Hezkou adventní neděli,
a je to tady😉, mé rozloučení s Vámi na MK😍.
A rozloučím se básničkou, kterou mi napsala moje dcera Viki.
Vánoce přišly, s nimi i nálada,
nechci, aby tento příběh skončil jako balada.
Proto loučím se s Vámi nejlépe jak to jde, s Vámi to dopředu popojde.
BeatBo, Zebřička, Pejsek a Kocička, loučí se s Vámi,
slzí jim očička.
Těšíme se na Vás někdy příště,
hračičky se Vás budou držet jako klíště.
Honem rychle pro stromek, postavím ho před domek.
Ozdůbky, cukroví a jmelí, ať u Vás chumelí.
Všichni se mějte, Vánoc si užívejte.
Vaše Míša Fisher Price užívala si s Vámi,
mějte se krásně - dámy a páni.
❤❤❤❤❤
Všem přeji krásné svátky, hodně zdraví a lásky, všem dětem hezké dárky a hlavně ty nejbáječnější rodiče.
V roce 2018 jen to dobré a zdravé, ať se vám všem dobře daří.
DĚKUJI VŠEM, BYLI JSTE BÁJEČNÍ😘😘😘.
Z celého ❤ Míša
Děkujeme za krásný týden. Přejeme krásné svátky celé rodině 😉
Také děkujeme za úžasný týden a přejeme nádherné Vánoce plne splnenych prani,hodně stesticka,zdravicka,lásky a pohody😊
Míšo, určitě tě může těšit, že jsi svým úžasným přístupem, krásnými dárečky že soutěží udělala radost nejen maminkám tady na kotníkové, ale hlavně dětem.. Děláš svou práci dobře a myslím že i ráda... Takže moc děkuji ❤
*koníkovy
Mockrát děkujeme, bylo to s vámi super. Přejeme poklidné Vánoce a vše nej do Nového roku. Ještě jednou díky a třeba za rok
Dekujeme za fajn tyden mate paradni pristup.Vam i cele rodine prejeme krasne Vanoce,hlavne pohodu,stesticko a prijemne stravene chvile.V Novem roce hlavne zdravicko,splnena prani a usmevy...Budeme se tesit nekdy priste 🙂
Krásné svátky i vám přeji!!!
Děkujeme za krásný týden! Užili jsme si spoustu zábavy a super tvoření! 😉 A přejeme krásný a hlavně klidný zbytek adventní doby! 🙂
@misa_fisherprice Miško i my se s Vámi přišli rozloučit, i když ani listopad ani teď žádná výhra nebyla,my máme jednu VELIKOU výhru zdravé a krásné kluky,takže s naším vysněným BEATBOO si budeme chodit ke švagrové hrát,ta ho vyhrála v nějaké soutěži a já zítra pádím aspoň BEATBOO míček koupit klukům na Ježíška.
Vám přeji kouzelné vánoce a vše nej nej v novém roce a třeba někdy zase... 😉
@beruszka82 moc děkuji, jste bezva rodina a kluci jsou príma parta. Užijte si vše ve zdraví a těšíme se zase někdy, ❤
Přejeme krásné a klidné svátky a děkujeme mnohokrát, bylo to super. 🙂
Moc prima tyden plný užitečných tipů a krásných výher. Bylo to super. Přeji krásné a spokojené svátky🙂
@misa_fisherprice Míšo, také moc moc děkujeme za Tvoji práci, dáreček a krásný čas spolu. Nádherné Vánoce Tobě i Tvé rodině.
Míšo , chci Vám poděkovat za príma týden . Soutěže jsou fajn , a až malá ještě povyroste , tak to bude ještě větší zážitek .
Mějte hezké Vánoce , jen samou radost a smích 🙂)
Přeji krásné prožití vánoc a vše nejlepší,hodně zdraví a úspěchů v Novém roce.
@klaarusa
@sardelka15
@sardelka15
@andrejka_the_mum
@hani1234
@janablizka
všem vám moc děkuji, opravdu se mi po vás bude stýskat....
@misa_fisherprice I my přejeme krásné Vánoce
Sice jsme nevyhráli, ale rádi jsme se pokud to šlo zapojili do soutěží a ty si užili. A dneska Ježíšek pořídil ještě jeden dáreček a to Fisher Price mikrofon 🙂, takže nejen, žes nás bavila, ale splnilo to i svůj účel 🙂.
Těším se, jak bude tu nejmladší bavit, to že barevně bliká a hraje je samo osobě zárukou úspěchu a až jí její sourozenci budou nahrávat a pouštět vlastní písničky, tak to bude určitě super zábava.
Hezke svatky Miso Vam i Vasi rodine. 💜
Přejeme krásné svátky
@misa_fisherprice i od nás krásné svátky plné radosti a pohody. Děkujeme za spoustu soutěží a mnoho krásných cen které udělají radost spoustě dětí.
My Vam Miso take moc dekujeme! Bylo fajn se soutezi ucastnit, stejne tak bylo fajn a napinave cekat na vysledky 🙂. A to i kdyz jsme nevyhrali. A stejne tak dekuji vsem ostatnim maminkam
tu na MK- bylo fajn videt, ze si navzajem lide nezavidi a dokonce se podporuji navzajem- to je dnes skoro rarita... Prejeme Vam a Vasi rodine krasne Vanoce a jen to nejlepsi v novem roce.
Uplně jsem zapomněla vložit obrázky.
P.S. bude se mi po Vás stýskat😢.
Míša