baja1122
    Zpráva byla změněna    28. bře 2024    

    Kromě beránka a vajíček máme nového velikonočního pomocníka🌷
    #konik_testuje #testovani #cebion

    baja1122
    Zpráva byla změněna    3. lis 2023    

    Hlásíme se s rýmou z domu, druhý den testujeme #moony plenky a teda.. Musím dát velký palec nahoru. Plenky jsou ze skvělého materiálu a opravdu vydrží hodně. Velká, obří spokojenost! Netušila jsem, že něco může předčit nejznamejsi značku plenek vůbec! 😃
    Jen teda velikosti mají asi v Japonsku nějaké jiné (nebo baculaté děti?) neboť syn, 10 kg, plenky M (6-11kg) a jsou obří.. Podle mě by se do nich vlezl i za rok 🤣😅.
    Rada bych u těchto plenek zůstala.. Snad budou k sehnání v nějakém klasickém obchodě. Zatím 100/100😮.. #konik_testuje #testovani

    Člověk přiběhne z práce, rychle sbalit věci pro syna na plavání.. Ale, ale.. Balík.. Plenky přišly a konečně můžeme začít testovat #moony! Jsme zvědaví, jestli přesvědčí, neboť u nás doma se se třemi dětmi otočily snad všechny značky plenek světa.. #testovani

    To bych nebyla já, kdybych hned všechno nevyzkoušela..
    První dojmy:
    🍀 moc pěkný milý design kamery
    🍀 vše v češtině
    🍀 rychlé spárování aplikace s telefonem, jednoduché, telefon vás sám navádí
    🍀 dlouhý kabel ke kameře, máme v ložnici dost nešťastně umístěnou zásuvku a napájecí kabel v klidu dosáhne
    🍀 moc pěkný obraz, zatím jsme jen tak na zkoušku vyzkoušeli puštění ukolebávky
    ⛔ zatím moc nechápu smysl té aplikace.. Kdyz je v pokoji hluk, pošle vám to na mobil upozornění, ale jinak mi celkově nějaký stav nebo podrobnosti nejdou zobrazit, rozjet, tak třeba na to ještě přijdu
    ⛔ velmi krátký návod v papírové podobě, vše je na telefonu, ale být třeba starší ročník (jakože babička hlídá dítě), tak nevím 😅😅
    #konik_testuje #testovani #modry_konik_testuje #conceptkido

    (2 fotky)
    apacheeeAMBASADORKA
    7. led 2023    

    A jde se testovat ✅

    Recenze slibují úžasný výsledek, tak jsem vážně zvědavá. Moje nohy totiž už nějaký ten zázrak letos potřebují. Tak ať to stihnou do začátku plesové sezóny 💃

    #dm #testovani

    byra
    6. říj 2022    Čtené 29x

    Testování aviváže Silan

    Nedávno jsem se přihlásila do testování aviváže Silan, jelikož můj roční syn po mě podědil atopický ekzém a má citlivou pokožku se sklonem k červenání. Byli jsme vybráni, hurá 😃. Jelikož peru denně, 2 malé děti jsou v domácnosti znát, testovala jsem hned první den. Dávkování je na obale krásně viditelné, ne jako u některých aviváží, kde musím studovat miniaturní text. Musím dávat větší množství, protože máme tvrdou vodu. Oceňuji dostatečně dlouhé víčko, protože mám vrchem plnitelnou pračku, což usnadňuje lití prostředku do dávkovače. Po oprání krásně, jemně vonělo a vůně se udržela i do druhého dne, kdy jsem prádlo sbírala. Velikým plusem pro mě je, že bylo měkké na dotek a dobře se skládalo. Co se týká syna, oblékla jsem mu oprané oblečení hned ten večer, abych zjistila reakci jeho pokožky. Ráno nikde ani tečka, ani flíček. Paráda! I na něm bylo při oblékání vidět, že je mu bodycko příjemné na dotek. Navíc stále ta jemná, miminkovská vůně. Snad vydrží více dní, protože na  cele testování byl vyhrazen týden, což mi přijde málo. Každopádně budeme aviváž Silan se sensitive & Baby používat, protože vyhovuje nejen mým dětem, ale i mě. Moc děkuji za možnost testování. 

