Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    viky17
    5. kvě 2019    Čtené 290x

    Naše testování plenek Muumi

    Do testování produktu zde na Koníku se moc nezapojuji, protože moc produktů mě zatím neoslovilo. Většinou se nejedná o moc ekologické, nebo dokonce čistě přírodní výrobky, proto jsem až nyní zkusila štěstí a do testování jsem se s nejmladší Zuzankou (a vlastně i kluky) zapojila a přálo nám štěstí.

    V balíčku na testování dorazily plenky Muumi Baby, přebalovací podložky Helmi Baby a vlhčené ubrousky Helmi Baby.

    Na všechny děti jsem vždy používala ekologické pleny, ne všechny ale naplnily mé očekávání, některé smrděly, jiné byly moc "igelitové". Plenky Muumi splňují mé požadavky, jsou bez alergenů, parfemace, ftalátů, ropných derivátů, chloru. Jsou prodyšné, bělené kyslíkem, vyráběny pouze z certifikované BIO finské celulózy, jsou plně kompostovatelné. Jsou velice příjemné na dotek, nezvykle tenké (což mě zarazilo, protože takové tenké pleny jsme ještě nikdy neměli), nesmrdí, pojmou až neskutečně velké množství tekutin. Pleny jsou potištěné obrázkem, snad byly použité ekologické barvy(?).

    Pleny jsou super savé, vydržely bez problémů celou noc a zvládly sebevětší nálož. Nikdy nebyla žádná nehoda, zadeček byl bez opruzení. Pro citlivou pokožku mohu jen doporučit.

    Testovali jsme i přebalovací podložky - jendorázové, opět ekologické, bez zbytečné zátěže pro pokožku i přírodu. Jsou dostatečně velké, hebké, savé, bez zbytečného potisku. Jednorázové podložky moc nepoužíváme, využili jsme jen jednu, ale na cestování se určitě využijí i ostatní.

    Jako poslední jsme testovali ubrousky, ze kterých jsem nadšená. Nejsou nějak výrazně parfemované, nejsou napěněné, moc mokré ani suché, jsou bez alkoholu a barviv, jsou hypoalergenní. Pokožka zadečku je snesla hezky, i když většinou používáme vodu. Dokonce jsem je venku použila i na ruce a obličej u kluků a i když jsem měla trochu obavy z reakce, vše bylo naprosto v pořádku.

    K ubrouskům i plenám se určitě vrátíme. Se všemi produkty jsme byli moc spokojeni.

    #test_muumi #recenze #zkusenosti_pleny_muumi