okinkaa
26. bře 2022
44 

Testování kapslí persil discs sensitiv 4v1

Měla jsem tu možnost díky MK vyzkoušet kapsle Persil Discs Sensitive 4v1. Prostředek je super až nad moje očekávání jen s jednou malou chybičkou a to, že nevypere všechny fleky od dětských příkrmů. A to jsem zkusila již několik tablet i gelů na této bázi a nic. ☹ Prala jsem na různé stupně i programy. Vyzkoušela jsem je snad na milion způsobů. Jsou vhodné jak na bílé, tak i barevné prádlo. Já zkusila i na černé prádlo a musím říct, že vše proběhlo naprosto v pořádku, tak jak mělo. Prala jsem jak dětské zvlášť, tak vše dohromady.

Můj malý syn je alergik, a tak jsem vždy hledala prací prostředky pro citlivou pokožku, které by mu nejlépe vyhovovaly. A ve finále byly komplexní i na běžné praní. A to vše mi splnil Persil Discs Sensitive 4v1.

Prádlo po vyprání příjemně voní. Mě teda voní, ale chápu, že někomu vonět nemusí. Kdo je třeba zvyklý na více parfumované prostředky. Pro mě je velice příjemný a svěží jako čerstvý letní vánek. 

Tímto bych všem chtěla doporučit tento prací prostředek. A to nejen maminkám s malým dítětem, které mají doma miminko s citlivou pokožkou stejně jako já.

A proto ještě jednou všem doporučuji Persil Discs Sensitive 4v1. Věřím, že budete stejně spokojení, alespoň tak jako jsem byla já! Já budu kupovat kapsle dál. I nadále zůstanou mým věrným pomocníkem v domácnosti.

Všem dekuju za pozornost při této mé malé recenzi. A přeji vám všem spokojené praní s Persil Discs Sensitive 4v1. 😊

#test_persil_sensitive #recenze

#recenze_persil_sensitive_4v126

Začni psát komentář...

Odešli