Ve 20tt se mi začalo ztrácet mlezivo, je to z ATB?

shailin1
17. říj 2016

Ahoj holky, chci se zeptat jestli se některé z vás stalo něco podobného. Jsem v 20tt, už od 14tt mám mlezivo ale týden zpět se začalo ztrácet a už od včera jsem nevymackla ani kapku ( normálně jsem ho nevymackavala ). Před dvěma týdny jsem musela brát duomox a minulý týden furolin na zánět močových cest. Tak se chci zeptat jestli se ještě mlezivo před porodem vrátí a jestli bych to měla říct doktorovi a vůbec jakému? Myslíte že je to z těch antibiotik? Jsem z toho celá zmatená, ani ve snu by mě nenapadlo že se může něco takového stát.

soyevita
18. říj 2016

@shailin1 Mám 4 děti a vždy se mi začalo tvořit mlezivo až po porodu.Vůbec se tím nestresuje,nic to neznamená.Nic nevymačkávej.To že máš mlezivo od 14týdne a teď už ne,neznamená,že ho nebudeš mít po porodu 😉

pikuli
18. říj 2016

Pri prvnim tehotenstvi se mi tvorilo az po porodu, v nynejsim od 25 do 29 tt, to byla venku pekna vedra, nevim, jestli z toho, teklo samovolne, dnes uz jen kdyz si jej z prsa vymacknu. Jak rika @soyevita, ze se tvori ci netvori v tehotenstvi, je jedno, hlavne aby prislo po porodu. Zda na to maji vliv nejake leky, to nevim, mozna ano.. Pokud te to trapi, zminila bych se o tom gynekologovi..

konekokira
18. říj 2016

Myslím, že mlezivo se jen tak neztratí... Na kurzu kojení nám pa říkala, že všem se tvoří kolem 16tt a pochybuju, že by se ztrácelo. Pro tvůj klid bych se o tom ale zmínila dr

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru