Má vaše dítě nějakého plyšáka nebo hračku, kterou nepustí z ruky?

klara_kik
Moderátor
25. říj 2018

Zdravím vás maminky a přeji krásný den!

Taky to máte doma tak, že o hračky jenom zakopáváte? Já už odmítla jakékoliv hračky kupovat, ale děti jsou děti. Hračky prostě milují. A když vidím ty jejich rozzářené obličejíky v obchodech, tak jim tu hračku stejně koupím. Naposledy, když jsme byli v KiKu, tak si právě zamilovali toho plyšového medvěda, co tam mají.

A co vaše děti, jaká je jejich nejoblíbenější hračka?

Vaše

Klára

tulikiss
25. říj 2018

uz 2,5 roku je to tenhle Olaf. Syn bez neho neusne a to je mu skoro 7. Uz je parkrat pranej a zacina byt dost nechutnej ale nechce se ho vzdat. Asi budu muset udelat jednoho do zasoby az se tenhle rozpadne, protoze to pak u nas bue hotova tragedie. Ma i kupovaneho plysoveho Olafa, ale ten jako nahrada neprosel, asi pozna ze neni delany z lasky ;-D.

klara_kik
autorModerátor
25. říj 2018

@tulikiss 😍 My máme doma plyšového Olafa a slaví úspěch zatím 🙂. Ale tyhle jsou teda super😉❤

mishka87
25. říj 2018

Syn nikdy neměl žádnou hračku za extra oblíbenou. Ale už měsíc nepustí z ruky kloubové autobusy vyrobené z krabiček od pasty a od léků. Tatínek mu vyrobil i metro z krabiček od čaje. Nejsou nijak zdobené (maximálně nakreslená kola, světla a číslo s destinací kam jede). Jen krabičky spojené lepícími pásky.
A to má doma plno autíček a jiných hraček. Plyšáky chce hlavně ty, co se sbírají v různých obchodech. Ale stejně se na ně doma jen práší a některé poputují dál.

filija
25. říj 2018

u nás vede panda, už téměř 4 roky, od jejich 1. vanoc, kdy ji dostala..

verunkanatalka
25. říj 2018

Tak u nás vede ovečka... Lítá s ní po baráku a křičí... BÍÍÍ!!!!!! (jakože bééé!!!!!)..

luckamb
25. říj 2018

Moje nejstarší 8mi leta dcera má už 4 roky fialového plyšového jednorožce. Pojmenovala ho Bublina a každý den s ním spí. Bez něj prostě neusne.

a_nnysek
25. říj 2018

@klara_kik Mám tři kluky, starší 4 roky miluje angličáky. Dvouletá dvojčata mají úplně odlišné oblíbence, jeden nářadí (vrtačka, šroubováky) a druhý zbožňuje plyšáky, které s sebou všude tahá 🙂

nikolettab
25. říj 2018

Naše 3letá Ellinka s plyšovou mořskou pannou, kterou má moc ráda.

pekosek
25. říj 2018

U nás vedou autíčka, bagrici. Na každou procházku, nákup musíme vzít i nějaké autíčko. Někdy dokonce hned 3 nebo chce vzít to největší autíčko co má.

majajaa
25. říj 2018

Dcera ma obycejneho plysoveho medvidka. Dostala ho ve trech mesicich na vitani obcanku a dodneska snim spi a to ji bude 9 let. Akorat se ho uz bojim prat 😅 pokazde se modlim, zda bude celej. Uz prodelal nespocet operaci 😆 Manzel si dela srandu,ze ho bude mit u sebe na svatebni noc...

jaja01k
25. říj 2018

U nás byl dlouho nejoblíbenější Šmoulíček. Musela jsem mu šít oblečky, koupili jsme postýlku, vyrobili autosedačku. Loni na vánoce jsme mu ozdobili malinký stromeček a ježíšek mu donesl dáreček, přál si autíčko.
Na jaře jsme byli v McDonalds a zrovna dávali k dětskému menu maličká plyšová zvířátka. A tak byl Šmoulíček trochu odsunut na druhou kolej a nejlepším kamarádem se stal Tygříček. Všude ho musíme brát s sebou a všechno, co dělá syn, musí dělat i Tygří. Každé ráno, než jdeme do školky, musím nejdřív odvést do školky (koš na prádlo) k paní učitelce zebře Tygříčka 🙂

romaz
25. říj 2018

U nás 2 medvědi a kočka, furt je musíme mít s sebou...

fouskovi
25. říj 2018

Náš syn miluje opici co dostal jako miminko má takové dlouhé ruce na suchý zip

urtica
25. říj 2018

Krteček 🙂

makynaeliska
25. říj 2018

Tucnaci plysovy,tech ma Eliska asi 10,Vojta ten ma svy dinosaury 😊

teniska1313
25. říj 2018

Malá má od narození usinačka králíka,vypadá už děsně,ale ona se ho nepustí z ruky...Koilupili jsm toho samého,ale ten je hebký a toho ona už nechce,pozná rozdíl.

radkon
25. říj 2018

Tobik má plyšáka kterého dostal když se narodil a od té doby jsou nerozlučná dvojka.Bere ho všude sebou a jinak než s ním neusne.Je to modrý pejsek s barevným doplněním a říkáme mu Žužla protože když byl malý stále mu žužlal jeho dlouhé uši 😀

zanri
25. říj 2018

,,Slonová deka" - tzn. deka se slony, kdysi bílá🙂, naštěstí pochopil, že ven už ji nebereme, že je jen na mazlení doma...tak s námi na výlety jede pokaždé jiný plyšák, ale teď je top do kapsy malý červený autobus.

soleilll
25. říj 2018

@klara_kik Starší syn asi tak ve 2 letech prolustroval pokoj sestřenkám a našel si tam staršího plyšového psa, kterého si přivlastnil. Už je dost sepraný a nemá skoro žádnou výplň, ale doteď s ním spí a bere si ho na cesty. Postel má ovšem plnou plašáků - od kopačáku, přes mrkev až po "poo" (https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/...).
Mladší dcera nepreferuje zatím nic, kromě klasické bavlněné plenky, kterou jsem ji od mala podkládala hlavu. Tu si vždycky zmuchlá na tvář a spí. V posteli má ještě měkku panenku a dvě háčkované postavičky.

lisianne
25. říj 2018

Ano medvěda 😉

ladyhacek
25. říj 2018

Syn miluje auta a mašinky, ale zatím vyloženě top hračku nemá . Vždy chvíli nějakou. Každý večer spi s plyšákem, ale každý večer si také vybere jiného 🙂. Jeden čas měl v oblibě pejska, kterého si sám vybral.
Teď má nové autobz kik a pořád si s ním hrál a zrovna včera jsem si pochvalovala jak krásně jezdí

cuuza
25. říj 2018

@romaz Máme stejného černobileho medvěda a asi koupím ještě jednoho do zásoby 😂

kspp1
25. říj 2018

Dcera má plyšového jednorožce, delfín, plameňáka a koníka (ten je zrovna z Kiku), na střídačku je tahá všude, ale nedala by ani jednoho z asi 50 plyšáků...

terezet
25. říj 2018

Syn není "plyšákové" dítě, a to jsme mu je s manželem sbírali už od doby, kdy ještě ani nebyl "na houbách" 😉 Ale usíná rád s chlupatou dečkou, kterou má už od miminka 😉

nijij
25. říj 2018

Jonášek tahá všude pejska. Když jsem ho dala do pračky neskutečně plakal

pomoztekacence
25. říj 2018

No tak to jsme asi všechny stejne,my už hračky nemáme kam v te naší male hernicce dávat plysaku máme obrovskou bednu a nejradši ma mala plyšového potkanka z Ikei a pejska. Občas i panenku v kočárku.

eliskan
25. říj 2018

Ano, je to usinacek z C&A, když nemůže usnout, nebo je v nepohodne, má ho v ruce. Jméno nemá, je to prostě" Usinacek". Samozřejmě mám ještě jednoho, stejného kdyby někdy náhodou něco...poučena od sestřenky, kdy její dcerka plysacka zapomněla na dovolené.

pouzarovaj
26. říj 2018

Holky mají řadu oblíbených hraček, ale těmi nej jsou pro každou jeden plyšák/muchlíček, kterého mají od miminka.

petuliee
26. říj 2018

syn má nejraděju zpívajícího pejska od FP, holky milují panenky

markytka_1
26. říj 2018

Dcerka teď nedá ránu bez svého dinosaura 🙂