Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    rioko
    10. dub 2022    Čtené 291x

    Testování sonického kartáčku TrueLife SonicBrush Kid G

    Když jsem viděla možnost testování tohoto kartáčku, hned mě bleskl hlavou Daník a věčný boj s čištěním zubů. Když měl Daník 2 a půl roku, všechny zuby se mu po dlouhodobém braní antibiotik rozpadly a až na spodní dva mu je museli v narkóze vytrhat. Záněty měl až hluboko do kostí a taky podle toho trpěl. Kromě toho, že nechtěl,  nenechal si kartáčkem sáhnout do pusinky ani omylem. Nové zuby mu začaly růst až kolem 6. roku, ale ani to nebyla ještě výhra. Když jsem přišla na tohle testování, hned jsem mu to ukázala a byla jsem ráda z jeho nadšení. Po zprávě, že jsme byli vybráni, jsem Daníkovi vše řekla a společně jsme čekali na kartáček. A on konečně přišel.

    Daníčka to vedlo k nadšení hned kartáček rozbalit a prozkoumat. 

    Líbilo se mu, že se mu kartáček dobře drží, že je měkký a nikde ho nic nebolí a neškrábe. Pořád jsem se obávala večera, ale Daníček překvapil se slovy: „Jdeme to zkoušet do koupelny do tmy." (Já jsem si totiž nevšimla, že nejenom svítí, ale i bliká). 

    Moc se mu také líbilo, jak se kartáček sám otáčí a nejen to, měl taky vyměřený čas, kdy dal najevo, že jedna strana je vyčištěná a může pokračovat na další. Zabral se tak do čištění, že to vyžadoval i po obědě, a to je u něho opravdu zázrak. Nevíme, jak dlouho  to vydrží, ale chci věřit, že co nejdéle, aby se toho přestal bát. Teď ustoupil strach z bolesti a za to jsem moc ráda a věřím, že to vydrží co nejdéle.

    rioko
    14. bře 2020    Čtené 434x

    Testování přírodní kosmetiky Yves Rocher

    Když jsem zahlédla možnost testování přírodní kosmetiky, hned mě to zaujalo. Kosmetiku už roky nepoužívám, protože jsem měla velké problémy s pletí a neměla jsem chuť riskovat, že se mi znovu objeví nějaké potíže. Zároveň ale už delší dobu cítím, že by si pleť nějakou péči zasloužila a proto to pro mě byla výzva. Přihlásila jsem se a netrpělivě čekala, jestli budu mít štěstí a budu mezi těmi šťastnými, které vyberou. Když mi přišla zpráva, že jsem opravdu vybraná byla, měla jsem velkou radost a těšila jsem se na balíček.

    Balíček přišel za pár dnů a po rozbalení mě zaujala už hezká krabice, v které kosmetika byla. Kosmetika byla v ochranných papírových krabičkách a obsahovala :

    Denní zpevňující krém

    Noční zpevňující krém 

    Zpevňující krém na okolí očí

    Vysoce koncentrované zpevňující sérum

    Zpevňující sérum na ovál obličeje

    Kosmetika obsahuje vysokou koncentraci rostlinného kolagenu, který se získává z rostliny Zběhovec plazivý. Tato rostlina, známá jako tráva, dokáže během svého růstu vzdorovat jakýmkoliv podmínkách, Dokáže velice rychle růst a tajemství je v horizontálním růstu, čímž se tato rostlina odlišuje. Obrovské množství semínek se rychle šíří a tvoří nové kořeny, jakmile se dotknou země, čímž vytváří další a další rostlinky. Vědci rozpoznali potenciál zběhlavce plazivého a vytvořili originální a patentovaný koncentrát rostlinný kalogen, který dodává buňkám energii a posiluje strukturu kůže.

