Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

UGO 100% šťávy

    115 zkušeností

UGO lahvičky obsahují šťávu z čerstvého ovoce a zeleniny a nic víc. Šťáva je stejně chutná a plná živin jako drink z vymačkaného pomeranče připravený doma. Jsou bez konzervantů, bez přidaného cukru nebo vody.

UGO 100% šťávy


Běžné džusy, jsou ošetřeny pomocí pasterizace (pasterace), kdy se zahřátím tekutiny na vysokou teplotou zničí všechny mikroorganismy. No vysoká teplota ničí i vitamíny. Takže všechny zdraví prospěšné látky inzerované na obalech pasterizovaných džusů se do nich musí nakonec znova dodávat.

UGO šťávy jsou ošetřeny paskalizací. Je to velmi šetrná metoda, takže v drincích zůstane chuť i všechny skvělé vitamíny a živiny. Díky ošetření vysokým tlakem namísto vysoké teploty jsou UGO šťávy navíc 100% raw.

Při výrobě UGO lahviček si dáváme záležet na původu surovin a odebíráme je jen od známých dodavatelů. Informaci o tom, odkud ovoce a zelenina z vaší lahvičky pochází i jaké je odrůdy, najdete na boční straně etikety. Pochutnat si můžete hned na deseti různých kombinacích – stačí si vybrat, jestli máte chuť na:

  • více druhů ovoce:
    • Malina, jahoda, borůvka a jablko
    • Banán, jahoda a jablko
    • Rybíz, jablko
    • Švestka, skořice, jablko
  • jeden druh ovoce:
    • Grep
    • Pomeranč
    • Jablko
  • nebo na ovocno-zeleninovou šťávu:
    • Řepa a jablko
    • Mrkev a jablko
    • Pomeranč, mrkev, jablko a zázvor
Kde koupim UGO 100% šťávy?

Nové články

Hodnocení a zkušenosti s UGO 100% šťávami

Máš zkušenost s UGO 100% šťávami?
Poděl se o ni a pomoz tak ostatním maminkám.
Napiš svou zkušenost
remirath  11. črc 2021

Mrkev a jablko

Příjemná, svěží chuť čerstvé mrkve a jablíčka, prostě klasika, která nikdy nezklame. :)
  • svěžest
  • chuť
  • čerstvost
0 poděkování
petulelebambule  11. črc 2021

Čím sladší, tím lepší ;)

Moje děti milují kombinaci banán-jahoda-jablíčko.
  • Ideální velikost balení
  • Chuť
  • Dostupnost
  • Oblíbené varianty
  • Více variant pro děti
0 poděkování
koliotte  10. črc 2021

UGO šťávy

Jsou výborné, chutnají dospělým i dětem.
  • vynikající chuť
  • vitamíny
  • vyšší cena
0 poděkování
petulka10  10. črc 2021

Skvělé

Chutnají skvěle, nejvíce Malina, jahoda, borůvka a jablko
0 poděkování
slimacikmia  10. črc 2021

Vynikajúci chuť

My milujeme ovoce a UGO šťávy jsou výborné. Balení je super pro malé děti, pro větší a dospělé ale zážitek z chuti netrvá moc dlouho.
  • Chuť
  • Složení
  • Obal
  • Množství pro děti
  • Množství pro dospělé
  • Cena
0 poděkování
lotyloty  9. črc 2021

Jablečné UGO

U nás vede zásadně jablečná příchuť.
  • Dětem chutná
  • Balení padne do ruky
  • Finančně náročnější, ale za kvalitu si člověk, holt, připlatí.
0 poděkování
hannicka32  8. črc 2021

UGO šťávy

Výborná chuť a plno vitamínů.
  • Chuť
  • Cena
0 poděkování
keksik002  8. črc 2021

Plné chuti

100% chuť ovoce, žádné cukry navíc ani chemie která přebije chuť ovoce. ;)
  • plná chuť
  • žádné cukry
  • žádná chemie
  • moc malé balení =D
0 poděkování
nambr  8. črc 2021

Kupuji pravidelně

Mám stánek kousek od práce. Kkromě šťáv si velmi ráda objednávám i saláty k obědu.
  • chuť
  • cena
0 poděkování
lilian2111  7. črc 2021

Chutná nám

Výborné, chutná nám doma všem. :-)
  • Chuť
  • Cena.
0 poděkování
vemarska  7. črc 2021

Široký výběr vitaminů

100% šťávy UGO nikdy nezklamou, chutnají nám všem doma. Líbí se mi i kombinace šťáv z ovoce a zeleniny. :-)
  • Výběr
  • Chuť
  • Bez Éček
  • Vyšší cena
0 poděkování
agentka009  7. črc 2021

Mňam!

