantu od firmy Bauli. Bylo to milé překvapení, croissanty u nás v rodině fakt frčí! :) Teď na začátku školního roku jsou jako svačinka ideální. Super na cesty, do auta, do práce, na výlety :)
Jelikož nás je celkem 5, testování v podstatě proběhlo behem 2 dnů 😁. Mělo úspech u všech. Za nás tedy určitě doporučujeme a děkuji za možnost ochutnat!
(3 fotky)
  • Voňavý
  • Měkký
  • Dostatečné množství náplně
  • Velikost akorát
  • Čekala jsem i jiné ovocné příchutě (meruňku zrovna nemusím). Taková jahoda, malina nebo třeba čokoláda s banánem by byla super volba!
  • Není tak nadýchaný jako konkurence
1 člověk považuje za užitečné
nikola38  6. zář 2022

Plná bříška s Bauli

Jsem ráda, že i já můžu přispět se svou recenzí.
Croissanty Bauli přišly ve 3 příchutích - vanilka, čokoláda a meruňka.
Začnu od toho co lze vidět na první pohled. Příjemná barva balení, nic co by podněcovalo chuť k jídlu - to se mi moc líbí. Na obalu jsou croissanty s velkým množstvím náplně - škoda, že to tak není i ve skutečnosti.
Každopádně, když balíček otevřete, dýchne na vás příjmená vůně. Na pohmat je croissant velmi měkký, nadýchaný. Po zakousnutí se rozplyne na jazyku. Je jiný než konkurenční croissanty. Je jemný, není přeslazený. Náplně je tak akorát - vždycky mě mrzí, že není v croissantech náplně více. Tak je to i tady, ale náplň je rozprostřená rovnoměrně, takže při každém zakousnutí je cítít.
Vanilková příchuť nemá chemický ocásek, čokoládová je jemná, není cítit pachuť nekvalitní čokolády a meruňková mě nadchla - já, člověk co nemá rád meruňkové náplně, jsem měla rovnou 2.
Nejmenší testerka si vychutnala všechny 3 příchutě, u ní zaznělo mňam a můžu si přidat? - takže tam Bauli uspěl.
Za mě jsou velmi příjemné chuťově, nadýchané. Doprovázely mě hlavně na cestu k doktorovi, protože co je horší než hladová ženská? Těhotná hladová ženská :D.
Partnerovi vadí olejnatost na těstě, ale vychutnal si croissant i on.
(3 fotky)
  • Není přeslazený
  • Jednoduchá a rychlá svačina, snídaně
  • Příjemná barva balení, která nesvádí k přejídání
  • Dostatek náplně v celém croissantu
  • Jemná konzistence těsta
  • Jemná chuť
  • Příznivá cena
  • Nelze sehnat v každém obchodě
  • Jen 3 příchutě
  • Vadí mi klamný obal - náplň na obrázku neodpovídá, myslím že lze nafotit i pravdivější obal
hanka1985  6. zář 2022

Testování croissantů Bauli

Jelikož mám doma tři věčně hladové krky, naše testováni netrvalo dlouho.
Poštou dorazilo 9 kusů se třemi různými příchutěmi. Dětem nejvíc chutnal s čokoládou. Za sebe musím pochválit meruňkovou náplň, je příjemně nakyslá, osvěžující.
Dětem nejméně chutnal croissant s vanilkovou náplní, nemají totiž rády puding. Za mě musím říci, že jsem si pochutnala.
Croissanty jsou měkké, nadýchané, žádné suché buchty a jsou skvělou svačinou pr děti do školy a příjemnou pochoutkou mamince ke kávě.
(5 fotek)
  • Vláčné
  • Skvělá svačina
  • Cena
  • Výběr z více příchutí
  • žádné
eloise02  5. zář 2022

