radkamorrisova
    28. únor 2021    Čtené 61x

    Colvia - pleťový krém, který překvapil

    Když mě vybrali na testování pleťového krému s colostrem a ghí máslem, byla jsem mile překvapená. Moje pleť je suchá a citlivá a na spoustu krémů nereaguje dobře. A kdo by chtěl negativní recenzi, že? Palec nahoru výrobci za odvahu nechat testovat i lidi, u kterých to nemusí "dopadnout" dobře. 👍

    Pak mi balíček přišel. Nejdřív jsem si vše pečlivě pročetla a trochu mi zatrnulo. "Krém je vhodný pro všechny typy pleti." A jéje, to se určitě osypu nebo mě bude pálit celý obličej, ach jo. 

    A pak jsem ho otevřela a znovu mě příjemně překvapil. Bez parfému, vůně taková lékárenská, barva krásně nažloutlá, konzistence hustá, krémová. 

    A tak jsem začala testovat. Nejdřív s mírnou obavou, která po prvních dvou dnech úplně opadla. Krém byl příjemný a moje pleť ho snášela úplně v pohodě. 

    Shodou okolností jsem na testování měla dva týdny, do kterých spadlo extrémně mrazivé počasí i moje PMS 😂. Dvě pro pleť dost zátěžové situace. A jak to dopadlo?

    Plusy:

    • Krém snese i citlivá pokožka (aspoň ta moje)
    • Ani v době PMS mi po něm nenaskákaly pupínky
    • Nemá žádnou parfemaci
    • Dobře se nanáší i díky přiložené špachtličce
    • Je super pod make up 
    • Dobře se vstřebává, nezanechává pleť mastnou 

    Mínusy:

    • V mrazu pleť neochrání 
    • Nepozorovala jsem žádné zlepšení co se týká vrásek a celkové hydratace pleti
    • Nestačilo mi mazat se 2x denně 

    Shrnula bych to asi tak, že pro normální / smíšenou pleť (klidně i citlivější) je tenhle krém super. Pro suchou pleť a pro boj s vráskami je potřeba péči doplnit ještě o nějaké sérum nebo výživnější noční krém.

    V každém případě za možnost testovat děkuju, krém budu používat i nadále, jen ho doplním nějakou to speciální péčí pro stárnoucí pleť. 

    #test_colvia #recenze #zkusenosti_colvia

    vaseli16
    25. únor 2021    Čtené 49x

    Naše první testování a rovnou s firmou Colvia...

    8.února k nám dorazil poslíček s balíčkem, který obsahoval dětský krém na podrážděnou dětskou pokožku, především v oblasti plenek, od české firmy Colvia.

    Vášovi teď rostou zoubky jeden za druhým a trpí hodně na opruzeniny, proto mě toto testování oslovilo. Máme sice odzkoušený krém, který mu zabíral, ale líbilo se mi složení s colostrem a Ghi máslem tak jsem se přihlásila do testování a ono to vyšlo 🙂

    Testování probíhalo 14dní, kdy po prvním týdnu pravidelného mazání nebylo znát moc velkých změn, tak jsem musela zkombinovat s krémem z lékárny, pak teprve se něco začalo dít. 

    Zhruba po tom týdnu opruzení ustoupilo, ale bohužel ne díky krému Colvia, což me trošku zklamalo- opravdu jsem od krému čekala více. 

    Balení má 50ml což je pro nás tak akorát na 2 měsíce. Konzistencí se dá srovnat s konkurenčními značkami, takže stačí opravdu zmáčknout jemně pumpičku. 

    Jako plus bych brala balení, které je s pumpičkou, jak už jsem zmínila, což usnadní vymačkávání. U nás si krém místo nenašel, možná jako preventivní proti opruzeninám- zadeček po něm zůstává jemný a chráněný až 8 hodin, po té se krém začal vstřebávat(testováno přes noc, přes den je to kratší doba). Na léčbu jíž vzniklých opruzenin bych ho nekoupila. 

    Ovšem na co byl krém skvělý i přes to, že k tomu není určený, byla ochrana před silnými mrazy, došel mi můj krém tak jsem sáhla po tomto a mohu říct, že jsem byla necelé tři hodiny venku chráněna i přestože u nás bylo -10°C.

    S pozdravem Eliška a Vašík 

    #test_colvia #recenze #zkusenosti_colvia

    janickaavitecek
    22. únor 2021    Čtené 94x

    Colvia krém a já

    Ahojky milé koníkovky, měla jsem tu možnost vyzkoušet krém od firmy Colvia s colostrem a ghí máslem, za což moc děkuji. A jak obstál?