Chuťově vynikající, vychlazené skvěle ochladí v horkých letních dnech.
  • Chuťově vyvážené
  • Skvělý přísun ovoce i zeleniny
  • Cena
0 poděkování
ivaze  6. črc 2021

Mrkev a jablko

Chuťově dobrá, hlavně je dobře, že ta mrkev přebije řepu, samotná řepa je pro mě nepoživatelná.
  • Chuť
  • Balení
  • Cena
0 poděkování
mmichaella  5. črc 2021

Ugo džusy

Před pár lety jsem pořídila detox balíčky a byla to zajímavá zkušenost. Většina džusů byla výborná, jen ty s řepou mi moc nechutnaly. Každopádně jsem se cítila vážně lehce a byl to dobrý start začít se zdravým stravováním.
  • Čerstvé šťávy a fajn cena
0 poděkování
bajuuu  5. črc 2021

Řepa a jablko

Nejen, že skvěle chutná, ale dobře vychlazená dokáže v létě vykouzlit úsměv na tváři. :-)
  • Šikovná lahvička
  • Výborná chuť
  • Je rychle pryč :)
0 poděkování
foxel  5. črc 2021

Skvělá chuť

Miluju ovocné a zeleninové šťávy a od UGA jsou naprosto dokonalé. 😍
0 poděkování
zumik87  5. črc 2021

Zdravé osvěžení

UGO produkty si kupuji velice ráda, protože nejen osvěží, ale i zasytí. Nejčastěji vyhledávám kombinaci ovoce a vede u mě kombinace Malina, jahoda, borůvka a jablko, protože je laděná do sladka.
  • Čerstvost
  • Cena
0 poděkování
verka0123  4. črc 2021

Řepa a jablko

Skvělý a osvěžující nápoj plný vitamínů.
  • Praktické balení do dětské ručky
  • Cena
0 poděkování
lexa1618  4. črc 2021

Ovocnozeleninové šťávy

Skvělé chutné osvěžení i pro děti. 😊
0 poděkování
biton  3. črc 2021

Banán, jahoda, jablko

Výborný džus, který chutná celé rodině
  • Chuť
  • Kvalita
  • Cena
0 poděkování
patricieh  3. črc 2021

Ugo

U nás si kupuje s dcerkou tatínek do práce ke svačině.
  • Dobrá chuť bez chemie
  • Vyšší cena
0 poděkování
jadagous  3. črc 2021

Švestka, skořice, jablko

Kombinace chutí naprosto vynikající.
  • Osvěží a chutná
  • Cena
0 poděkování
sarka8683  3. črc 2021

Skvělá chuť

Skvělá chuť
0 poděkování
evabry  2. črc 2021

UGO

Štávy UGO si kupujeme pravidelně. Jsou výborné a v horkých dnech osvěžující.
  • chutné stoprocentní štávy
  • skvělé osvěžení
  • vyšší cena
0 poděkování
monikacs  2. črc 2021

Řepa a jablko

Kdo miluje řepu jako já a syn, neodolá.
  • Chuť
  • Cena
0 poděkování
alkabo  2. črc 2021

Ovocno-zeleninové šťávy

Chuť je výborná, nikdy mi dlouho nevydrží, hned, jak je koupím je vypiju. Dobrá svačinka a osvěžení v teplých dnech.
  • Skvělá chuť
  • Lahodné osvěžení
  • Dlouho nevyrží
0 poděkování
sunrain  2. črc 2021

Oblíbené i u dětí

Skvělá chuť, kterou nepohrdnou i děti, dcera řepu nesní, ale „džusík" si dá ráda.
  • Vitamíny
  • Skvělá chuť
  • Fajn balení
  • Cena
  • Dostupnost
0 poděkování
lv  1. črc 2021