    To jen na úvod mého testování. Správně se nemá roztírat, ale jen lehce prsty vťukat do kůže. Nejdřív jsem nevěděla, jaké množství použít a dávala jsem zbytečně moc. Aplikace byla snadná i díky dávkující pumpičce, která mi nakonce i správnou dávku ukázala. Stačila velikost hrášku, což byla jedna dávka pumpičkou. Po aplikaci se sérum rychle vstřebalo, nelepilo se, ani nenechávalo nepříjemný pocit na pokožce. Už po prvním použití jsem měla pocit pevnější kůže a i když jsem si myslela, že si to namlouvám, každým dnes jsem se přesvědčovala, že to tak opravdu je.

    Další kosmetika, kterou jsem začala zkoušet, byl denní a noční krém zpevňující péče. Kosmetika mi příjemně voněla a to všechna. Ale denní a noční krém mi přišel víc aromatický, ale pro mě stále příjemný. Krémy se velice lehce roztíraly, denní byl víc svěží a cítila jsem, že obličej je hladký a pevnější. Stále jsem měla strach, aby se mi neudělala nějaká vyrážka a nemusela jsem testování ukončit. Každý den jsem hlídala, jestli se mi neobjeví nějaký pupínek. Obličej ale zůstával bez vyrážky, naopak mi přišel čistější.

    Po 14 dnech jsem už věděla, že jsem s krémy velice spokojená a že jsem našla něco, co můžu používat i já a nebát se špatné reakce. Další, co jsem testovala, byla zpevňující denní péče na ovál obličeje. Spodní část obličeje mladých dívek tvoří harmonickou linii ve tvaru V nebo trojúhelníku mířícího směrem dolů. Věkem geometrie obličeje ztrácí ostrost.Hormonální deficit způsobuje ztrátu pružnosti, obličejové svaly atrofují a líce se k vůli stahům svalů a jejich váze hroutí. Zpevňující denní péče na ovál obličeje pomáhá tento proces zpomalovat. Byl to můj druhý tip, který mě nejvíc zaujal. Krém měl dávkující pumpičku a opět stačilo jen velice málo krémů, na celý obličej. Snadno se roztíral a rychle se vstřebal. Jak na zpevňující sérum, tak na tento krém na ovál, šel velice brzy nanést denní nebo noční krém, protože se rychle vstřebávaly. Poslední z řady kosmetiky byla zpevňující péče na okolí očí. Tam jsem také nejdříve trochu nevěděla, jaké množství aplikovat a dávala jsem zbytečně moc. Brzy jsem to ale vychytala a stačila opravdu trošička.

    U kosmetiky oceňuji i ekologické balení, které obsahuje skleněné kelímky a flakony a papírové obaly.

    Testovala jsem poctivě tři týdny, každý den jsem zkoušela, přicházela na to, jak nejlépe co použít, jaké množství, co mi vyhovuje nejlépe. A můžu poctivě říct, že cítím, že moje pleť dostala péči, jakou potřebovala a zasloužila si. Je více napnutá, čistá, jemná. Určitě ji budu používat dál, velké plus totiž je, že jedno balení vydrží opravdu nadlouho a proto i když je možná dražší, vyplatí se. A ráda ji doporučím každému, kdo by ji chtěl vyzkoušet nebo kdo hledá, něco šetrného a přitom účinného.

    #recenze #test_yvesrocher #zkusenosti_yvesrocher_liftingvegetal

    rioko
    Zpráva byla změněna    1. bře 2020    

    #test_yvesrocher velice musim kosmetiku pochválit, protože i moje extra citlivá pleť zůstává bez vyrazky, hladká a vic napnutejsi. Kdo si pamatuje mé velké problémy s pletí, ví, že to vyřešily až extra silné léky. Od té doby kosmetiku nepoužívám. Teď jsem dala šanci této kosmetice a nelituji.

    #test_yvesrocher vysoce koncentrovane zpevnujici serum, obsahujici zbehovec plazivy, přírodní rostlinný kolagen. Serum se aplikuje ráno i večer, pod další pečující krem. Má velice snadnou aplikaci, díky davkujici pumpicce a stačí velice malá dávka. Po každé aplikaci citim pocit zpevnění. Navic serum krásně voni.

