Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    lucinkamarecek
    21. bře 2020    Čtené 358x

    Nutrilon profutura 2 aneb cesta ke klidnému spánku

    Začalo to náhodně, z čista jasna vyskočila na mě soutěž o testování kojeneckého mlíčka značky Nutrilon, řekla jsem si proč ne? Po zdravotních problémech jsem byla kvůli akutní léčbě nucena ze dne na den přestat kojit a značku Nutrilon mi doporučila i kamarádka z Německa ( zasloužilá maminka dvou princezen). 

    A světe div se, já byla vybrána! Testování mohlo začít! Zkušenosti moje a vděčného strávníka, byly prozatím jen s klasik Nutrilon 2 a Nutrilon 2 noční  mlíčko.  Proto mě hned zaujalo složení Profutury, když  se Štěpík od narození potýká s nezkrotnými prdy! 

      Se Štěpánkem jsme se dohodli, že ohodnotíme mlíčko následovně:

    1) obal: podle mého názoru praktičtější než klasická verze, pevnější, lepší odměrka a její držátko taky n.1. Podle Štěpánka horší, hůř se k mlíčku dostane!

    2) konzistence, barva, zápach: konzistence stejná jako u klasické verze, barva mi přijde lehce více žlutá a zápach minimální, klasik jde hodně cítit rybinou 

    3) chuť: Štěpánkovi chutná velice, dával si párkrát i nášup! Neodolala jsem a jako vše, co svému dítěti dávám, jsem ochutnala. Oproti klasik a mléku pro kojící matky také od firmy Nutricia není téměř chuť ani smrad rybiny .

    4) příprava mléka: příprava stejná jako u všech mlíček! Rychle hotovo a velký úspěch!

    5) prdíky: Štěpánkovi se upravil noční spánek! Nebudu to přisuzovat pouze novému vydatnému mléku, ale i kapičkám a prořezání prvního zoubku. Spinká déle a méně se propíná.

    SOUHRNEM JE MLÉKO DLE SLOŽENÍ OPRAVDU KVALITNÍ, MIMINKU CHUTNÁ A TESTOVÁNÍ MĚ OVLIVNILO NATOLIK, ŽE DALŠÍ VÁRKA MLÍČKA NENÍ KLASIK ALE NOVÁ VERZE MLÉKA NUTRILON 2 PROFUTURA A TO ROVNOU VE VELKÉM. MLÍČKO ROZHODNĚ DOPORUČUJEME!! #recenze #test_nutrilonprofutura #zkusenosti_nutrilonprofutura

    lucinkamarecek