Grep nepřekonatelný

Kdo miluje grepy, bude milovat i UGO, je nepřekonatelný.
  • Chuť
  • Čerstvost
  • Cena, když mám koupit pro celou rodinu
0 poděkování
petralak  1. črc 2021

Super chuť

Výborná na osvěžení.
  • Chuť
  • Kvalita
  • Cena
0 poděkování
beapha  1. črc 2021

Vyborné kvalitní šťavičky

Líbí se mi velký výběr vhodně zvolených kombinací a to, že všechny vyzkoušené nám doposud moc chutnaly. Moje děti vaše šťávy prostě milují.
  • Hodne druhu
  • Cerstvost
  • Kvalita
  • Cena (i kdyz za kvalitu pro zdravi si clovek rad priplati :)))
0 poděkování
renda340  1. črc 2021

Vydrží dlouho

Skvělá sťáva, která se nemusí hned vypít
  • Chuť
  • Cena
0 poděkování
tamarakralova  1. črc 2021

Příroda ví, jak na nás

Doma si velice často s dětmi odšťavňujeme ovoce a zeleninu, ale někdy se stane, že prostě nestíháme, nebo nás chytne „slina", když jsme venku. A UGO pitíčko se vejde všude, velikost akorát pro děti a i chutná. :-)
  • velikost balení
  • složení
0 poděkování
mariekk  30. čer 2021

UGO šťávy

Zdravé a moc dobré.
0 poděkování
elifida  30. čer 2021

Ochutnejte

Vždy, když se dostanu do míst, kde má UGO svou provozovnu, musím se zastavit, protože to je, z mé zkušenosti, záruka pochutnáni.
UGO šťávy (miluju hlavně kombinace s exotickým ovocem a ráda zkouším nové příchutě) jsou lahodné osvěžující a fakt dobré.
  • Super kombinace
  • Chuť
  • Usměvavý personál u stánku
  • Vitamíny po ruce
  • Zdravá sladkost
  • Lahvička je vždycky brzy vypita
  • Nutnost bránit svou porci před dětmi i manželem :)
0 poděkování
tangerina  30. čer 2021

Nejlepší je řepa

Miluji snad všechny kombinace, ale pokud je součástí řepa, tak je to vždy top.
  • Velký výběr kombinací
  • Vždy čerstvé
  • Vyšší cena
  • Plastový obal
0 poděkování
petraval01  30. čer 2021

UGO

UGO šťávy kupujeme pravidelně, protože skvěle chutnají a jsou plné vitamínů
  • chuť
  • vitamíny
  • vyšší cena
0 poděkování
beruskaevuska1  30. čer 2021

UGO

Mám ráda ovoce a ovocné pití. Výrobky UGO jsou dobré a vychlazené jsou v létě osvěžující.
  • chuť
  • konzistence
  • není dostupné všude
0 poděkování
bohativet  30. čer 2021

Chutné a zdravé

UGO šťávy doporučuji, jsou velice chutné a hlavně zdravé.
  • Chutné
  • 100 % ovoce
  • Nic
0 poděkování
msusnova  30. čer 2021

Prostě fresh

Je to opravdu kvalitní šťáva, jako byste si dali čerstvý fresh.
  • - nemusíte vypít hned jako čerstvý fresh v kelímku, který prostě do kabelky nedáte
0 poděkování
heliante  30. čer 2021

Chutné osvěžení

Nejraději mám kombinaci řepa - jablko, ale všechny šťávy jsou moc dobré. Ráda je kupuji sobě i dětem na osvěžení. Chutné, zdravé a plné vitamínů. Malá lahvička má sympatickou velikost, krásně se vejde do kabelky. Nevýhodou je trošku vyšší cena, takže si je můžeme dopřát jen občas.
  • chutné
  • praktická velikost
  • spousta příchutí na výběr
  • vyšší cena
  • plastový obal
0 poděkování
teniska1313  29. čer 2021

UGO džusy jsou boží

UGO šťávy jsou moc dobré, kupuji si většinou podle daného období. Mám je moc ráda všechny.
0 poděkování
bondina  29. čer 2021

Dobrá

Dobrá chuť
  • Chuť
  • Velikost balení
  • Cena
0 poděkování
janculestajn  29. čer 2021

Řepa a jablko

Některé druhy ovoce a zeleniny nevyhledávám. Jedna z nich je řepa, proto ocením, že mohu vitamíny z řepy přijímat formou vylisované šťávy. A ještě je to opravdu moc dobré.
  • Sladké
  • Zdravé
  • Dobré
0 poděkování
petuliiik01  29. čer 2021

Skvělé osvěžení se spoustou vitamínů!