    #test_yvesrocher ranní péče hotová. Oceňuji praktické aplikace u zpevnujiciho sera a zpevnujici péče na oval obličeje, stejně tak i péči v okolí očí. Vsechny krémy se lehce roztiraji a příjemně voní.

    (2 fotky)

    #test_yvesrocher kosmetika nejen hezky vypadá, ale také úžasně voni. Dnes vyzkouším denni a noční krém a jsem moc zvědavá na výsledky. Kosmetiku moc nepoužívám, protože mi zatím nic nesedlo, treba jsem právě objevila zázrak. 🙂

    rioko
    Zpráva byla změněna    24. únor 2020    

    #test_yvesrocher dnes měl čekal na který jsem se moc těšila. Hned mě zaujala krásná, vkusná krabice, hned poté její obsah. Dnes začnu s testováním

    rioko
    Zpráva byla změněna    19. únor 2020    

    Byla jsem vybraná na testování kosmetiky Yves Rocher Lifting Vegetal. Jasně, někdo řekne nějaké testování. Pro mě to je ale mnohem víc. Už jen to, že jsem byla vybrána. Učím se radovat z každé dobré věci, která mě potká, která se mi stane a tohle to něco je. Dalsí věc je, že já kosmetiku nepoužívám, vůbec. Ale přibily mi vrásky. Za ten rok v léčebně plno, plno vrásek. A proto ráda zkusím kosmetiku, která mi může pomoci, cítit se líp #test_yvesrocher

