radkamorrisova
    28. únor 2021    Čtené 62x

    Colvia - pleťový krém, který překvapil

    Když mě vybrali na testování pleťového krému s colostrem a ghí máslem, byla jsem mile překvapená. Moje pleť je suchá a citlivá a na spoustu krémů nereaguje dobře. A kdo by chtěl negativní recenzi, že? Palec nahoru výrobci za odvahu nechat testovat i lidi, u kterých to nemusí "dopadnout" dobře. 👍

    Pak mi balíček přišel. Nejdřív jsem si vše pečlivě pročetla a trochu mi zatrnulo. "Krém je vhodný pro všechny typy pleti." A jéje, to se určitě osypu nebo mě bude pálit celý obličej, ach jo. 

    A pak jsem ho otevřela a znovu mě příjemně překvapil. Bez parfému, vůně taková lékárenská, barva krásně nažloutlá, konzistence hustá, krémová. 

    A tak jsem začala testovat. Nejdřív s mírnou obavou, která po prvních dvou dnech úplně opadla. Krém byl příjemný a moje pleť ho snášela úplně v pohodě. 

    Shodou okolností jsem na testování měla dva týdny, do kterých spadlo extrémně mrazivé počasí i moje PMS 😂. Dvě pro pleť dost zátěžové situace. A jak to dopadlo?

    Plusy:

    • Krém snese i citlivá pokožka (aspoň ta moje)
    • Ani v době PMS mi po něm nenaskákaly pupínky
    • Nemá žádnou parfemaci
    • Dobře se nanáší i díky přiložené špachtličce
    • Je super pod make up 
    • Dobře se vstřebává, nezanechává pleť mastnou 

    Mínusy:

    • V mrazu pleť neochrání 
    • Nepozorovala jsem žádné zlepšení co se týká vrásek a celkové hydratace pleti
    • Nestačilo mi mazat se 2x denně 

    Shrnula bych to asi tak, že pro normální / smíšenou pleť (klidně i citlivější) je tenhle krém super. Pro suchou pleť a pro boj s vráskami je potřeba péči doplnit ještě o nějaké sérum nebo výživnější noční krém.

    V každém případě za možnost testovat děkuju, krém budu používat i nadále, jen ho doplním nějakou to speciální péčí pro stárnoucí pleť. 

    #test_colvia #recenze #zkusenosti_colvia

    vaseli16
    25. únor 2021    Čtené 49x

    Naše první testování a rovnou s firmou Colvia...

    8.února k nám dorazil poslíček s balíčkem, který obsahoval dětský krém na podrážděnou dětskou pokožku, především v oblasti plenek, od české firmy Colvia.

    Vášovi teď rostou zoubky jeden za druhým a trpí hodně na opruzeniny, proto mě toto testování oslovilo. Máme sice odzkoušený krém, který mu zabíral, ale líbilo se mi složení s colostrem a Ghi máslem tak jsem se přihlásila do testování a ono to vyšlo 🙂

    Testování probíhalo 14dní, kdy po prvním týdnu pravidelného mazání nebylo znát moc velkých změn, tak jsem musela zkombinovat s krémem z lékárny, pak teprve se něco začalo dít. 

    Zhruba po tom týdnu opruzení ustoupilo, ale bohužel ne díky krému Colvia, což me trošku zklamalo- opravdu jsem od krému čekala více. 

    Balení má 50ml což je pro nás tak akorát na 2 měsíce. Konzistencí se dá srovnat s konkurenčními značkami, takže stačí opravdu zmáčknout jemně pumpičku. 

    Jako plus bych brala balení, které je s pumpičkou, jak už jsem zmínila, což usnadní vymačkávání. U nás si krém místo nenašel, možná jako preventivní proti opruzeninám- zadeček po něm zůstává jemný a chráněný až 8 hodin, po té se krém začal vstřebávat(testováno přes noc, přes den je to kratší doba). Na léčbu jíž vzniklých opruzenin bych ho nekoupila. 

    Ovšem na co byl krém skvělý i přes to, že k tomu není určený, byla ochrana před silnými mrazy, došel mi můj krém tak jsem sáhla po tomto a mohu říct, že jsem byla necelé tři hodiny venku chráněna i přestože u nás bylo -10°C.

    S pozdravem Eliška a Vašík 

    #test_colvia #recenze #zkusenosti_colvia

    janickaavitecek
    22. únor 2021    Čtené 95x

    Colvia krém a já

    Ahojky milé koníkovky, měla jsem tu možnost vyzkoušet krém od firmy Colvia s colostrem a ghí máslem, za což moc děkuji. A jak obstál?

    Nejprve jsem si zjistila s čím mám tu čest. Značku Colvia jsem vůbec neznala a nikdy o ní neslyšela ani od kamarádek, či někoho z rodiny. Tak přišel na řadu strejda Google. 🙂

    Už jen to, že se jedná o českou společnost se mi velice líbí, protože ráda podpořím český trh. Tato firma vyrábí kosmetiku, doplňky stravy i dětskou výživu. Vše s colostrem, se kterým mám, já i mé děti, velice dobré zkušenosti a kvůli čemu mě toto testování vlastně oslovilo.

    Jednoho dne dorazil balíček a v něm malá bílo-modrá krabička, ve které měla být kromě krému i malá špachtlička, ale ta ke mě nedoputovala. Nebo možná jo, možná ji stihli ukořistit takový dva skřítci, co mi tu pořád běhají, to už nezjistíme.

    Krém je určen na každodenní použítí a je na všechny typy pleti, což nemám ráda, mám totiž pleť velice citlivou a po všem se hned celá ucpu a mám pupínky, jak 14-ti letá fanynka Justina Biebera:D 

    Tento krém obsahuje kravské colostrum a ghí máslo z kravského colostra, které je velice bohaté na vitamíny.

    Krém nemá tak hutnou konzistenci, jako třeba nivea v plechu, je velice příjemná a stačí ho opravdu málo, jen lehce na prst (teda aspoň mě, mám malou hlavu:D), krásně se roztírá a je téměř bez parfemace. Hezky rychle se vstřebá a pleť je po něm opravdu jemná. Po dlouhé době mi něco opravdu sedlo a já nemám žádné výtky. Mažu se jen jednou denně, takže balení 50ml mi vydrží ještě hezky dlouho. Ale až dojde, nevadí, cena je taky přijatelná a na jejich stránkách colvia.cz je za 280 Kč, což mi na krém nepřijde nic přehnaného.

    PRO: 

    • hezky se roztíra
    • nezanechává mastný film
    • není převoněný
    • rychle se vstřebává
    • nemám po něm pupínky

    PROTI: 

    • nenašla jsem špachtličku :D

    Určitě budu mazat i nadále, doporučím ho všem kamarádkám a na stránkách jistě najdu další věci, které u nás doma najdou své místo.

    Tímto moc děkuji za možnost vyzkoušeni a doufám, že si Colvia najde spousty dalších fanoušků. 🙂 Já můžu jen doporučit. 🙂

    #test_colvia #recenze #zkusenosti_colvia