    Nejprve jsem si zjistila s čím mám tu čest. Značku Colvia jsem vůbec neznala a nikdy o ní neslyšela ani od kamarádek, či někoho z rodiny. Tak přišel na řadu strejda Google. 🙂

    Už jen to, že se jedná o českou společnost se mi velice líbí, protože ráda podpořím český trh. Tato firma vyrábí kosmetiku, doplňky stravy i dětskou výživu. Vše s colostrem, se kterým mám, já i mé děti, velice dobré zkušenosti a kvůli čemu mě toto testování vlastně oslovilo.

    Jednoho dne dorazil balíček a v něm malá bílo-modrá krabička, ve které měla být kromě krému i malá špachtlička, ale ta ke mě nedoputovala. Nebo možná jo, možná ji stihli ukořistit takový dva skřítci, co mi tu pořád běhají, to už nezjistíme.

    Krém je určen na každodenní použítí a je na všechny typy pleti, což nemám ráda, mám totiž pleť velice citlivou a po všem se hned celá ucpu a mám pupínky, jak 14-ti letá fanynka Justina Biebera:D 

    Tento krém obsahuje kravské colostrum a ghí máslo z kravského colostra, které je velice bohaté na vitamíny.

    Krém nemá tak hutnou konzistenci, jako třeba nivea v plechu, je velice příjemná a stačí ho opravdu málo, jen lehce na prst (teda aspoň mě, mám malou hlavu:D), krásně se roztírá a je téměř bez parfemace. Hezky rychle se vstřebá a pleť je po něm opravdu jemná. Po dlouhé době mi něco opravdu sedlo a já nemám žádné výtky. Mažu se jen jednou denně, takže balení 50ml mi vydrží ještě hezky dlouho. Ale až dojde, nevadí, cena je taky přijatelná a na jejich stránkách colvia.cz je za 280 Kč, což mi na krém nepřijde nic přehnaného.

    PRO: 

    • hezky se roztíra
    • nezanechává mastný film
    • není převoněný
    • rychle se vstřebává
    • nemám po něm pupínky

    PROTI: 

    • nenašla jsem špachtličku :D

    Určitě budu mazat i nadále, doporučím ho všem kamarádkám a na stránkách jistě najdu další věci, které u nás doma najdou své místo.

    Tímto moc děkuji za možnost vyzkoušeni a doufám, že si Colvia najde spousty dalších fanoušků. 🙂 Já můžu jen doporučit. 🙂

    #test_colvia #recenze #zkusenosti_colvia

    #test_colvia
    Dnešní den je poslední den testování,
    mazala jsem pravidelně a poctivě, avšak úplný zázrak se nekonal asi jsem od krému čekala více. Nebudu se moc rozepisovat, více si nechám do závěrečné recenze.
    Krásný start nového dne Eliška a Vašík

    radkamorrisova
    Zpráva byla změněna    21. únor 2021    

    #test_colvia
    Pleťový krém s colostrem a ghí máslem
    Dnešním dnem končí ofiko testování a já musím říct, že mě krém mile překvapil. A to zejména proto, že není primárně určený pro můj typ pleti - suchou a citlivou.

    #test_colvia #recenze

    Máme za sebou týden testování a já tady mám pár postřehů.
    -i já, jakožto vždy kojící máma, která nemá zkušenost s umělým mlékem, jej umím připravit! Jupí.
    - mléko krásně voní, pění a dokonce i dobře chutná
    - najít odměrku byl boj, než jsem ji vyhrabala že samotného mléka, tak jsem přemýšlela, jak budu mléko odměřovat
    - plechovku chce po dobrani mléka starší syn na své poklady
    -baví mě složení mléka, které je bez palmového tuku, navržené tak, aby vyhovovalo dětem
    - vše je pozitivní a ze strany mléka super, jen naší dcerce nechutná a bojkotuje láhev
    - nevzdávám se a zkouším dál. Sušené mléko v kaši u dcerky prošlo.
    -moc mě baví

    (2 fotky)

    #test_colvia #recenze
    Horko těžko nacházím čas k napsání průběžného testování, každopádně shrnula bych to asi takto
    Colvia nám poslední dny doslova zachraňuje 🍑 ... ehmm, půlky 😅
    Terezce se derou ven zoubky a asi většina z nás ví, co to pro dětský zadeček může znamenat
    Musím říct, že dle nás to Colvia zvládá o něco lépe než jiné naše krémy na opruzeniny a Terezka to tím pádem snáší také alespoň o kapku líp.
    Testujeme dál. 😊