    rioko
    15. led 2020    Čtené 2396x

    Rok strávený na psychiatrickém oddělení

    Rozhodla jsem se rovnou sepsat, jak to v léčebně chodí a jak se mi dařilo, nebo nedařilo. byl konec října loňského roku a já jsem už několik týdnů nemohla spát, spala jsem maximálně 2 hodiny za noc. Chodila jsem do práce, ale neměla jsem z ní radost. Vlastně jsem neměla radost z ničeho. Když jsem přišla domů, nezajímaly mě ani děti. Dala jsem jim najíst, zalezla jsem do postele a odmítla cokoliv dělat. Děti se musely samy zabavit a já jsem se stávala troskou. Až jsem řekla, že to tak nejde a vydala jsem se k praktické doktorce. Řekla jsem jí, že už to nezvládnu, že si něco udělám, že je mi špatně a nevím proč. Paní doktorka hned zařídila mé přijetí do Kroměříže, na otevřené oddělení. A 1.11 jsem tam nastoupila. První dny jsem probrečela, říkala jsem si, co tam dělám. Ale začala jsem pracovat s úžasnou paní psycholožkou a pomalu jsem otvírala své rány z dětství. Ale nemluvila jsem zatím o zneužívání. Paní psycholožka semnou začala pracovat s terapii která je spojená s relaxací a hypnózou. A tehdy jsem se začala víc otvírat a začala jsem po troškách otevírat i dávno zamčené vrata. Paní psycholožka mi řekla, že to byla moje ochrana, proto jsem to měla zasunuté v podvědomí, někde hodně daleko. Na tomhle oddělení jsem strávila 4 a půl měsíce, absolvovala jsem skupinové terapie, chodila jsem pléct košíky a měla jsem terapie s paní psycholožkou. U toho byla moje léčba podpořená léky, které byly dost důležité a díky nim jsem začala zase spát.  Bohužel, na tomhle oddělení jsem se začala sebepoškozovat, odkoukala jsem to od jiných a když i mě to přineslo úlevu, zkoušela jsem to dál. Celé ty měsíce mě strašně moc chyběly děti, bála jsem se na ně i myslet, protože mi pak bylo ještě hůř. Snažila jsem se jezdit co nejčastěji domů, ale pokaždé to skončilo pořezáním. V půlce března jsem byla propuštěná. Necítila jsem se dobře, ale řekli mi, že mi nemají už co nabídnout. Doma jsem za chvíli zase upadla ve stav, kdy jsem nebal schopná fungovat. Co bylo horší, neměla jsem chuť žít. Měla jsem pocit, že mi nikdo nepomůže. Po 14 dnech jsem se pokusila o sebevraždu, snědla jsem 50 prášků na spaní. Manžel byl v tu dobu s dětmi u rodičů. Děti tam nechal a jel domů, protože něco zapomněl a našel mě napůl v bezvědomí. Záchranka přijela rychle a v nemocnici mě zachránili. Odvezli ak z nemocnice po pár dnech zpátky do Kroměříže, tam ale řekli, že mi už nemají co nabídnout a pustili mě domů. Během dvou týdnů jsem to zkusila znovu. Vím, asi si říkáte, proč jsem nemyslela na děti, ale prostě nemyslela, měla jsem jen velké temno a všechno mi bylo úplně jedno. I tentokrát mě našel manžel, naštěstí v noci, kdy děti spaly - šla jsem spát před nimi a on dostal nějaký tušení a zkusil mě probudit, nešlo mu to, tak opět volal záchranku. Když to tak píšu, strašně se za to stydím, ale tehdy mi bylo vše jedno. Z nemocnice mě tentokrát vezla sanitka do Brna Bohunic. Dali mě na uzavřené oddělení. Nebyla to žádná hrůza, bylo to jak v nemocnici, na pokoji a chodili jsme jen na jídlo a léky. Tehdy mě hrozně pomohla jedna doktorka která mi řekla, že mě bere vážně i moje problémy a že mi pomůžou. Strávila jsem tam 3 týdny a pak mě dali na otevřené. Tam jsem měla různé terapie, ale stále přetrvával problém řezání, řezala jsem se i na oddělení, několikrát týdně. Na konci červa se oddělení na prázdniny zavíralo a paní doktorka mě nechtěla pustit a nechala mě převézt do Černovic. To bylo úplně šílené, dostala jsem se na oddělení pro závislosti, vůbec nevím jakým způsobem. Celý den jsem brečela a telefonovala do Kroměříže, jestli mě vezmou. Nakonec pak ředitel řekl, že mě dá na jiné oddělení, ale taky otevřené. A tak jsem nastoupila tam. Kde jsem stále, s měsíční pauzou, kdy jsem zkusila být doma ale nezvládla jsem to. Tady jsou strašně hodné sestřičky, pomohly mě taky strašně moc. Hodně jsem pracovala s paní psycholožkou, doktorem. A zítra mě čeká ten den, kdy už to prostě musím zvládnout. Jsem rok v léčebně a bojím se, že nebudu umět normálně fungovat, starat se o děti, domácnost. Ale musím to zvládnout, pro sebe, pro děti.

    V kvetne zahrade

    Poslednich 10 dnů v léčebně a pak návrat do reality a nové práce. Smlouvu mám podepsanou a už se na deti moc těším. Ale tahle kamarádka mi bude chybět

    Hezké vánoce všem

    Tyhle jsem taky pletla

    (3 fotky)

    Chodíme tu každý na nějaké pracovní terapie, ja pletu košíky. Tyhle jsem dělala a ještě další ale ty už mám doma.

    (2 fotky)
    rioko
    Zpráva byla změněna    18. pro 2018    

    A děkuji moc všem, kteří na mě myslí, za povzbuzení a srdíčka, jste hodní, že vám není lhostejné jak se cítí někdo, koho neznáte. ❤️

    Vůbec to nezvladam, od pátku oběda jsem nic nejedla, nedokážu to, od 2 zase nespim, i přes 3 prášky na spaní. Mám uklizeno, nazdobeny dum i stromek, koupené i zabalené dárky a necítím nic, vůbec

    Nejraději bych se ještě dnes vrátila do Kroměříže, není mi dobře 😢

    Tak zitra jedu na třetí víkend domů, mám v plánu hlavně uklidit a v sobotu mi přiveze manžel děti do neděle, kéž bych měla vic síly a zvládla to líp než minule. Dárky pro děti jsem tady zvládla koupit, trochu cukroví mi pošle jedna hodná maminka tady a 21.12 jdu domů na celý týden, z toho mám pořádný strach.