UGO šťáva mi vždy spraví chuť a dodá energii. Je vynikající a plná vitamínů. Pokud potkám UGO bar, tak většinou neodolám čerstvě připravené šťávě, a pokud mě v obchodě přepadne žízeň - mám jasno. UGO šťávu si vybírám, protože si na ní opravdu pochutnám.
  • Skvělá chuť
  • Mnoho vitamínů
  • Pokud ji ochutnáte, už jinou nebudete chtít :-)
  • Cena
0 poděkování
hapajo  29. čer 2021

Malina, jahoda, borůvka a jablko

Tenhle mám nejraději.
  • Velikost - lahvička se vleze všude
  • Chuť - jako doma vymačkaná
  • Jediné, co vidím, tak je snad cena...
0 poděkování
barcinek  29. čer 2021

:)

Vynikající, jako právě připravené v domácím odšťavňovači!
  • + 100 % vitamínů
  • - vyšší cena
0 poděkování
xradkam  29. čer 2021

Výborná chuť

Chuťově dobrá, nejlépe pít vychlazenou. 👍
  • výborná chuť
  • vyšší cena
0 poděkování
jaja01k  29. čer 2021

Vynikající

Miluju grepovou a pomerančovou šťávu. I děti si UGO šťávy oblíbily, nosí si je na svačinu do školy :-)
0 poděkování
popletko  29. čer 2021

Každému dle chuti a nálady

Mám radši čerstvě vymačkanou šťávu UGO do kelímku (mačkají na počkání) ;-), ale tohle taky není špatný. Mám ráda ovocno-zeleninovou šťávu. Je fajn mít více příchutí na výběr, a že se dají koupit online např. na košíku.
  • kombinace příchutí
  • dostupnost
  • lahvička akorát do ruky
  • osvěžující
  • plné vitamínů
  • vejde se do kabelky :))
  • lahvičky se dají použít dál
0 poděkování
jackie71  29. čer 2021

Spokojenost!

Za mě vždy spokojenost. Hlavně teď, v tomto horkém počasí, je to skvělý a hlavně zdravý způsob osvěžení.
0 poděkování
nikolite  29. čer 2021

Výborné

Vyzkoušel jsem Malina, jahoda, borůvka a jablko a Banán, jahoda a jablko.
  • Výborná chuť
  • Čerstvost
  • Cena
0 poděkování
markettwu  29. čer 2021

Paráda

Dobře osvěží, velký výběr...
  • Praktická láhev
  • Kvalita
  • Vyšší cena
0 poděkování
babunka1  29. čer 2021

Ovocné džusíky

Džusíky UGO si moc ráda kupuji na osvěžení, když jedu do města. Mají fajn velikost, takže v kabelce nezabírají moc místa a chuťově jsou moc dobré. Nejraději mám mrkev a jablko nebo jednodruhové jako jablko či pomeranč.
  • Velikost balení
  • Super chuť
  • Trošku vyšší cena, ale za tu chuť to stojí
0 poděkování
kacenka020  29. čer 2021

Pomerančová šťáva

Děti milují pomerančovou šťávu. Je výborná. Šťávy jsou sice dražší, ale stojí zato. Kvalitní výrobek
  • Kvalita
  • Chuť
  • Vyšší cena
0 poděkování
verousekveronika  28. čer 2021

Super

Za mě super svačinka, když jsme s dětmi na nákupech. Nemusím myslet, jestli jsem s sebou něco vzala a vím, že si můžeme dát něco zdravého
  • Zdravé
  • Dostupné
  • Není drahé
  • Plastový obal
0 poděkování
pegas1632  28. čer 2021

Mix

Kombinace Malina, jahoda, borůvka a jablko - je prostě suprová. Miluju maliny a borůvky a tahle kombinace mě vážně potěšila.
  • super kombinace
0 poděkování
sooonix  28. čer 2021

