Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    okinkaa
    26. čer 2022    Čtené 34x

    BIO DĚTSKÉ PŘÍKRMY OD SUNARU

    Dostali jsme možnost otestovat bio dětské PŘÍKRMY OD sunaru. Rozhodně je můžeme dále vřele doporučit. 

     Kikin je jedlík, nemá problém sníst cokoliv. Každopádně tyto PŘÍKRMY bych snědla i já 😀

     Testovali jsme PŘÍKRMY OD ukončeného10.měsíce. Byly tedy i s malými kousky. Náš prcek si s nimi hravě poradil. Nejvíce si oblíbil špagety s hovězím masíčkem, jsou tak krásně krémové.

     Co se týče velikosti skleničky, tak za nás maximální spokojenost s větším objemem skleniček. My měli vždy na jeden oběd. Kvalitě potravin a jejího zpracování také nemohu nic vytknout. Vše pěkně v bio kvalitě.  To se ovšem odráží v ceně, což by se třeba někomu nemuselo až tak líbit. Chuťově ovšem vynikající i pro nás dospělé osoby 😉 Moc krásný design-obal skleničky.

     Bohužel co shledávám za malé mínus je to,že PŘÍKRMY obsahují pouze 8% ryby/masa, což není ani minimum denní dávky pro prcka od 1.roku. Na druhou stranu jsem se ještě nesetkala s PŘÍKRMY, které by ryb/masa obsahovaly více. Takže já i prcek jsme tudíž moc a moc spokojení. Určitě zařadíme do našeho jídelníčku-tedy občas, protože jsou super hlavně na cesty!

    Nema prosim nekdo slevovy kod na about you? Odmenim vas srdicky, dekuji.

    okinkaa
    26. bře 2022    Čtené 44x

    Testování kapslí persil discs sensitiv 4v1

    Měla jsem tu možnost díky MK vyzkoušet kapsle Persil Discs Sensitive 4v1. Prostředek je super až nad moje očekávání jen s jednou malou chybičkou a to, že nevypere všechny fleky od dětských příkrmů. A to jsem zkusila již několik tablet i gelů na této bázi a nic. ☹ Prala jsem na různé stupně i programy. Vyzkoušela jsem je snad na milion způsobů. Jsou vhodné jak na bílé, tak i barevné prádlo. Já zkusila i na černé prádlo a musím říct, že vše proběhlo naprosto v pořádku, tak jak mělo. Prala jsem jak dětské zvlášť, tak vše dohromady.

    Můj malý syn je alergik, a tak jsem vždy hledala prací prostředky pro citlivou pokožku, které by mu nejlépe vyhovovaly. A ve finále byly komplexní i na běžné praní. A to vše mi splnil Persil Discs Sensitive 4v1.

    Prádlo po vyprání příjemně voní. Mě teda voní, ale chápu, že někomu vonět nemusí. Kdo je třeba zvyklý na více parfumované prostředky. Pro mě je velice příjemný a svěží jako čerstvý letní vánek. 

    Tímto bych všem chtěla doporučit tento prací prostředek. A to nejen maminkám s malým dítětem, které mají doma miminko s citlivou pokožkou stejně jako já.

    A proto ještě jednou všem doporučuji Persil Discs Sensitive 4v1. Věřím, že budete stejně spokojení, alespoň tak jako jsem byla já! Já budu kupovat kapsle dál. I nadále zůstanou mým věrným pomocníkem v domácnosti.

    Všem dekuju za pozornost při této mé malé recenzi. A přeji vám všem spokojené praní s Persil Discs Sensitive 4v1. 😊

    #recenze_persil_sensitive_4v126

    #test_persil_sensitiv
    Jelikož máme doma 2 pocuranky, vlastně teda 3 😀 tak jsme se do toho hned vrhli. Musím podotknout, že se rozpouští skvěle a ta čistá svěží vůně, ach! Žluté fleky byly v tu ránu hned pryč. K nezaplacení.