    mazeret
    28. čer 2022    Čtené 112x

    Jak vynahradit batoleti all inclusive 😀

    Byli jsme 12 dní na luxusní dovolené v Turecku. Od tchýně jsme dostali jako dárek k 10. výročí. Nebylo to jen all inclusive, ale ultra inclusive a v 5* hotelu 😀  Takže to bylo i pro děti, nepřeberné množství jídla, kids corner s dobrotama každý den. Vynikající ovoce a zelenina, kterou pěstují v okolí no a my tady ve střední Evropě si o ní můžeme nechat zdát. Náš (skoro) roční Toník se tam samozřejmě, stejně jako my, neskutečně rozežral 😀 A já ke konci dovolené už přemýšlela, že to je vlastně docela průšvih, protože nevím, kdo toho tvora doma nakrmí 😀

    No a shodou okolností to vyšlo, že už na dovolené mi psali z MK, že jsem byla vybraná na testování. Takže když jsme přijeli, bylo super, že tu na mě čekalo několik skleniček Sunaru BIO na testování.

    Takže Sunar měl hodně těžký úkol. Zaujmout rozežrané dítě. Já byla ráda, že je tu mám, protože klasika, po příjezdu kuchyň a lednice totálně vymetená. A to je k nezaplacení tu mít něco hlavně pro dítě. A co víc, ne "něco". Ale když jsem otočila skleničku, zjistila jsem, že takhle bych Toníkovi uvařila i já. Teda kdybych sehnala takové suroviny 😀 a tady to má samozřejmě všechno certifikát. Dělám (i na RD) v jedné velké potravinářské firmě, tak vím, že když se dělá něco pro děti, je to fakt kontrolované a nejde to občůrat co se týče kvality, jak si spoustu lidí pořád myslí.

    Toník s náma už jí naše jídlo nějaký pátek. U prvního dítěte tohle přišlo o dost později, ale jednoduše nemám kapacitu. Pracující matky pochopí. Takže já pořád nějakou tu skleničku v zásobě doma mám. Jednak když jímě něco, co bych mu ještě nerada dala. Nebo prostě pro mě je to spása na cesty. Mít to po ruce (ehm a klíďo mu to dám studený 😀 )

    No a zpátky k testování. Nejdřív jsem každou příchuť ochutnala já - světe div se, chuť byla vážně vyvážená, žádný prapodivný hmoty. Vážně moc dobrý a bez soli! Prostě ono to jde 🙂 No a pak Toník...ten to zblajznul raz dva. Evidentně mu to taky sedlo. Byly tam velké kousky akorát, mohl u toho ideálně trénovat kousání těma 4 klama, co má. A proce taky akorát 🙂 Už se nedožadoval dalšího, takže evidentně syté.

    Takže závěr. Já se hlásím jako pravidelný zákazník. U nás na maloměstě je nekoupím, ale máme za rohem Alza box, takže objednávám hned něco do zásoby a budu prostě vědět, že se kvalitně a dobře nají. Není to jen nálepka BIO - to mě až tak nevzrušuje. Ale vím, že tam není nic, co by tam nepatřilo. A budu to mít prostě po ruce. Díky Sunare, Díky koníku...

    (a omlouvám se za opožděnou recenzi)

    lucie_eee
    2. lis 2019    Čtené 386x

    Testování elektrického kartáčku Oral-B Genius X 20000N

    Jelikož jsem ještě do nedávna používala předchozí verzi tohoto kartáčku Oral-B 10000N , tak můžu porovnávat 

    Letošní novinkou je uměla inteligence kartáčku, nastuduje Váš styl čištění zubů a pokud je zde prostor pro zlepšení, tak Vás k němu sám vede. Třeba já jsem díky aplikaci Oral-B zjistila, že jednu stranu docela flákám.