    rioko
    5. pro 2018    

    Dnes jsem byla na celodenní propustce k vůli Vojtikovi, který je druhý týden v léčebně a chtěla semnou mluvit jeho doktorka. Potvrzen Aspergerův syndrom a přidružené adhd což je velmi časté. Za týden tam jedu za doktorkou zase, Vojta hodně plakal, že ještě nemůže úplně domů 😢

    rioko
    2. pro 2018    

    Není to dobré, není to ani lepší. Nemůžu jíst, nemám hlad, chuť, za týden jsem zhubla 3 kg ale nejde to, ani s léky na podporu chuti. Nespim, dnes od 1 ráno, ani přes prášky na spaní. Byla jsem na propustce doma, od včerejška odpoledne, měla jsem se vrátit dnes večer, ale ráno jsem se nechala odvézt. Zklamala jsem děti, sebe, jsem máma k ničemu

    Omlouvám se, že nestíhám děkovat za pohledy a dárečky, ale opravdu mě moc těší, když si na mě někdo vzpomene, děkuji.
    Já se momentálně motam v dost šílených, bolavych věcech, vrací se mi vzpominky, i na terapii se do nich propadam, hrozně těžko s tim bojuji. Doktor i psycholožka říkají, bude to bolet a mají pravdu. Můj pobyt tady se protáhne asi, na vánoce bych šla na propustku ale pak se ještě vratila. Je mi smutno po dětech, Vojtíšek v pondělí nastupuje do léčebny, mě je z toho smutno, skoro je nevidím. Je to těžké, hrozně moc

    Hrozně moc děkuji všem za pohledy a dárečky, omalovanky, naramky, andílka, za milá slova povzbuzení, opravdu si toho moc vážím a potěšilo mě to. Máte dobré srdce, díky❤️❤️❤️

    Na terapii kreslím jak se citim

    (2 fotky)
    rioko
    30. bře 2018    Čtené 318x

    TESTOVÁNÍ PŘÍPRAVKŮ SILVANOLS

    Když jsem viděla možnost testování přípravků proti rýmě rýmě a bolení v krku, navíc s přírodními přísadami, neváhala jsem jsem se přihlásit. Jsem učitelka ve školce, proto s různýma bacilama jsem v kontaktu  neustále a kromě toho mám jedno dítě ve školce, druhé ve druhé třídě základní školy, takže rýma a nachlazení je u nás dost často.

    Měla jsem radost, když jsem zjistila, že jsem byla do testování vybraná a těšila jsem se až výrobky dorazí. Když balíček dorazil,  zrovna měl rýmu Vojta a tak jsem zajásala, že to bude testování akorát pro něho.

    Vybalila jsem sprej do nosu:

    SINUSTRONG a dozvěděla se že se používá ke zmírnění ucpaného nosu, k prevenci rýmy a infekci dýchacích cest a ke stimulaci aktivity imunitního systému organismu.

    Nejdřív jsem se rozhodla otestovat ho na sobě a dobře jsem udělala, takovou sílu jsem nečekala. Sprej je sice přírodní, ale dost silný a v nose pálí a štípe. Nos protáhne, ale pro děti příjemný asi nebude. I přesto jsem Vojtu přemluvila, aby to zkusil.  Ale bylo to poprvé a naposledy, na něho to bylo moc silné a bylo mu to nepříjemné. Dál jsem tedy testovala preventivně na sobě a je fakt, že rýmu jsem za tu dobu neměla, tak asi jako prevence to působí dobře, pro děti - i když se píše vhodné od 2 let možná vytírat jedině nosánek, pokud se nechají. Sprej je vhodný i vhodný i pro těhotné a kojící, což jistě ocení.