    #test_persil_sensitiv
    A je doma 😊 může se začít s testováním!.

    (2 fotky)

    Když jsem tenkrát začínala, nikdy by mne nenapadlo,že to dotáhnu až sem. Takže ano holky má to smysl. Dnes tj. 74,7kg. A proč to sem pořád cpu za prvé pro motivaci ostatních,protože nemá smysl si pořád dokola říkat začnu až zítra a za další pro sebe samou 😊

    okinkaa
    Zpráva byla změněna    10. led 2022    

    Když jsem po porodu vážila 109kg tehdy byl můj cíl 77kg. ..po 8 měsících od porodu jsem si svůj cíl splnila. Ale rozhodla jsem se,že do léta to dám na krásných 70kg na 184cm. Tady máte porovnavaci (listopad 84× konec prosince 77). Tenhle víkend byl náročný byli jsme u pritelovo rodičů, tak se dieta samozřejmě nekonala a včera byl spíš takovej půst odpocnuti od toho všeho jídla. Ale dnes opět pokračují. Ps.driv jsem se fakt nerada fotila, takže lepší fotky fakt bohužel nemám.

    okinkaa
    Zpráva byla změněna    10. led 2022    

    Tuhle sukni mi koupila mamka zhruba před 13ti lety na závěrečné zkoušky. Tehdy jsem měla jen O 2 kg min než dnes a já ji s přehledem obleknu 😀 Je to super pocit..

    (2 fotky)
    okinkaa
    23. čer 2017    Čtené 171x

    Testování "našeho" nového multifunkčního hrnce od gorenje

     Když koník vyhlásil testování multifunkčního hrnce a konvice od firmy gorenje ani na vteřinu jsem neváhala a hned mě naskakovaly myšlenky co asi napsat, a tak jsem i učinila. Jelikož to nebyl můj první komentář, proto jsem nevěřila, že zrovna já bych mohla mít tu čest a tento hrnec vyhrát. Ovšem to jsem se zmílila. Má radost a vše co se ve mě odehrávalo zde ani nejde popsat.

    Teď něco málo k nám. Jsem maminkou malého 8-mi měsíčního chlapečka Jiříčka a ještě nikdy jsme nic nevyhráli o to má radost byla větší. Moc jsem se na samotné testování těšila, proto jsem vyčkávala a vyhlížela balíček den co den... Až nakonec opravdu přišel.

    Bože on to vážně není sen. My vyhráli. My VÁŽNĚ vyhráli! Ze skoro 200set maminek vybrali právě NÁS! A my jsme za to opravdu upřímně moc rádi. Jurášek je velký jedlík a já dnes už můžu říct, že VAŘÍM RÁDA.

    A TEĎ K SAMOTNÉMU TESTOVÁNÍ:

    Předně chci říct, že tento hrnec má 5 funkcí a to: 

    1. mixování
    2. sekání
    3. vaření na páře
    4. ohřívání
    5. sterilizace

    TEĎ jeho plusy a mínusy:

    + KLEŠTĚ NA VĚCI (ČLOVĚK SE NESPÁLÍ)

    + RYCHLOST

    + JEDNODUCHOST

    + SKLADNOST

    + NEMUSÍTE VYNDÁVAT TUNU NÁDOBÍ, VŠE MÁTE PŘI RUCE CO JE POTŘEBA

    - ŽÁDNÁ NÁDOBKA NA VODU, ABY SE LÉPE NALÉVALA

    - VYSOKÁ CENA

    - PŘI MIXOVÁNÍ MUSÍME TLAČÍTKO DRŽET

    - NEMŮŽEME DÁT DO MYČKY

    - PLAST SE SNADNO OBARVÍ

    ZÁVĚREM: Za mě rozhodně doporučuji. Sama už nechci tyčový mixér ani vidět 

    ZDRAVÉMU VAŘENÍ ZDAR!