    Tento můj nový kámoš má samozřejmě spoustu různých programů, se kterými si můžete čistit chrup. Já osobně nejvíc používám program Sensitive pro citlivé zuby. Jelikož od těhotenství bojuji se zánětem dásní, tak využívám i program Gum Care, který je určený k masáži dásní. S tím souvisí i tlakový senzor kartáčku, který při přílišném tlaku na zub zastaví pohyb hlavice.

    Čištění s @oralb_czsk je hračka také díky jeho kulaté hlavici, která dělá přes padesát pět tisíc oscilačních-rotačních pohybů za minutu, oproti sonickému kartáčku, který provádí jen třicet tisíc stěrů za minutu. Proto tento kartáček stačí jen k zubu přiložit a on už všechnu práci odvede sám, nemusíte mu ještě pomáhat, aby jste se zbavili zubního plaku. 

    Jsem ráda, že mým zoubkům můžu dopřát péči, protože čím více budou zdravější, tím méně budu muset chodit k zubaři ☺️ .

    Co Vy, chodíte k zubaři rádi, nebo se spíše vyhýbáte?

    Vichy MINÉRAL 89 ➡️používám už delší dobu, jsem nadšená a moje pleť konečně "spokojená". Snadné dávkování, díky pumpičce, lehce roztíratelné gélové textury, která se rychle vstřebá a pleť je krásně jemná, hydratovaná a svěží, to co MINERÁL 89 slibuje , to i splňuje.
    Vichy Slow Âge
    ➡️Příjemná gelová textura, krásně mou pleť přes noc hydratuje, vyhlazuje a díky antioxidačních aktivních látek Resveratrol a Baicalin bojuje proti stárnutí pleti. Neužívám tuto noční péči od Vichy dlouho, ale výsledky jdou vidět, pleť je během noci hýčkaná a ranní pohled do zrcadla už tak "neděsí"

    #vichy#vichyrutina#slowage#mineral89 #trndprojekt #voda #olza #likeforlikes
    #testovani
    #kosmetika #beauty #photography

    (6 fotek)
    jitu_hol
    25. čer 2019    Čtené 1029x

    Testujte zdarma plenky Pampers

    Maminky, slyšely jste už o Pampers klubu? Ne? Tak poslouchejte (čtěte)...🙂

    Pampers klub vznikl před necelým rokem s cílem sdružit nejen maminky, které mají rády značku Pampers, ale také tatínky, prarodiče, tetičky a další, kteří se o značku a její aktivity zajímají. Je to výsledek snahy přiblížit se maminkám, umožnit jim testovat nové i stávající či vylepšené produkty, informovat je o novinkách ze světa Pampers a naslouchat zpětné vazbě od všech, kteří jsou ochotni se o ni podělit. 

    Já mám tu čest být součástí Pampers klubu, ale trochu z jiné strany, než byste možná čekali 🙂 Společně s kolegy totiž každý den pracujeme na tom, abychom pro vás, "naše maminky", vymýšleli nové aktivity, plánovali projekty na testování a byli jim k dispozici, když je něco zajímá.

    A protože věřím, že Pampers klub je skvělá platforma nejen pro milovníky značky Pampers, ráda bych vás touto cestou informovala o tom, že jsme nyní spustili projekt na testování plenek Pampers Premium Care!

    Jak testování u nás funguje?

    Registrovaní členové Pampers klubu se mohou přihlásit do projektu a ucházet se tak o místo v projektovém týmu čítajícím 500 maminek (tatínků) a jejich prcků, kteří zdarma obdrží projektový balíček s balením plenek a informačními materiály. Velice jednoduše tedy - přihlásíte se, pokud budete vybráni (nojo, máme jen omezený počet plenek v daných velikostech:( ), pošleme vám zdarma na pobočku Zásilkovny balíček - vy vyzvednete a testujete! Na testování máme většinou 3 týdny, během kterých se o své zkušenosti dělíte s ostatními maminkami a v neposlední řadě s námi a značkou Pampers. A je to!