Testování croissantů Bauli

Děkuji, že i my jsme byli vybrání k testování croissantů značky Bauli. Jsme doma akorát tři, takže každý z nás měl možnost ochutnat jednu příchuť. Především musíme vyzdvihnout velmi chutné jemné a nadýchané těsto, které chutná opravdu skvěle. No a náplně? Tak to už je jen třešinka na dortu. Synovi nejvíce chutnal vanilkový, mně mile překvapila voňavá meruňková náplň, přestože ovocné příchutě obvykle až tak nevyhledávám. Takže když to shrnu, všem třem nám chutnalo, byly pro nás skvělou svačinkou na výletě.
(2 fotky)
  • Měkké a vláčné
  • Jemné těsto
  • Krásně nadýchané
  • Výborná chuť náplně
  • Skvělá svačinka na výlet i do školy
  • Nemáme žádné výhrady.
veverka.terka  5. zář 2022

Testování Croissantů Bauli

Dcerka byla nadšená, že jsme byly vybráni na testování. Ze začátku mizely rychle a teď tam ještě nějaký kus leží, testovala především dcera a manžel. Já jsem měla 1 čokoládový a byla jsem bohužel zklamaná.
(2 fotky)
  • Rychlá svačina
  • Hodně chemické
  • V čokoládovém jsem cítila jakoby alkoholovou chuť
jitulkabobulka  5. zář 2022

Croissanty Bauli

U nás testovali hlavně kluci. Já dostala vždy kousíček ochutnat. Podle dětí byly úžasné. Já až tak nadšená nebyla. Za mně jsou hodně umělé. Od čerstvého pečiva mají daleko. Ale asi nikdo neočekává, že budou chutnat jako čerstvě upečené. Vanilková příchuť je dost sladká. Nejvíce zabodovala, dle očekávání, čoko příchuť.
(2 fotky)
  • Rychlá svačina
  • Cena
  • Neobsahují sóju
  • Malá dostupnost
  • Hodně sladké
radkamorrisova  5. zář 2022

Testování croissantů Bauli

Croissanty jsem musela hlídat, jinak by mi je manžel se synem snědli ještě před začátkem testování. 😄
Dostali jsme 3 kusy od každé příchutě, což je pro naši trojčlennou rodinu ideální.
Synovi nejvíc chutnal čokoládový, manželovi vanilkový a mně meruňkový. Sto lidí, sto chutí...
U vanilkového mě překvapila chuť těsta, která mi připomněla něco, co jsem jedla v dětství. Nejspíš balené tvarohové buchty.
Čokoládový byl moc dobrý, chutnal po čokoládě, ne po nutele, jako některé jiné druhy.
Meruňkový měl svěží, ovocnou, nakyslou chuť, která mně osobně opravdu sedla.
Líbí se mi, že croissanty jsou dělané z kvásku a podestýlkových vajec. Nelíbí se mi, že se do nich přidává palmový olej. Když už to chce firma dělat zdravěji a lépe, tak by to chtělo ho vynechat.
(4 fotky)
  • Chuťově dobré
  • Obsahují kvásek a podestýlková vejce
  • Velikost a balení ideální na svačinku
  • Použití palmového oleje
  • Spláclý vzhled (nejsou nadýchané)
tercasv  5. zář 2022

Testování Bauli croissantů

V balíčku bylo celkem 9 croissantů. Tři čokoládové, tři vanilkové a tři meruňkové. Velikost croissantů nám vyhovovala, hodí se na výlety nebo jako svačinka na hřiště. Po otevření obalu jsem hned ucítila příjemnou vůni. Náplně je hodně, začíná hned na začátku. Croissant je měkký a nadýchaný. Nejvíce mi chutnala čokoládová náplň, dceři meruňková.
(2 fotky)
  • Měkký a nadýchaný
  • Nedrobí
  • Dostatek náplně
  • Zatím jsem je v obchodě neviděla
verrun_ka  5. zář 2022

Testovali jsme croissanty

Z voňavého balíčku jsme byly s dcerou nadšené :-) . Ihned jsme ochutnali. Mně nejvíce chutnala meruňková náplň. Líbilo se mi, že náplně je hodně, takže žádná suchá buchta. Dokonalé pro svačinku do ruky :-). Doporučujeme a děkujeme za možnost testování.
(2 fotky)
  • Množství náplně
  • Výborná chuť
  • Nic jsme jako nevýhodu nenašli.
myspule1  4. zář 2022