    Druhý testovaný výrobek byl sprej do krku a tak jsem ho vybalila:

    LARFASOL pomáhá při podráždění sliznice dutiny ústní a hltanu po provedených různých zákrocích, nebo v případě zánetu. Obsahuje rostlinný, rakytníkový olej, olejový extrakt z květu měsíčku lékařského a bergamotový olej, pomáhá udržet vlhkost sliznice.

    Nemocný nebyl nikdo, ale mě začalo škrabat trochu v krku, proto jsem zahájila testování na sobě. A množství oleje mě bohužel nepříjemně překvapilo. Sprej na mě působil tak, že se mi zvedl žaludek. Je pravda, že po nějakém zákroku si dovedu představit, že krk zklidní, bohužel, já jsem zvládla použít sprej dvakrát a byl pro mě nepříjemný, takže jsem dál nepokračovala. Přesto oceňuji přírodní přípravek a obzvlášť to, že ho opět můžou používat těhotné i kojící.

    Jsem ráda, že jsem měla možnost vyzkoušet nové připravky a děkuji za tuhle možnost.

    rioko
    14. črc 2017    Čtené 369x

    Jak jsme testovali sušenky Biskiti

    Když jsem viděla možnost, přihlásit se na testování sušenek, hned mě napadlo, že by Vojtíkovi mohly chutnat a hlavně jsem chtěla, aby vyzkoušel něco nového. Proto jsem měla radost, když nás na testování vybrali. Když balíček přišel, otevřela jsem ho zároveň s ním. V krabici byly sušenky s příchutí čokoláda - kokos a lískový oříšek a med 🙂

    Vojta má ADHD a má dost omezené chutě, jí jen některé druhy jídel a stejně tak jen některé sladkosti, tedy i sušenky. Proto mě zajímalo, jak mu budou chutnat. Vybral si ty čokoládovo-kokosové.

    Sušenky nebyly moc sladké, obsahují hlavně ovesné vločky, ovesnou mouku, slazené jsou medem. Vojta má rád hodně sladké věci, ale sušenky mu hned zachutnaly a snědl s Daníkem celé balení, jednu jedinou sušenku jsem zachránila pro sebe a i mě moc chutnala.

    Další den jsme se vydali na kolo, byla to Vojtíkova první vyjížďka a motivací byly právě sušenky, když kousek ujedeme. Tentokrát jsem vzala oříškovo-medové. Na první ochutnání Vojta řekl, že mu nechutnají,  asi mu přišly málo sladké. Ale měl na něco chuť a tak si dal další a pak už si je pochvaloval, že jsou vlastně taky moc dobré.

    Vojta má velký problém se snídaní, většinou  teda snídá cereálie, ale často nechce nic. Protože bere ale léky, které musí brát po jídle,potřebuji do něho alespoň něco dostat. Zkusila jsem mu tedy nabídnout sušenky Biskiti a super,  dal si je rád a dokonce ho i zasytily, díky složení 🙂

    Poslední balíček jsme si  vzali na výlet, na rozhlednu Velký Kosíř. Je to docela dlouhá cesta, kluci zvládali krásně šlapat a jaké bylo zklamání, když rozhledna byla zavřená. Ještě že jsme měli svačinu a i sušenky a to je trochu uklidnilo a dodalo jim energii na cestu zpátky.

    Na závěr musím napsat, že sušenky chutnaly dětem i mě.  Dětem asi více ty čokoládové, mě zase ty oříškové. Sušenky nejsou moc sladké, zasytí a jsou ideální na výlety. Určitě si je budeme kupovat i dál. Děkujeme moc za možnost testování a vyzkoušení něčeho nového 🙂

    rioko
    4. únor 2017    Čtené 112x

    Jak jsem testovala kosmetiku KAWAR

    Když jsem zahlédla nabídku, na testování téhle značky,  nic mi to neříkalo a o téhle značce jsem nikdy neslyšela. Proto jsem s našla na netu, o jakou kosmetiku vlastně jde. Zaujalo mě, že  obsahuje minerály u Mrtvého moře a že má pomáhat na suchou pokožku.