    Pokud vás myšlenka Pampers klubu zaujala nebo se chcete zúčastnit našeho testování, přidejte se k nám, rádi (ráda) vás v Pampers klubu přivítáme 🙂 Přihlašování do projektu je otevřené do 2.7.

    Stránky Pampers klubu: https://www.pampersklub.cz/

    ...a příště třeba o tom, jaké další aktivity na vás v Pampers klubu čekají;)

    Jitka

    jitulien
    24. kvě 2019    Čtené 613x

    KetoDiet

    Tak hezky od začátku. Do testování KetoDiet jsem se přihlásila hlavně ze zvědavosti. Věřím, že vesmír nám pošle to, co zrovna potřebujeme. A já vážně potřebuju zhubnout, vesmír mi to utvrdil. O ketonové dietě jsem mnohé četla, včetně zahraničních webů. Tak jsem to musela zkusit. A ejhle! 

    Produkty:

    Ty jsem si nejdřív otestovala, abych věděla, zda se pouštět do ketonové diety.

    Croissant se mi vryl do srdce, naprosto boží chuť a pokud jste spíš na sladké, je to výborná alternativa ke croissantu "normálnímu". Chuťově mňam, výživově pecka! 

    Vanilkový pudink je ovšem velké zklamání. Nemůžu si pomoct, ale tohle jsem do sebe tlačila jen z povinnosti. (Tedy abych ho otestovala) Po pár šancích, které dostal, si prostě nenašel místo v mém srdci. Cítím v něm prostě prášek, není to vůbec jako klasický pudink a zkrátka se to nedá sníst.

    Káva s čokoládovou příchutí byla mou největší touhou, kterou jsem nemohla udržet a tak z testovaných produktů šla na řadu jako první. Velmi silná káva mi ale dala velmi zabrat, zjemnila jsem si ji mlékem a více naředila, pak už se to dalo. V oblibě ji tedy ale nemám. 

    Rajská polévka stojí za to! Kdo má rád rajčatové polévky do hrnečku, tuhle musí zákonitě ocenit. Výborná chuť, rychlá příprava, spousta nudliček (ty jsou nejlepší!). 

    Vanilková palačinka je produkt, který asi nedokážu dobře ocenit. Máme pánvičku, s kterou jsem neměla nikdy problém, nicméně tahle palačinka mi tam buď zůstala přismažená, nebo se mi trhala. Takže jsem jí měla buď seškrábnutou nebo polorozpadlou. Chuťově velmi vaječná, prostě vanilka jak kdyby vymizela. 

    Omeleta se zeleninou a sýrovou příchutí je placka, co dobře chutná, ale má stejný problém, jako palačinka. Prostě asi potřebuje určitý druh pánvičky, kterou nemám. Ta se teda nepřismažuje, ale trhá se zrovna tak. Chuťově ujde, ale žádná sláva.

    Banánový koktejl je prostě klasický banánový proteiňák. Nic hrozného, ale výrazně nepotěší.

    Smoothie Lesní směs je ovšem mňamka. Sladký, s kousky ovoce a krásně smetanový.

    Chipsy mne velice potěšily. Nemám ráda ostrá jídla, chilli chipsů jsem se opravdu bála. Ale chutnaly lehce ostře, ale nebylo to vůbec hrozné. Naopak chutnaly moc dobře, trochu sušší, ale fakt super.

    Šejkr mi teda poslední den testování udělal přesně to, co jsem věděla. Zmátl mojí mámu a ta mi vyhodila víčko. Chtělo by to vychytat design víčka, jinak klasický šejkr.

    Láhev na vodu je úplně nejvíc top produkt a jsem ráda, že ji mám. Praktická, bezproblémová, jen ten bílý nápis se seškrabavá. 