Velmi dobrá svačinka

Měli jsme možnost vyzkoušet všechny 3 nabízené příchutě, tzn. čokoládovou, vanilkovou a meruňkovou. Musím říct, že náplně je tam hodně. Croissanty nejsou suché, náplň je hned od začátku, takže nám moc chutnaly.
Velikost (gramáž) je akorát, hodí se perfektně na svačinku. Těsto je velmi chutné a jemné. Za nás doporučujeme!
  • Hodně náplně
  • O žádné nevím
janapechova  2. zář 2022

Skvělá svačinka pro celou rodinu

Už před týdnem přišel balíček a už je všechno snězeno 🤩. Dětem moc chutnalo, starší Anička si oblíbila ten s čokoládou a meruňkový a mladší syn miluje vše s krémem, takže bylo jasno. Croissanty jsou hodně nadychané, plné náplně a vejdou se v pohodě do kabelky i batohu 👍. Opravdu chválím celkovou chuť, žádná umělá vůně ani nic podobného, takže určitě zůstanou u nás doma v pohotovosti a až je někde uvidíme, tak je koupíme. Já jsem si u testování zavzpomínala na školní léta, protože už před 15 lety to byla moje oblíbená svačinka. 😉
(2 fotky)
  • Balení na cesty
  • Více náplní
  • Nadychané a plné náplně
18moniik  2. zář 2022

Testování croissantů Bauli

Na začátku týdne přišel voňavý balíček. Hned jsme s manželem ochutnali croissanty a musím na rovinu říci, že jim prostě není co vytknout. Jsou nadýchané, jemné a náplň vynikající. Nejvíc ze všeho jsme si pochutnali na čokoládové a vanilkové příchuti.
(5 fotek)
  • Skvělá chuť
  • Vynikající náplň
  • Ideální na cesty
  • Nenašla jsem zatím nic
leilunka  1. zář 2022

Croissanty Bauli

Sláva! Dnes balíček dorazil! Dcera si ho nesla od dopravce jako svátost. Hned krabici rozbalila a vybrala si vanilkový! Pár minutek a zbyl jen papír. Zítra si prý vezme i na svačinku do školy. Až dojde i syn domů, tak asi budou mizet čokoládové. Croissanty Bauli s námi i o prázdninách trávily dovolenou v Turecku. U nás jsou běžně k mání v síti prodejen COOP. Děkujeme za tuto skvělou možnost.
(2 fotky)
  • Nadýchaný
  • Voňavý
  • Nedrobí
  • Chutný
1 člověk považuje za užitečné
ilonne  31. srp 2022

Testovani croissantu Bauli

Balíček přišel v pořádku v pondělí. Hned byl jeden vanilkový využit na doplnění energie po hokejovém tréninku. Prý byl vynikající.
Mně osobně se líbí příjemná barva obalu - nic extra výrazného, fialková barva mi sedí.
Dnes už byli doma všichni malí stravníci a protože vyvrcholil přípravný týden, croissanty byly poprvé jako svačina ve škole. Každý si vybral jednu příchuť a já zkusila meruňku.
Příjemně mě překvapila náplň - dle mého ji byl opravdu dostatek a byla opravdu chutná. Croissant byl celkove nadýchaný, necítila jsem "pachut" baleného pečiva.
Za mě určitě všem doporučuji.
(4 fotky)
  • Obal příjemný na oko
  • Nadýchane pečivo
  • Dostatek náplně
  • Chutný
  • Zatím žádné
klko  31. srp 2022

Testování croissantu

Prvně bych chtěla poděkovat za možnost testování croissantu Bauli.
Já jsem na kupovaných croissantech vyrostla a již v minulosti jsem se snažila na ně naučit i děti. Čistě z praktického hlediska - rychlé jídlo poruce ihned. Bohužel neúspěšně. Croissanty jiných výrobců prostě nevzaly. Nakously a nechaly být. Každé dítě má rádo jinou příchuť, já miluju vanilku.
Uf. Vanilka na mě jediná zbyla. A byla to bomba.
Takže toto pro mě byla výzva, jestli to budou jíst.
Holka miluje čokoládu, kluk ovoce a miminu je to jedno🤣. Jo a na manžela nezbylo.
Testovaní u nás začalo hned jak balíček přišel - holka snědla dva čokoládový naraz. Takže top!
Po otevření ovocného se všude linula vůně meruňky. Kluk taky snědl na jeden nádech, ale další už nechtěl ani ráno. Takže toho nenadchly.
Mimino se v tom vrtalo :-D a snědl jen 1 vanilkový. Takže zbylo i na maminku :-D
(4 fotky)
  • Rychlá sváča po ruce
  • Měkké
  • Vláčné a nedrobíííí
  • Nenašla jsem v kamenném obchodě - jen eshop :-(
  • Znesla bych víc náplně :-D
renata_davi  30. srp 2022