    #test_colvia
    Pleťový krém s colostrem a ghí máslem - křest ohněm (PMS 😂)
    Mojí pleti jen tak něco nesedne. Když se snažím promašťovat a moc tlačím na pilu, odmění se mi pupínky skoro pubertálními. Obzvlášť v období PMS mi stačí fakt málo.
    Ale tentokrát, i když jsem mazala fakt poctivě 2x denně, mi na čele, bradě ani nose nic nenaskákalo.
    Musím říct, že to bylo fakt příjemné překvapení 👍.
    PS: ta perfektní tvářička na fotce není moje, ale syna 😁

    #test_colvia

    Ahoj kobylky,
    Máme za sebou týden testování, tak je čas na nějaké informace. Jen nevím o co se s vámi podělit...
    Dětský krém Colvia jsem synovi mazala pravidelně 2-3x denně, ale účinek se nedostavil takový jaký jsem očekávala, problém s opruzením od zoubků už byl asi větší, než by sám krém zvládl tak jsem zkombinovala s krémem z lékárny a pak se účinek začal dostavovat.Neberu to jako zápor, protože i dřív u většího podráždění pokožky jsem musela takto kombinovat.
    Vesele budeme testovat dále, už se blížíme ke konci a pak nás čeká závěrečná recenze.

    S pozdravem Eliška a Vašík

    #test_colvia
    Pleťový krém s colostrem a ghí máslem - otestováno mrazem.
    Současné mrazivé dny úplně vybízejí k tomu, aby se člověk namazal. Zvenku.
    A tak jsem zkusila krém Colvia tři různá rána, tři různé situace....
    1. Namazala jsem se hned po probuzení a ven šla asi za 2 hodiny. Obličej mrznul stejně, jako kdybych se vůbec nenamazala.
    2. Namazala jsem se pár minut před odchodem z domu. Krém mě chránil asi půl hodiny, pak už jsem promrzla.
    3. Namazala jsem se a nanesla make up. Chráněná jsem byla po celou dvouhodinovou procházku lesem a polem, kde dost foukalo.
    Takže pokud na chvilku vyběhnu ven, stačí se před odchodem máznout. Pokud chci vylézt do mrazu na delší dobu, zvolím jiný krém, nebo musím aplikovat ještě make up.

    #test_colvia
    Pleťový krém s colostrem a ghí máslem - první dojmy.
    Hned po přečtení všech informací na krabičce jsem se trochu lekla. Krémy "pro všechny typy pleti" mi většinou moc nesedí. Já mám suchou a citlivou a tak většinou vybírám hodně pečlivě...
    Pak jsem krabičku otevřela a uvnitř našla skleničku, která vypadá téměř lékarensky.
    Krém má krásnou nažloutlou barvu a je bez parfemace. Konzistence je hutnější, ale ne přehnaně mastná.
    Navíc v krabičce byla i praktická špachtlička, kterou využiju do budoucna i na jiné krémy, které se prodávají bez.
    Jdu testovat ven do mrazu a pak dám vědět. 😊

    #test_colvia #recenze
    Jsou to zatím jen 2 dny co testujeme dětský krém Colvia a zatím jsem nenašla moc proti.
    Krém s obsahem colostra a Ghi máslem slibuje ochranu dětské, jemné pokožky a prevenci proti opruzeninám a má fungovat zkrátka všude tam, kde by mohlo dojít k nějakému podráždění.
    Když mi krém došel, byla jsem určitě moc mile překvapena způsobem dávkování, které je přes pumpičku, takže se nanáší velice snadno, na druhou stranu z něj ale možná nedostanete vše.
    Krém je tak akorát hutný a svou konzistencí připomíná jiné konkurenční značky.
    Zatím ho dcera snáší velmi dobře a její pokožka vypadá přesně tak, jak má...tedy bez podráždění, což se na začátku testování říct nedalo.... mám tedy zatím pocit, že jí krém pomohl 🙂
    Zatím je to příjemná zkušenost, uvidíme jak dál 🙂

    vaseli16
    Zpráva byla změněna    10. únor 2021    

    #test_colvia

    Ahoj, naše první poznatky z testování dětského krému Colvia:

    ◾krém je hodně hutný a mastný, takže stačí bohatě napůl zmáčknout pumpičkou
    ◾balení má 50ml, pro nás minimálně na dva měsíce, což je super
    ◾nejsem znalec vůní, ale řekla bych že je jemně cítit po Panthenolu

    Váša má mírné opruzeniny kvůli růstu zoubků, do teď jsme používali krém jiné značky, takže mám možnost porovnat a jsem zvědavá zda mu Colvia pomůže 🙂
    Balení už pořádně prozkoumal, jíst se to sice prý nedá, ale jinak je spokojený .... Pořád dokola sundává a nandává víčko, což je u nás teď oblíbená hra se všemi dózami, miskami apod.