    Podstupuji zrovna docela drastickou léčbu na těžkou formu akné, která má spoustu vedlejších účinků, mimo jiné právě vysychání a praskání pokožky. Zkoušela jsem růžné přípravky, ale úplně mi nic nesedlo a proto jsem se ráda na testování přihlásila. A když mi přišla zpráva, že jsem byla vybraná na testování, měla jsem fakt velikou radost a čekala jsem, kdy balíček dorazí.

    Za pár dnů byl doma a mě velice překvapilo, že to nejsou žádné malé testovací krémy, ale fakt velkých 7 produktů téhle značky, krém na ruce, tělové mléko, šampon, pleťovou masku, krém na obličej, sůl do koupele, tuhé mýdlo.

    Jako přvní jsem se rozhodla vyzkoušet 

    KRÉM NA RUCE

    Pro mě nakonec nejlepší krém na ruce, co jsem vyzkoušela. Ruce mě nejen šíleně vysychaly, ale dělaly se mi i šupinky a byly hrubé. Po krému Kawar byly brzy jemné a hladké a po několika dnech mizely i šupinky. Krém se rychle vsakuje, nezanechává mastné místa  a navíc jemně a příjemně voní. Určitě si ho koupím i na další používání,  protože s žádným jsem ještě tak spokojená nebyla. 

    Pozitiva: jemná vůně, dobře se vstřebává a zanechává krásně hladkou kůži.

    Negativa: pro mě žádná.

    SŮL DO KOUPELE

    Protože si čas na koupel najdu fakt jen zřídka, tak testování koupelové soli  pro mě byla zároveň i výzva a rozhodla jsem se, že aspoň dvakrát týdně si prostě ten relax dopřeji. Takže když děti konečně usnuly, napustila jsem si vanu a nasypala 200 g soli, podle návodu. A pak si užívala zaslouženého relaxu. Koupel mě nejen uvolnila, a zmírnilo se i celkové napětí, ale pomáhala i na bolest kloubů, která je také vedlejší účinek léků, které beru.Po koupeli byla pokožka navíc krásně hladká a nebyla tak vysušená.

    Pozitiva: dobře se rozpouští, uvolňuje a po koupeli nevysušuje

    Negativa: klidně bych brala větší balení 🙂

    TĚLOVÉ MLÉKO

    Stejně jako krém na ruce, se velice dobře nanáší a rychle se vstřebává,  nemusela jsem čekat dlouho a mohla jsem se obléct, oblečení nazamastí. Příjemně voní a pokožka je po něm hebká, suchá místa mi začala mizet a přestala svědit, což mě taky velice sužuje

    Pozitiva: jemná vůně, dobře se roztírá a vstřebává.

    Negativa: pro mě opět žádná.

    PLEŤOVÁ MASKA 

    Plěťová maska pro mě byla ze začátku velké zklamání. Špatně se mi nanášela, přišla mi moc řídká a hned po nanesení mě po něm hrozně pálil obliče. Takže jsem vydržela minutu a šla dolů. Po týdnu mu to nedalo a rozhodla jsem se, že jí ještě dám šanci. Tentokrát jsem tubu s maskou opravdu pořádně promačkala a šla nanášet mnohem lépe. Po nanesení to malinko štípalo, ale během chviličky to odeznělo. Vydržela bych i  10 minut, ale když mě viděla mladší syn Daník, tak se tak rozplakal, že jsem ji smyla po 5 minutách 🙂 I tak to bylo dostačující a pleť byla příjemně hladká, po dvou aplikacích  jsem cítíla, že je plěť napjatější.

    Pozitiva: když jsem přišla na to, jak se to dělá správně, lehce se nanáší 🙂 pleť je po něm hladší a je to příjemný relax. 🙂

    Negativa: moc příjemně nevoní, ale po zaschnutí už to nejde cítit.