Osvěžující grep

Oceňuji praktickou velikost a opravdu výbornou chuť. Grep je osvěžující a nabíjí energii.
  • Velikost
  • Chuť
  • Možná cena
0 poděkování
alicerita  28. čer 2021

Řepa a jablko

Chutné, osvěžující a zdravé.
  • Drink, který vás „nakopne"! WAU!
  • Balení je velké tak akorát.
  • Rychle se vypije.
0 poděkování
pavlabartova  28. čer 2021

Za mě +

Nemám moc ráda sladké šťavy, takže vede grep, v létě osvěží, a pak jablko s řepou. Mini balení je praktické do kabelky/tašky/batohu.
  • Výběr druhů, suroviny.
0 poděkování
ajkada  28. čer 2021

Nejlepší džusy

👍
0 poděkování
oliviaaa  28. čer 2021

Ugo šťáva

Výborné pití, které si ráda dopřeji při cestě do práce :-). Mám to jen pár kroků.
  • Čerstvost
  • Vyšší cena
0 poděkování
miri05  28. čer 2021

Super osvěžení

Pomeranč, mrkev, jablko a zázvor je skvělá kombinace, kterou jsem vyzkoušela i v těhotenstvi a moc mi chutnalo:).
1 poděkování
kami92  28. čer 2021

Nejlepší 100% šťávy

Nejlepší 100% šťávy, skvělá chuť ovoce a zeleniny. Praktická láhev.
  • 100% ovoce a zelenina
  • Cena
0 poděkování
1miselll  28. čer 2021

Jablko a mrkev

Dcera moc nemusí směsi, ale s mrkvičkou jí štáva moc chutná :).
  • Kvalitní nápoj
  • Čerstvost
  • Vitamíny
  • Trochu je cena vyšší, ale to se dá čekat, za kvalitu se platí.
0 poděkování
mirakah  28. čer 2021

Řepa s jablkem

Zatím jsem neochutnala, ale ráda vyzkouším třeba řepu s jablkem.
  • Příjemný design
  • Velký výběr
0 poděkování
verinikki  28. čer 2021

Řepa s jablkem i dětské pitíčka

Řepa s jablíčkem je skvělá jako doplnění mého jídelníčku, nakupuju je pravidelně.
Kombinace je chutná a jsem ráda, že si řepu takto nemusím zpracovávat sama a odpadá ten nepořádek kolem odšťavňování.
Ovocné mixy s borůvkami zase ředím jako pitíčko dětem.
Využijeme vždy opakovaně i obal, který se hodí perfektně do kabelky.
  • Malé balení
  • Čerstvost
  • Chutné kombinace
  • Vyšší cena
0 poděkování
wendiyk  28. čer 2021

Kombinace ovoce a zeleniny

Pomeranč, jablko, mrkev a zázvor je nejlepší kombinace 👍.
0 poděkování
vendilka3  28. čer 2021

Pomeranč

Nejlepší džus :-)
0 poděkování
bludnavila  28. čer 2021

Malina-jahoda-borůvka-jablko

Vyzkoušela jsem několikrát příchuť malina-jahoda-borůvka-jablko. Sama bych si výrobek nikdy nekoupila (dostala jsem), ať už s ohledem na ekologii, neboť balená pitíčka kupujeme minimálně nebo cenu. Chuťově mě taky příliš nezaujal. Dávám přednost domácímu smoothie.
  • Cena
0 poděkování
peacev  28. čer 2021

Nálož vitamínů

Nejraději mám mix pomeranč, jablko, mrkev, zázvor. Dělám něco dobrého pro sebe a zároveň si pochutnám. Mám ale ráda i mixy s grepem.
0 poděkování
mamadvoudeti  28. čer 2021

Jablíčková

Tu má nejraději dcerka.
0 poděkování
nikolbr  28. čer 2021

Chutné občerstvení

Syn ovoce nemusí, přesnídávky nejí a tohle vypije. Aspoň nějak do něj tu trochu ovoce dostanu.
  • Chuť
  • Cena
0 poděkování
littleannie  28. čer 2021