    Hezký den ☺️

    (3 fotky)

    Milý koniku! Mnohokrát děkujeme za možnost být v týmu Colvia s mou beruškou. Balíček nám včera dorazil a my se společnými silami pouštíme do testování. A proč umělé mléko? Už je to 13 měsíců, co kojim na požádání, ale v poslední době to nějak vše špatně snáším a tak jsem si řekla, že zkusim dcerku naučit na umělé mléko a alespoň večer si odpočinout. Toto testování je pro mne výzvou, neboť jsem ve světě umělých mlek totální začátečník a nevyznám se, sama bych se těžko rozhodovala, které vybrat. A pak přišla Colvia, která mě nadchla. Tak večer uvidím, jak naše Timi zvládne, nebo nezvládne první láhev a jestli vůbec přijme flasticku, kterou nezná.
    Zase se ozveme. #test_colvia #recenze

    #test_colvia dneska mi dorazila tahle pleťová pecka a já jsem moc zvědavá.S colostrem jsem se poprvé setkala,když sem sháněla něco dobrého na imunitu dětí,že bych se ovšem koukla i po něčem pro mě,to mě nenapadlo🙂jsem ráda,že můžu vyzkoušet a doufám,že si sedneme🥰

    #test_colvia

    Dnes dorazil balíček s dětským krémem od firmy Colvia s obsahem colostra a Ghi másla, vhodný k péči o podrážděnou pokožku převážně pod plenkami.
    Balení je s pumpičkou, což usnadní určitě vymačkávání... No a více informací v průběhu testování 🙂

    Bude to mé první testování tak snad vše proběhne hladce 🙂Váša se moc do focení nehrnul, ale snad se povede i nadšenější fotka 😁

    (3 fotky)
    sayast
    Zpráva byla změněna    8. únor 2021    

    Ráno nam dorazila umělá výživa Colvia co jsem vyhrála v testování 😍. Když opominu jakou radost mi to v této době, kdy se ve mně pere deprese, udělalo, tak jsem mile překvapena velikosti (900 g). Plechovku určitě využijeme i po vypotřebování. S colostrem mám výborně zkušenosti od nejstaršího dítěte, tak to beru jako opravdu velkou poctu. Moc děkuji za tuto možnost, už se těším až večer vyzkoušíme 😊.
    #test_colvia

    (2 fotky)

    #test_colvia
    Dnes mi dorazil krém na testování, děkuji. Jsem ráda, že budu mít možnost vyzkoušet něco nového, na co bych sama nejspíš nenarazila.
    Mam problematickou pleť - suchou, která nesnáší, když se ji snažím promastit. 😁 Tak jsem zvědavá, jaká bude odezva na tento krém.
    Zároveň jsem trochu nervózní, protože budu muset s kůží na trh do tohoto virtuálního světa. A co si budem povídat, už to dávno není to, co to bývalo....

    Znáte nespočet příznivých účinků COLOSTRA? Zkuste na základě svého aktuálního stavu a nálady vybrat jednu z možností, kterou byste v tomto momentě potřebovaly
    nejvíce 🙂 My vám za odměnu zašleme záplavu srdíček 💙

    a) Podpora imunity
    b) Oddálení projevů stárnutí
    c) Pomoc při alergiích
    d) Regenerace organismu

    Ověřte si jeho účinky samy a zapojte se do testování produktů Colvia. Máte poslední šanci: https://i.modrykonik.sk/3t7fEw8 🙂

    #test_colvia

    konik_testuje
    Zpráva byla změněna    18. led 2021    

    Svět kosmetiky je srdcovkou nejedné ženy. Jakmile se ale staneme maminkami, mnohým z nás se naše kosmetická sbírka začne zmenšovat a zmenšovat 😉 Ruku na srdce, jak jste na tom vy, maminky? Samozřejmě vaše odpovědi odměníme 3 srdíčky 💙

    a) Ani během mateřství jsem nezanevřela na kosmetiku pro sebe a pravidelně svou sbírku rozšiřuji 😊
    b) Přiznávám, že odkdy jsem mámou, častěji nakupuji kosmetiku pro děti 😀

    Ať už jste odpověděly jakkoli, věříme, že vás potěší další testování, do kterého se budete moci přihlásit už příští pondělí. Budeme totiž testovat produkty Colvia s obsahem COLOSTRA pro maminky i dětičky.

    #test_colvia