    Závěrem chci říct, že většina produktů není tak chuťově zlá, jen je třeba si na některé věci zvyknout. Z dlouhodobého hlediska nejde jíst pudink, jinak všechno.

    PS:

    počáteční váha: 94,4 kg

    váha nyní: 88,0 kg

    #test_ketodiet2 #testovani #recenze #zkusenosti_ketodiet

    yvonneullmann
    Zpráva byla změněna    1. dub 2019    

    Testujeme řadu Nivea Baby. Za tuto moznost děkujeme @modrykonik_cz a @nivea_czsk.
    V balíčku jsme dostali

    •Nivea baby micelární gel a micelární Sampon. Šetrné složení vyvinuté ve spolupráci s dermatology a pediatry pokožku vašeho drobečka nevysuší ani nepodráždí. Micelární molekuly v podobě pěny k sobě jemně přichytí všechny nečistoty a vy je jednoduše spláchnete vodou.

    •Nivea baby pečující olej -. Šetrné složení obohacené o mandlový olej něžně čistí a zároveň zanechává pokožku hebkou, vláčnou a hydratovanou

    •Nivea baby ochranný krem proti větru a chladu. -. Ochranný krém neobsahuje vodu, proto citlivou dětskou pokožku chrání před chladem a větrem. Výtažky z měsíčku lékařského a panthenol na pokožce vytvářejí ochranný film a nenarušují její přirozené funkce. Pleť je zklidněná a ani lezavý mráz nezpůsobí podráždění a zarudnutí. Snadno se roztírá a nezanechává mastný film

    •NIVEA baby-my first cream na telo pleť a zadeček. - Jemné složení, ale zato s přírodním mandlovým a slunečnicovým olejem podporuje obrannou bariéru citlivé dětské pokožky. Vše, co pokožka vašeho miminka potřebuje, se ukrývá v praktické plechové dóze. (Za nas proste úžasná záležitost)

    Zatim jsme zvladli otestovat krem v plechovce a uz ted vim ze jiny kupovat nebudeme. Je jemný a krasne voni a co je nejdůležitější maleho sucha pokožka ve vlaskach je krasne hydratovana. Těšíme se na koupel s micelar gelem a masaz s olejickem hned jak nas propustí z nemocnice

    #test_nivea

    Kapsle Lenor 3v1 otestovány 🙂 A za mě spokojenost. Nejen, že opravdu dobře vyperou, žádné skvrny atd., ale krásně voní a co mě těší nejvíc, je to pohodlí a rychlost. Žádná odměrka, žádné další prostředky, prostě šup do bubnu a odcházím 🙂 Moc díky za možnost testovat 🙂 #slenoremsecitimskvele #lenor #testovani

    bellhell
    8. pro 2018    Čtené 435x

    Řasy 😊

    #testovani#holčiny sluníčka 😍 třeba někomu poradím. Rozhodla jsem se vyzkoušet tento pripravek pro růst řas. A můžu všem DOPORUČIT!!!! Používám ho dva Týdny a jsem maximálně spokojená a výsledky vidí i manžel!!!! Ptal se mě zdá jsem si nechala udělat rasy🤣 na internetu se dá koupit i u vás v ČR a stojí kolem 600.mam radost a jsem moooc spokojená takže do toho pokud chcete řasy jak mrkaci panenka ❤️hezky den preji😘

    konik_testuje
    28. říj 2016    Čtené 5846x

    Vaše zkušenosti s Nobilis Tilia

    Aktualizace: Recenze našich uživatelek z tohto testování si můžete přečíst v tomto fóru.

    ----

    Dát dětem to nejlepší z přírody je pro všechny maminky samozřejmostí. Péče o jejich jemnou pleť se stává každodenním rituálem, který si zasloužíte užívat naplno.

