Vím, že 6 nebo 8 týdnů před porodem, tzn. předpokládám 6 nebo 8 týdnů před datumem porodu dle PM? Když mi dal gynekolog dle UZ jiný termín, o pár dní, tak pořád se bere v úvahu ten termín podle PM když jde o nástup na mateřskou?
Díky 🙂
@terezz870 aha, hmm tak asi bude nejlepsi kdyz se zeptam primo doktora..
@karlajasmine Já mám rozdíl 8 dnů...určily se termíny pro PM, pro utz a pak se zvolil termín, který je pro obojí...takovej průnik množin 🙂) Prostě kompromis...
@terezz870
@karlajasmine
@misadan holky, já mám TP 18.11. ty dva datumy (6 nebo 8 týdnů) pro nástup na mateřskou mi vycházejí na 23.9. nebo 7.10. Mohu jít od 1.10. na MD? Nebude to tabulkově nebo něčemu jinému vadit? Díky.
@sarka49 To bohuzel netusim.. me doktor posila nakonec na MD na ten termin podle UZ, ktery je 4 dny driv nez termin podle PM, a jdu 6 tydnu pred.. ale jestli je mozne jit 7 tydnu pred to vubec nevim..
Já mám dva termíny, mohla jsem si vybrat, jestli chci jít 6 nebo 8 týdnů a dle jakého termínu. Záleží na domluvě s dr. 😉
holky díky!!!! Dr se mi k tomu zatím neřešil, minulou poradnu mi jen sdělil, že na to je času dost. Jdu tam až v půlce září a potřebovala jsem to vědět dopředu. Tel mi nebere, asi je na dovolené.
Ahojky, já jsem se domlouvala s Dr. včera. Můžeš si vybrat jakékoli datum v rozmezí 6-8 týdnů před porodem a mě to počítala sestra dle UZ termínu 😉
@sarka49 mam to presne jako ty - 18.11. termin, puvodne jsem myslela, ze pujdu 1.10., ale nakonec uz 23.9., rekla jsem to dnes gyndr, vytiskla mi papir a rovnou jsem ho odevzdala v praci 😉 Ono podle ultrazvuku mi to vychazi cca na 14.11., je to jistejsi a v praci me nic nedrzi, takovou dovolenou uz taky nezaziju 🙂
Holky a nevite jak to je,kdyz se porodi predcasne,takze se nestihne jit v terminu na MD?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já mám termíny od sebe 3 dny a na MD budu nastupovat podle toho z ultrazvuku.