    DENNÍ KRÉM NA OBLIČEJ

    Na obličej mám strach, používat jakýkoliv krém, protože mi to spíš škodí. Ale protože mi po lécich vysychá a loupe se i obličej, rozhodla jsem se vyzkoušet i tento krém. Stejně jako ostatní krémy, příjemně voní. Ale na obličej bych asi dala přednost buď úplně jemné vůni a nebo možná úplně bez ničeho.  Krém se dobře vstřebal, obličej byl hladší. ale po několika dnech se mi začala dělat drobná vyrážka, proto jsem radši krém používat přestala. 

    Pozitiva: krém se opět dobře vstřebává a zanechává hladkou pokožku.

    Negativa: voní příjemně, ale na obličej by stačila vůně úplně jemná.

    TUHÉ MÝDLO

    Mýdlo je určené na obličej, ale na ten nepoužívám žádné mýdla, protože jsm tohle použila na dekolt a ruce. Dobře pění, hezky voní a dobře se smývá. Ruce jsou hladké, ale  je potřeba je pak namazat, stejně jako po každém tuhém mýdle

    Pozitiva: dobře se napění i opláchne, smyje z rukou nečistoty, zanechává hladkou kůži.

    Negativa: je potřeba pak kůži namazat krémem.

    ŠAMPÓN NA VLASY

    Na šampón jsem se se těšila asi nejvíc. Po lécích mě nejen vysychá pokožka na těle, ale i v hlavě, dělají se mi šupiny a stroupky a hlava mě fakt hodně svědí. 

    Po nanesení mě mile překvapila opět příjemná vůně, míň už, že se musí šamponu dát celkem dost, aby napěnil. Hned po umytí jsem měla vlasy hrubé a tvrdší a šly velice špatně rozčesat. Nechtěla jsem to ale vzdát, tak příště jsem na ně dala i balzám a tím se problém s rozčesáváním vyřešil. A asi po dvou týdnech používání, začalo ustupovat i šílené svědění hlavy. Sama jsem tomu nemohla ani uvěřit, protože mě to trápilo asi měsíc a nepomáhalo opravdu nic. Pro mě teda zázrak a šampon bude druhá věc, kterou si určitě koupím

    Pozitiva: jemná vůně, když se nanese dost šampónu, tak dobře pění a hlavně pomáha na svědění hlavy a na suchou pokožku

    Negativa: hodně špatně se po něm rozčesávají vlasy

    Na závěr bych chtěla moc poděkovat za možnost testování kosmetiky KAWAR, jsem moc ráda, že jsem díky tomu přišla na úžasný krém na ruce a šampón, který mě zachránil 🙂 Určitě si některé produkty budu i nadále kupovat.

    Nevíte, co bylo před chvílí strašidelného v Krkavcich na jedničce? Uklizela jsem koupelnu a Vojta najednou začal strašně brečet. A nechce říct proč, jen že mám vypnout televizi a zrovna tam byla ta pohádka.

    I já s dětmi vám přeji krásné vánoce a ať se zítra rozsvítí očička všech dětí 🙂

    Tak se mi přidávají další vedlejší účinky k lékům, které beru. Kromě popraskanych a vyschlych rtů, mi praská do krve kůže na prstech rukou, bolí mě klouby, každý den mi teče krev z nosu a nově mám plnou pusu aftu. Léky beru druhý měsíc a ještě mě 4 měsíce čekají. Nevzdávám to, i když je to už dost nepříjemné.

    V práci nejsem dlouho, ale mám tam moc hodné kolegyně, dvě mladší učitelky a jednu o pár let starší. Rozumím si ze všemi, nejvíc s tou jednou mladší, co jsem s ní ve třídě. Je to moc hodný člověk, k dětem i k ostatním. Dnes jsem se zmínila, že má Vojta zítra ve škole besidku a mají přinést cukroví. A že mám jen 3 druhy a víc nestíhám. Před chvílí zvonek a ta úžasná osubka přinesla pro Vojtu plnou krabičku cukroví, aby toho měl do školy víc 🙂 no dojala mě a nejen tím 🙂