UGO pomeranč

Nejlepší a nejoblíbenější je pro nás pomeranč, miluji ho já i můj syn. Kupujeme si jej v Albertu. 😍
  • Dostupnost
  • Velký výběr
  • Malé balení 😂
0 poděkování
verca5505  28. čer 2021

Výborná chuť

Ugo šťávy mám moc ráda a vždy si je dávám (dávala jsem si), když jdeme do kina. Mám moc ráda tu opravdu ovocnou chuť, žádné umělé náhražky apod.
  • Skutečná chuť ovoce
  • Výborná chuť
  • Skvěle sladěné kombinace
  • Cena
0 poděkování
petul89  28. čer 2021

Ugo Ostrava

Ugo milujeme. 🥰 Mají skvělé druhy ovoce i zeleniny nakombinované, zdravé obědy a u šťáv miluju, že jsou jako ze zahrádky. Zahrádku s ovocem a stromy máme, tak vím. 😁
  • Rychlá příprava
  • Ochotný personál
  • Velký výběr
  • Nic
0 poděkování
r1911  28. čer 2021

Mňam

Švestka, skořice, jablko - výborná a zajímavá kombinace. Zatím mi chutnaly všechny druhy UGO šťávy, které jsem měla možnost ochutnat.
  • dobrá chuť
  • vychlazená šťáva osvěží a dodá energii
  • vitamíny v láhvi
  • osvědčená značka a kvalita
  • vyšší cena
  • ne všude dostupné
0 poděkování
monnylee  28. čer 2021

Pomeranč, mrkev, jablko a zázvor

Tuto příchuť jsem poprvé ochutnala v těhotenství a ani nevím, jestli bych si ji jako netěhotná vybrala, ale díky za to, byla fakt výborná a miluju ji do dnes.
  • Osvěžující
  • Výborná
0 poděkování
veverka.terka  28. čer 2021

Mix ovoce

Mám ráda šťávy s více druhy ovoce, a které opravdu po ovoci chutnají.
  • Hodně druhů
  • Výrazná chuť
  • Vysoká cena
0 poděkování
ivka_a  28. čer 2021

Řepa a jablko

Silnou chuť červené řepy pěkně dolaďuje chuť jablka. Manžel si je kupuje do práce na doplnění energie.
  • svěží chuť
  • u nás v Tescu nemají větší než 0,2
0 poděkování
4xjjjj  28. čer 2021

Ugo

Chutnají celé rodině.
  • Výborné teď na léto
  • Cena
0 poděkování
nikolurbanska  28. čer 2021

Zdravé pití

Zatím jsme nezkoušeli, ale po přečtení hodnocení určitě vyzkoušíme. 😊
0 poděkování
katka_dv  28. čer 2021

UGO 100% šťávy

Chuťově výborné a zdravé šťávy, nejvíce jsme si oblíbili "Ugo Malina, jahoda, borůvka, jablko", ale kvůli ceně nekupujeme pravidelně, spíše občas na chuť.
  • chuť
  • složení - 100 % ovoce
  • logicky vyšší cena
0 poděkování
niki92  28. čer 2021

Pomeranč

Miluju jednodruhové a nejvíc pomeranč.
  • Hodně vitamínů C
  • Osvěžující
  • Žádné nemá
0 poděkování
firsttime  28. čer 2021

Pomeranč

Nejradši mám klasický pomeranč.
  • Chuť
  • Skladnost lahvičky
  • Cena
0 poděkování
mmmmmartinka  28. čer 2021

Poctivé UGO šťávy

UGO šťávy mám velice ráda. Vždy si je častěji kupuji, když jsem nemocná a potřebuji zvýšit příjem vitamínů.
  • Vitaminy
  • Cena, každý den si to nemohu dopřát
0 poděkování
simona0506  28. čer 2021

Pomeranč

Jsem ulítlá na pomeranči a tento džus je prostě nejvíc-nejvíc. Cena je krapet vyšší, ale džus je opravdu kvalitní a velmi chutný a ve velikosti ideální na cesty.
  • Skvělá chuť
  • Kvalita
  • Velikost tak akorát
  • Cena
0 poděkování
hankazm2  28. čer 2021

UGO řepa a jablko

Výborná kombinace. Zbožňují to i moji chlapci.
0 poděkování
akrim123  28. čer 2021

