Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    jaja01k
    5. únor 2017    Čtené 62x

    Moje testování kosmetiky KAWAR

    O kosmetice Kawar jsem poprvé slyšela zde na Modrém koníku, když se objevila výzva pro maminky, aby se přihlásily k jejímu testování. Podle popisu mne výrobky velmi zaujaly, hlavně proto, že produkty z Mrtvého moře prý působí dobře při problémech s ekzémem, který mě po narození dětí začal hodně trápit. Hned jsem si řekla, že tohle bych chtěla vyzkoušet a přihlásila jsem se. Jakmile přišel balíček obsahující tělové mléko, denní krém, krém na ruce, šampon, mýdlo, pleťovou masku a sůl do koupele, pustila jsem se do testování. A zde jsou výsledky.

    SŮL DO KOUPELE

    Sůl se dobře rozpouští, nijak výrazně nevoní. Po koupeli jsem se cítila velmi příjemně a hlavně jsem neměla vysušenou pokožku jako po použití pěny.

    MÝDLO S OBSAHEM SOLI

    Mýdlo jsem používala na mytí rukou. Potěšilo mne, že nemá žádnou výraznou vůni a dělá mi dobře na ekzém, s kterým mám právě na rukou největší problémy. Tohle mýdlo mi vyhovuje mi více než mýdlo tekuté.

    ŠAMPON NA VLASY

    Mám husté, vlnité a dosti nepoddajné vlasy a málokterý šampon mi vyhovuje. Když jsem si poprvé na vlasy nanesla šampon Kawar pro normální vlasy, měla jsem pocit, že už je nikdy nerozčešu a budu vypadat jako ovce. Proto jsem raději hned použila ještě svůj obvyklý kondicionér. Podruhé jsem se rozhodla, že musím vyzkoušet, co mi s vlasy udělá samotný šampon. Kupodivu jsem vlasy bez problémů rozčesala a neměla jsem problém udělat si slušný účes. Pokračovala jsem v testování a přestože jsem ze začátku měla pocit, že tohle není šampon pro mě, po třech týdnech jsem si na něj zvykla a zjistila jsem, že mi vlastně vyhovuje.

    TĚLOVÉ MLÉKO

    Tělové mléko je úžasné, tomu nemám co vytknout. Má příjemnou osvěžující vůni, výborně se roztírá, pokožka je po něm krásně vláčná. Po namazání se vždy cítím nabitá energií.

    DENNÍ KRÉM

    Stejně jako tělové mléko jsem si denní krém velmi oblíbila. Moc dobře se roztírá, je lehký a svěží, nezanechává pleť mastnou. A obstál i v mrazivém lednovém počasí.

    KRÉM NA RUCE

    Krém na ruce je asi můj vůbec nejoblíbenější výrobek z testovacího balíčku. Oceňuji hlavně konzistenci, moc dobře se roztírá, nezanechává ruce mastné. Krém mi dělá dobře na ekzém, který se mi na rukou teď v zimě zhoršil. Po třech týdnech pravidelného používání několikrát denně se mi nejhorší a nejvíce vysušená místa zlepšila a také mi působí velkou úlevu při svědění.

    PLEŤOVÁ MASKA

    Pleťová maska je jediný produkt z balíčku, o kterém určitě vím, že už si ho nekoupím. Maska má tekutou konzistenci a kvůli tomu se špatně nanáší. Vůně není zrovna příjemná, ale to se dá od bahna očekávat. Největší problém byl, že mě po nanesení dost pálila pleť a k příjemné relaxaci měla tato zkušenost opravdu daleko. Po smytí jsem měla pocit, jako bych si obličej vydrhla smirkovým papírem. Věřím, že někomu může tato maska vyhovovat, jistě záleží na typu pleti, mně ale vůbec nesedla. Můj manžel ji vyzkoušel a žádný problém neměl, ale nijak zvlášť nadšený také nebyl.

    Jsem ráda, že jsem díky Modrému koníku měla možnost vyzkoušet něco nového. Celkově jsem byla s produkty Kawar spokojená a jelikož už jsem si zjistila, kolik výrobky stojí, určitě si některé pořídím znovu a další vyzkouším.