Snídaně pro maminku, mňamka pro děti 🫶

Strašně moc děkujeme za možnost vyzkoušet Croissanty Bauli🥐
Pro mě je to ideální snídaně ke kávě🥐☕️ . Vychutnám si kávu a zároveň příjemnou , vláčnou chuť měkkého 🥐croissantu.
Pro děti, nejlepší svačinkový kamarád 🥐🥐, bereme ho sebou na zahradu, procházky i výlety atd…
Pro mého 18 měsíčního syna ,je to nejlepší rychlá svačinka, když někde jsme. Pro něj je 🥐 příjemně nadýchaný, měkký a hlavně snadno rozplynutelný v ústech . ☺️👍
Na začátku než jsem otevřela balíček ,jsem si řekla ,že bude 🥐 placatý, protože sáček se zdál úplně pomačkaný 😮, ale co se nestalo, když jsem otevřela balíček 🎁,vyskočil na mě velký, měkký, nadýchaný Croissant 🥐 a hlavně voňavý ☺️☺️😮
Po rozpůlení 🥐jsem si řekla, že tam žádná náplň není …🤷🏻‍♀️opravdu jsem tam nic neviděla 🙈
Když jsem 🥐zmáčkla, vyteklo mi tolik náplně, že to dohromady dalo 1,5 polévkovou lžíci 🥄👏
Bohužel jsem zatím ⏱v žádným běžným obchodě na 🥐Bauli nenarazila… jen na internetu .
(8 fotek)
  • Měkký
  • Vláčný
  • Nadýchaný
  • Voňavý
  • Chutná všem co jsem dala vyzkoušet
  • Není dostupný v běžným obchodě
  • Více příchutí
tangerina  29. srp 2022

Zkušenosti s Croissanty Bauli

Děkujeme za možnost ochutnat Croissanty Bauli. Croissanty máme rádi, jako rychlou svačinku na výletě nebo na hřišti.
Jako milovnice čokoládové náplně jsem byla lehce zklamaná, nijak zvlášť mi nechutnala. Ale vanilková mě doslova nadchla. Meruňková náplň zas voněla okamžitě po otevření balíčku.
Těsto je lehoučké, nadýchané. Jen mi přišlo, že croissanty mají na první pohled málo náplně. Ale stačilo je lehce pomačkat a náplň se rozprostrela po celém kousku.
Dostupnost asi zatím jen na internetu, nikde jsem je v bežném obchodě neviděla.
(5 fotek)
  • Lehké a nadýchané těsto
  • Vanilková náplň super, meruňková skvěle voní
  • Chutnaly celé rodině
  • Nedostupné v běžném obchodě
  • Malý výběr ovocných příchutí
  • Čokoláda nic moc
smazicka  20. srp 2022

Mňamka croissanty

Croissanty jsme si koupili na cestu na dovolenou a moc nám chutnaly. Dětem nejvíce čokoládové. Po návratu z dovolené jsme si nakoupili i ostatní příchutě. Je to dobrá rychlá snídaně a pro syna to bude super svačina do školy. Croissanty miluje.
  • Mekkoučke, nadýcháne těsto. Nejsou preslazene
loupik  18. srp 2022

Mňam

U našich dvojčat je nejoblíbenější čokoládova příchuť
kubesovaadelka  16. srp 2022

Top vanilka

Nejlepší croissant s vanilkovou náplní, neexistuje lepší
  • Dokonalé náplně
  • Vanilka top
  • Ve městě u nás málo dostupný
  • Nic víc