Borůvka, jahoda

Vyzkoušela jsem koupit dceři a moc jí chutnalo. Opravdu to chutná jak čerstvé ovoce.
  • Dobré na cesty
  • Cena
0 poděkování
zuzzik90  28. čer 2021

UGO jablko/mrkev

Výborné, oceňuji, že není přidáno nic navíc, pouze ovoce/zelenina.
  • chutné
  • 100% šťáva
0 poděkování
lena1905  28. čer 2021

UGO

Lahvičky si kupuji hlavně kvuli tomu, že ráno věčně nestíhám. 😅 Takže hodÍm do kabelky a ideál. :)
U nás frčí ovocné. :)
  • Vydrží dlouho
0 poděkování
wikki07  28. čer 2021

Zdravá svačina

Má oblíbená je čistý pomeranč nebo bobuloviny. Občas si dám stavů ke svačině nebo když mám pocit, že na mě něco leze, abych nahnala vitamíny
  • Chutná
  • Vitamíny
  • Vydrží nenačatá dlouho
  • Vysoká cena
  • Málo ml
0 poděkování
shak29  28. čer 2021

Často navštěvujeme

Oceňuji hlavně pro děti. 👌
  • Osvěží
  • Skvělá chuť
  • Kvalita
0 poděkování
katzenka18  28. čer 2021

Ovoce v lahvičce

Občas si koupím v Lidlu. Mám ráda tu chuť čerstvého ovoce.
  • Prodávají se i v malých láhvičkách do kabelky.. 👍🏻
0 poděkování
firefly13  28. čer 2021

UGO

UGO šťávu jsem vyzkoušela zatím jen jednou v rámci firemní akce, ale moc mi chutnala. Na rozdíl od některých džusů je zde opravdu cítit ovoce a i složení je super.
Jen ta cena je trošku vyšší, ale tak, samozřejmě, za kvalitu se platí...
  • složení
  • ovocná chuť
  • cena
0 poděkování
lekky  28. čer 2021

UGO šťávy...

UGO miluje moje jedináctiletá dcera. Výhodu vidím v tom, že je to vše jen z přírodních složek, takže mám radost, že jí to chutná.
  • Chuť
  • Balení
  • 100 procent šťávy
  • Cena
0 poděkování
zanri  28. čer 2021

3 v 1

Banán, jahoda, jablko - tuto trojkombinaci se synem milujeme, banán dodá potřebnou sladkost, jahody vůni a jablko kyselost. Prostě dokonalý výběr. :-)
  • Vyvážená chuť, ani moc sladké, ani moc kyselé ovocné osvěžení plné vitamínů
  • Cena a malé balení
0 poděkování
petulapal  28. čer 2021

Malina, jahoda, borůvka a jablko

Miluji tuhle kombinaci ovoce. UGO šťávy chutnají i naší 14-měsíční holčičce.
0 poděkování
nijij  28. čer 2021

Ugo

Na Ugo šťávách nejvíce oceňuji to, že chutnají jako skutečné ovoce. Nic přidaného prostě vezmeš Jablko a vymačkáš.... Ideální na horké léto, ale vlastně po celý rok.
  • Různé kombinace ovoce a zeleniny
  • 0.3 a 0.5 je málo :-D
0 poděkování
cassidyl  28. čer 2021

Mrkev a jablko

Tuto příchuť si velmi oblíbila i naše nejmladší.
  • Kvalita
  • Chuť
0 poděkování
bertoldina  28. čer 2021

Malina, jahoda, borůvka a jablko

Ideální na zahnání menšího těhotenského hladu něčím dobrým a zdravým. :)

Cena je vyšší. Na druhou stranu, kvalitativně horší svačina může být daleko dražší.
  • chuť
  • složení
  • cena
0 poděkování
macitesarova  28. čer 2021

😍

Všechny jejich nápoje jsou skvělé. Kupuji je i synovi a moc nám chutnají.
  • Chuť
  • Složení
  • Cena
0 poděkování
nicole1  28. čer 2021

Milujeme je celá rodina

Tyto lahvičky si kupujeme velmi casto, chutnají celé rodině, hlavne grep.
  • idealní na cesty
  • mražené zastoupí zmrzlinu
  • jen ovoce
0 poděkování
petrusp  28. čer 2021

