Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Nemáte někdo prosím nevyužitou slevičku na megaknihy.cz ? Děkuji 🌞🤗

    Když dá máma ochutnat, jak málo stačí k radosti 😁♥️

    Bledské jezero - Slovinsko.
    Moc doporučuji ♥️

    Budapešť je prostě nádherná ♥️

    Poradíte někdo prosím?
    V pátek v poledne jsem byla na PCR testu, zítra totiž odlétám, takže kvůli tomu.
    Čekám na výsledek, místo toho mi přišlo teď tohle.
    O žádné žádance ním nevím 🤔🤔

    Nemá někdo prosím po ruce slevičku na Megaknihy.cz? ☺️☺️😍

    Prosim prosim, jak se jmenuje tato kvetina?

    Rouškománie 😁😍

    lena1905
    17. lis 2019    Čtené 354x

    Recenze kosmetiky Mustela

    Když nám dorazil balíček této kosmetiky, byla jsem nadšená. Velmi jsem se na něj těšila a hlavně mi hrál i do karet (zrovna nám došel olejíček :D ). Nejdříve mě překvapilo, že na produktech není etiketa s českým překladem, což je ale taky jediné menší negativum co bych našla. 

    Mustela je francouzská značka kosmetiky, která chrání pokožku novorozenců a dětí. Tato řada je speciálně určená pro suchou pokožku.

    V balíčku jsme našli :

    • Olej do koupele
    • Tělové mléko
    • Tyčinku na rty a pleť
    • Krém na opruzeniny

    Večer jsme ihned začali s testováním.

    Olejíček do koupele, 

    první plus je neskutečná vůně, díky obsahu avokádového oleje - pro nás už závislost. Má převážně přírodní složení a kůže je po aplikování krásně hebká a jemná. Ve vodě mírně pění, stačí nakapat opravdu malé množství.  Je obohacena o cold cream a zvyšuje hydrataci pokožky až o 73 %. 

    Tělové mléko,

    obsahem je opět avokádový olej a cold cream, takže po nanesení je pokožka vyživená a hydratovaná. Mažeme každé ráno a večer - vůni vždy cítím ještě druhý den po namazání. 🙂 krásně se vstřebává. Miky má od narození problémy se suchou pokožkou hlavně v oblasti hlavy a kolen a poprvé jsme našli krém, který nás těchto problémů zbaví. Po 10 dnech je pokožka bez suchých míst, popravdě mě produkt opravdu hodně překvapil 🙂. 

    Tyčinka na rty a pleť,

    Nejdříve jsem si myslela, že tyčinku ani nebudeme moci používat. Nakonec jsem za ní ale velmi ráda. Používáme na velmi suchá místa na hlavičce společně s krémem. Je obohacena o cold cream a zvyšuje hydrataci až o 98 %. Bambucké máslo vyživuje a zjemňuje pokožku. Má velice jednoduchou aplikaci a vejde se akorát do kapsy 🙂.

    Krém na opruzeniny,

    Na ten jsem byla opravdu velice zvědavá, protože Miky na opruzeniny moc netrpí.. ale když už, tak pořádně. Krém se dobře roztírá, nemá žádnou výraznou vůni a ihned po prvním aplikování se pokožka na zadečku změnila z červené opět na svou přirozenou :D . Obsahuje avokádový a slunečnicový olej co chrání pokožku miminka při každodenním přebalování. Stačí nanést opravdu malé množství.

    Celkově mohu říci, že jsem velice  ráda za možnost testování a produkty mohu jen doporučit. Nepatří sice mezi nejlevnější, ale kvalita za to opravdu stojí. U nás se určitě bude používat dál. Jsem šťastná že Miky už nemá polovinu obličeje suchou. 🙂