Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    dasara
    17. čer 2021    Čtené 37x

    Hladký zadeček miminka 🤩

    Měla jsem tu možnost, zapojit se do testování krému Bepanthen Baby. Ne, že bych tento produkt neznala. Používala jsem ho již u první dcerky před osmi lety. Nyní jsem i v porodnici v balíčku dostala vzorek krému, který vozím v příruční tašce na kočárku.

    Výrobce krému uvádí, že slouží pro každodenní jemnou péči a ochranu před začervenáním zadečku. Toto a všechno další jsem testovala 14 dní a nyní se s vámi chci podělit o moje zkušenosti. K testování jsem obdržela krém o velikosti 30 g.

    Bepanthen jsem používala především jako prevenci proti zarudnutí zadečku mé pětiměsíční dcerky. Suchý a čistý zadeček miminka jsem natírala každý večer po koupání, každé ráno po probuzení a po každé stolici miminka. 

    Musím vyzdvihnout jemnou a dobře se roztírající konzistenci masti. Velmi jemně se krém dostane i do veškerých záhybů, případně rozkošných faldíků, kterými moje modelka moc neoplývá. 😉 Krém je bez parfemace, což beru jako velkou výhodu! Krém obsahuje panthenol (vitamín, který podporuje přirozenou regeneraci pokožky), lanolin, glycerinový olej a další olejové i neolejové složky. Všechny tyto složky dodají krému krásně hladkou texturu mastného krému. U testování krému na zadeček miminka oceňuji vysoký podíl olejové složky, která jemnou pokožku chrání i při stolici miminka, která může být i velmi často řidší konzistence a tím způsobovat podráždění jemné dětské pokožky. Při nadělení v plínce jde vše hladce setřít, pokud byl před vykonáním potřeby zadeček namazaný Bepanthen krémem. 

    Vzhledem k vysokým teplotám venku je dětská pokožka na různých místech začervenalá (zapařená). I na tyto místa jsem krém v době testování mazala. Tato místa (např. podkolenní jamka, různé faldíky apod.) jsem namazala krémem vždy večer po koupání a ráno byla místečka zase ve své přirozené barvě a bez podráždění. V tuto chvíli ale musím přiznat, že mi zase mastná konzistence krému trochu vadila, proto jsem mazala vždy jen večer. 

    Bepanthen Baby krém jsem také použila na svůj ekzém na rukách. Ekzém vypadá jako suchá ložiska se šupinkami na různých částech dlaní a prstů. Je velmi nepříjemný, zvláště v době, kdy mám pečovat o tu nejjemnější pokožku miminka. Na ruce jsem si krém namazala párkrát. Při delším mazání Bepanthenem věřím, že by i na tento můj ekzém zabral. Nicméně mi na rukách hodně vadila mastná konzistence krému, která se nedá lehce vsáknout. Jako maminka nemůžu nečinně sedět a čekat, až se mi vsákne krém do kůže.

    Klady:

    • Jemná konzistence 
    • Bez parfemace 
    • Mastný krém
    • Dlouho vydrží na zadečku miminka
    • Při pravidelném používání velmi dobře eliminuje podráždění pokožky 

    Zápory 

    • Mastný krém

    Jednoduché shrnutí: Šla jsem do drogerie a koupila si krém o velikosti 100 g. 🤩

    Testování jsme si užily. 😘 Děkuji za tu možnost. 

    #zkusenosti_bepanthenbaby11 

    Každé ráno začínáme den mazlením v posteli a pak přichází na řadu převlékání z pyžama. Snad každé mimčo miluje být nahaté! Inna není výjimka😉 Od malička jí tuto radost dopřávám a je vždy tak nadšená 😍 je to jenom naše chvilka, kdy jí celou opusinkuju a ona se krásně nahlas směje 😍 Občas jsem nechala do této naší tajnosti nahlédnout i manžela a starší dceru. Máte taky nějaký jen ten svůj rituál, kam moc částo ostatní nepouštíte?
    #test_bepanthen

    dasara
    Zpráva byla změněna    6. čer 2021    

    Když najdu v plínce nadělení, mám po ruce rychlou záchranu, která pomůže od nepříjemných potížích spojených s opruzením zadečku a miminko je stále usměvavé. Jaké máte vychytávky vy? Co používáte, aby zadeček vaše miminko netrápil?
    #test_bepanthen

    dasara
    Zpráva byla změněna    1. čer 2021    

    Včera nám přišel balíček. Dnes jsme si jeho obsah osahaly a hned po ránu vyzkoušely. 🤩 Lehká konzistence, která se velmi snadno roztírá. Inna je už teď zvědavá baba🤩😉
    #test_bepanthen

    (3 fotky)

    Už se těšíme 😉
    #test_bepanthen