Elixír energie

Miluju tyto lahvičky, vždy mi dodají energii. Člověk nemusí sahat po zabijácích, jako jsou energy drinky, když je v nabídce UGO tato láska. :) Miluju hlavně tu s řepou.
0 poděkování
drobnix  28. čer 2021

Dobré, ale drahé

UGO mám ráda, líbí se mi složení jejich šťáv, ale kupuji příležitostně, jelikož cena je poměrně vysoká.
  • složení
  • cena
0 poděkování
levandulina  28. čer 2021

Ugo šťáva řepa a jablko

Vyzkoušeli jsme tuto šťávu. Je moc dobrá, osvěžující, kvalitní. Lahvička je příjemná do ruky a dobře se z ní pije. I dětem. Určitě doporučuji.
  • Kvalitní
  • Chuť
  • Bez přidaných složek
  • Nic
0 poděkování
renata_davi  28. čer 2021

UGO a pocity

UGO šťávu jsme prozatím vyzkoušeli jen v obchodním domě ve Frýdě. Ve stánku UGO. Synovi strašně moc chutnal.
0 poděkování
tez83  28. čer 2021

Jednodruhové

Vždy jsem si v Ugo dávala jednodruhové šťávy, které jsou výborné. Chutnají i mým dětem. Snad se někdy dokopu i na mix ovoce a zeleniny. 😉
  • -zdravé
  • -pitný režim
  • -dostanete do těla ovoce a zeleninu
  • -cena
0 poděkování
klovalka  28. čer 2021

UGO pomeranč

Šťáva dobrá, skoro jako čerstvě vymačkaná.
Je to bez práce.
  • chutné
  • cena
  • ne všude se dá koupit
0 poděkování
bettynka26  28. čer 2021

UGO šťáva

Měla jsem možnost ochutnat jen jednou, ale moc mi chutnala. Bylo tam cítit ovoce a nebyla tak sladká.
0 poděkování
lucinkamarecek  28. čer 2021

Lahvička co má šťávu

Pravidelně kupuji u UGO salaterie polévky, wrapy, sezónní saláty a čerstvé džusy. Pro našeho dvouleťáka díky rohlik.cz kupuji při každém nákupu dvě lahvičky jablečné šťávy, která je jako bych ji právě vylisovala. Perfektní šťávy.
0 poděkování
vlahy  28. čer 2021

UGO 100 šťáva

Vyzkoušela jsem UGO Malina, jahoda, borůvka a jablko. Lahvička je sice menší, přesto výborně zasytí a chuť je též vynikající. Mohu jen doporučit.
  • chuť
  • praktická velikost balení
  • možnost výběru příchutí
  • velikost lahvičky
  • cena
0 poděkování
mrszizy  28. čer 2021

Vždy ovocné džusy

Pokud to čas a chuť dovolí, vždy si ve stánku dáváme ovocné džusy. Já mám ráda sladší - jahody, banány, v létě to jsou limitky s melounem. Manžel je na kyselé, takže citrón, zázvor a grep, to jsou jeho oblíbené kombinace.
  • Fresh džus do kapsy
0 poděkování
radkon  28. čer 2021

Ugo šťáva

Miluji všechny druhy UGO šťávy. Nikdy se nemůžu rozhodnout, kterou otevřít jako první. Je jedno jestli to je jen jednodruhové ovoce, nebo více druhú či ovocno-zeleninová příchuť, všechny jsou výborné.
  • Dostupnost
  • Uzavíratelná lahvička
  • Pouze ovoce nebo zelenina
  • Chuť
0 poděkování
palja  28. čer 2021

Hodnocení šťávy UGO

Šťávy jsou vždy výborné a dělané z čerstvého ovoce. Celé rodině chutnají.
0 poděkování
katka9184  28. čer 2021

Mrkev a jablko

Naprosto skvělá chuť, kde vynikne jak chuť šťavnaté mrkve, tak i jablka. Není cítit jakákoliv umělá přísada, jako v ostatních džusů. Dokonce i našemu nejmladšímu moc chutná.
  • Vždy čerstvá šťáva plná vitamínů ihned po ruce
  • Žádné nejsou
0 poděkování