    Česká certifikovaná přírodní a BIO kosmetika Nobilis Tilia proto pro vás připravila balíček produktů, které budete moci otestovat. Tahle aromaterapeutická a tělová kosmetika, jejíž historie sahá do roku 1994, se může chlubit certifikacemi CPK a CPK BIO. S přírodními materiály zacházejí šetrně a ctí poctivou práci. Jste zvědavé, co budete testovat? Čtěte dál 🙂

    Co testujeme:

    Sprchový gel Vendelín - přírodní sprchový gel s pomerančovou vůní si užijí všechny děti od 9. týdne. Je lehce pěnivý, šetrný a jemný k pokožce, zároveň s hydratačními účinky. Dětskou pokožku zvláčňuje, vyživuje a zachovává její zdravou odolnost. V obsažených složkách najdete cenný rakytníkový olej, který díky velkému množství karotenoidů a vitaminu E chrání kožní buňky před oxidačním stresem. Gel udržuje zdravé pH pokožky a hodí se pro každodenní použití, kterému lze jen těžko odolat. Vaše koupelna bude totiž ještě dlouho po použití gelu vonět sladkými citrusy a připomínat vám všechny radosti života. Je to novinka letošního podzimu!

    Šampon s medem a heřmánkem Toník - jemný přírodní šampon s vůní heřmánku šetrně myje dětské vlásky, vyživuje vlasovou pokožku, usnadňuje rozčesávání a neštípe do očí. Obsažený zinek má na vlasovou pokožku zklidňující účinky. Šampon je účinný při ošetření šupinatosti ve vláskách miminek.

    Ochranný krém Olinka - jemný k pokožce díky šetrné přírodní receptuře, přesto silně vyživující a ochranný. Takový je přírodní krém pro citlivou dětskou pokožku. Obsahuje vysoké množství BIO olivového oleje a včelího vosku, proto je vysoce odolný proti vlhkosti a skvěle chrání pokožku proti podráždění a vysušení, způsobenému mrazem či větrem. Vytváří na pokožce účinnou aktivní ochrannou vrstvu, aniž by zabraňoval jejím přirozeným funkcím. Hodí se stejně dobře k ochraně obličeje dětí při nepříznivém počasí, tak i k ochraně pokožky pod plenkami proti opruzeninám. Využijete jej v létě k péči o vysušené nožky z písku nebo na pokožku ruček, zmoženou tvořením z nejrůznějších materiálů. Krém pokožku zjemní, dodá jí potřebnou výživu a zacelí drobné prasklinky. Sladce balzámová vůně pryskyřice benzoe zklidňuje mysl a navozuje pocit bezpečí a láskyplné péče.

    Osvěžovač vzduchu pro miminka - Osvěžovač vzduchu s rozprašovačem provoní, pročistí a zvlhčí vzduch v místnosti. Obsahuje velmi jemnou koncentraci BIO éterických olejů, proto je vhodný už od narození na usnadnění dýchání miminka při zahlenění. Podporuje klidné dýchání a pokojný spánek, rozpouští hleny, zmírňuje zduření nosní sliznice.

    Koho hledáme:

    Hledáme 10 žen, které mají BIO přírodní kosmetiku v oblibě a chtějí svým miminkám dát to nejlepší. Hledáme maminky, které se do testování pustí s nadšením a budou si všímat veškerých detailů.

    Po testování na svém blogu zveřejníte recenzi - článek - plnou fotografií, dojmů, názorů a postřehů. Recenzi zveřejníte i ve fóru, které bude věnováno tomuto testu.

    Jak se zapojit:

    Do boje o testování se zapojíte komentářem pod tento článek. Čas na napsání komentáře máte do neděle 30. 10. 2016. Buďte kreativní, hravé a zajímavé a dejte si na něm záležet. 🙂

    Zástupci Nobilis Tilia i tým Modrého koníka se již velmi těší na výběr testovatelek, proto vám držíme palce.

    PS: Na závěr vám položíme malou (nesoutěžní) otázku - víte proč balí Nobilis Tilia své produkty do tmavých lahviček? 🙂

    Mějte se krásně,

    Váš konik_testuje