Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    terchal
    29. bře 2018    Čtené 183x

    Testování výrobků Silvanols

    Na toto testování jsem se opravdu těšila, protože jsem byla na přírodní výrobky velmi zvědavá.  Po přečtení složení výrobku Sinustrong (nos) a spreje Larfasol (krk) jsem byla ještě více nadšená. Oba výrobky může používat těhotná i kojící žena, což považuji jako velký plus. Dokonce sprej Larfasol může využít dítě od dvou let.

    Teď už k samotnému použití výrobků. Výrobky dorazily zrovna ve chvíli, kdy jsme se celá rodina uzdravila. Což považuji za velkou smůlu. Naštěstí nás „zachránil“ tatínek, kterého začalo opět štípat v krku a dostal rýmu. I přesto, že manžel nepoužívá žádný sprej do nosu, protože mu spíše přitíží, než pomůže, dokázala jsem ho přemluvit. Po prvním stříknutí přípravku Sinustrong  necítil žádné štípání a vše bylo v pořádku. Dávkování bylo jednoduché a lehké. Po delším používání se mu v nose začaly vytvářet stroupky a celkově sprej nepomohl. Každopádně jak jsem psala, on ty spreje moc nemusí. Takže až budu mít rýmu já, hned vyzkouším a uvidíme. V prospektu se píše, že je vhodný i jako prevence proti rýmě a infekci horních cest dýchacích, ale já si počkám, až onemocním.

    Hned po aplikování výrobku Sinustrong si manžel stříkl do krku Larfasol. Larfasol je složen z rakytníkového, měsíčkového a bergamotového oleje a to manželovi neudělalo moc dobře. Vadí mu, že se přípravek klasicky nerozpráší po krku, ale spíše steče. A co se týká chuti, bohužel mu nesedla a zvedal se mu žaludek. Nechtěla jsem mu to věřit a tak jsem později výrobek vyzkoušela a byla jsem na tom podobně. Chuť Larfasolu je opravdu nepříjemná a podruhé bych výrobek už nepoužila.

    Bohužel, tento výrobek u nás neprošel. Výrobky Silvanols bych známým nedoporučila.

    terchal
    14. kvě 2017    Čtené 165x

    Testování Veltie

    Spousta lidem přišlo toto testovaní směšné, proto se ani nehlásila. Mě osobně testování toaletního papíru Veltie nepřijde jako nic podřadného. Toaletní papír používáme několikrát za den a jeho kvalita je pro mě důležitá.

    Testovala jsem dva druhy toaletního papíru Veltie a to "Pure & Soft White" a "Camomile & Aloe Vera".

    Na obrázku je vidět, jak vypadají ruličky testovaných druhů. Rulička toaletního papíru, kde jsou kytičky je "Camomile & Aloe Vera".

    Nejprve jsem si ověřovala, zda se má opravdu tři vrstvy. Na dalším obrázku je vidět, že to tak opravdu je. Jen bych řekla, že každá vrstva je jinak silná, ale mohlo to způsobit i to, jak jsem se jednotlivé vrstvy snažila oddělit. 

    První druh  "Camomile & Aloe Vera" je parfémovaný, jeho vůně je příjemná.

    Druhý druh "Pure & Soft White" mi opravdu přijde jemnější a používala jsem převážně na dětské zadečky. Děti byli nadšené i z obrázku medvídka. 

    Celkově jsou oba druhy toaletního papíru pevné a dobře se mi rozdělovaly jednotlivé dílky. Občas se tedy roztrhly, ale stalo se to tak 1 z 10. 

    Mám ráda, když jde oddělit poslední dílek od ruličky. V tomto přídadě s tím nebyl sebemenší problém a poslední dílek šel vždy dobře oddělit a nezůstával na ruličce. Pro mě je důležité i počet použítých dílků na jedno utření po "malé" potřebě. Zjistila jsem, že spousta lidí to nepočítá, ale já ano. Neberu to jako nějakou nemoc, ale spíš jako to, že se snažím šetřit a zbytečně netrhat více dílků, než je potřeba. Tím, že nemáme ani žádný stojánek na ruličky a vždy, když si chci utrhnout potřebný počet dílků, musím mít ruličku toaletního papíru stejně v ruce nedělá mi problém si to počítat. 

    Pokud bych na závěr měla přídávat hvězdičky kvality tak bych dala 4 z 5. Je to z toho důvodu, že mám svůj oblíbený toaletní papír jiné značky, který tato značka bohužel neporazila, ale přiblížila se.