Křeče v břiše a ztráta mleziva ve 20tt

tj23
7. bře 2017

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli s tím některá nemáte zkušenost. Jsem ve 20. týdnu a už tak před týdnem se mi utvořilo mlezivo a vytékalo, cítila jsem i pohyby malého. Občas se mi stávalo, že když jsem prudce vstala nebo kýchla, píchlo mě v levém podbřišku a včera, když jsem ležela a chtěla se zasmát, jsem dostala šílenou křeč právě do levého podbřišku. Musela jsem to několik vteřin rozdýchávat, ačkoliv to po několika vteřinách zmizelo, dnes stále cítím jako bych měla to místo namožené. A také se mi zdá, že se mi mleziva tvoří méně. Co se pohybů týče, tak si nejsem úplně jistá, zda jsem je dnes už cítila, zatím to je jenom takové jemné, tak si pořád říkám, jestli si to nevsugerovávám. Každopádně nemáte některá s podobnou situací zkušenost? Nechci zbytečně plašit, ale zase bych nerada něco podcenila. Děkuju předem 🙂

johnirvingfan
8. bře 2017

S tim prudkym pohybem a bolesti mam zkušenost. Dela mi to do ted. A asi to jsou jen vazy a upony. S mlezivem ve 20.tt nemam zkušenosti. A jak vis, ze "zmizelo"?? Ty si to nejak odstrikavas? Myslím si, že bude v se ok a drzim pěsti. Ale pokud se ti cokoliv nezdá, radši volej lékaři.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru