Ahoj, mám za sebou první neúspěšné IVF...co bude dál? Jaká další vyšetření vám doplnili po nevydařeném IVF??? Jak dlouho čekáte na další stimulaci???
Děvčata pokud můžu poradit do těch lázní opravdu jedte,pomůžou odreagujete se a Frant.lázně jsou moc hezké.Já pokud se mi tentokrát nezadaří,tak si o ně také ještě zažádám,páč jsem měla v říjnu zíkrok a dost radikální,ale kvůli mimi je oželím
Nany nádhera ty tvé čárky,já chci takyyyyy
Zazy budou nebojky 🙂
Ahojky děvčata,tak snad to výjde,testovala jsem a náznak druhé čárky tam byl takový doušek
Držím vám pěsti holky tfuj tfuj
Nana vypadá to dobře,testíky pěkný
zazy určitě!!
atlaselko taky doufam že to bude dobry 🙂
Tak dnes mi konečně volala doktorka že to mám schválený od pojištovny,v ůterý to tam jedu zaplatit a ona to pošle do Prahy a obratem přijdou léky.Já už se bála,tak to snad stihnem,MS čekám tak konec dubna,začátek května.No bude to jen tak tak..
hezký den a i pěkný víkend,má být trochu lepší počásko,tak si to užijte,ale i odpočívejte těhulky 🙂
Co asi Anastasy jak se má..
Holky tak jsem ofico těhis,jupííí
Zazy super!!!! moc moc gratulju,at je vše OK 😵 já říkala že ten rok 2010musí být úspěšný a zatím je..
Já za chvíli taky začínám,už se těším,zároven mám strach,ale to znáte holky
hezký den
Atlesko pojd za námi na diskuzy ,,Cekání na IVF podruhé.
Ahoooj, holky, tak koukám, že tady za chvíli nebude ani jedna čekatelka, ale samý těhulky, to je skvělý! Doufám, že se taky nakazím! Tak už to mám v pronatalu rozepsaný, jdu tam tenhle měsíc na útlumovku a začátkem čevna začnem stimulaci...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
holky přidala jsem testiky tak kukněte co řikate? 🙂 krasny večer přeji 🙂