Covid. Jaké jste měly příznaky? Je možné je mít bez teplot?

9. bře 2021

Ahoj děvčata. Měla jste některá covid? Jaké jste měli příznaky? Mě by zajímalo, jestli je možné mít příznaky, ale bez teplot.

ferda90
9. bře 2021

Ahoj, my s přítelem jsme měli covid. Ve středu nám bylo slabo, skoro celý den jsme prolezeli, ale teploty nebyly. Ve čtvrtek příteli bylo už líp, mě chytil kašel a rýma. V pátek nám už bylo dobré, mě krom občasného kašle a rýmy nebylo taky nic. Celou dobu jsme byli bez teplot,takze naše příznaky byli, rýma, trochu kašel a taková jednodenní slabost.

monii007
9. bře 2021

Ja, syn a manzel jsme covid meli a nikdo z nas teplotu nemel 😉 jen ryma, ztráta cichu a chuti a mírná bolest na plicich. Vic nic 😉 a manzel mel kasel.

kridav
9. bře 2021

Mám ho teď, pozitivní od středy. Od úterý pocit jako když na mě něco leze. Postupně ztráta čichu a chutě, to jsem cítila jen slané, sladké a kyselé. Chuť se mi teď trochu vrátila, čich vůbec. Jinak hrozná únava, a po jídle žaludek na vodě. Občas i bolest hlavy, a trochu posmrkávam. Bez teploty celou dobu.
Manžel pozitivní od včera, má bolest hlavy a ucpaný nos, a trochu kašle. Teprve se mu to rozjíždí.

jaja01k
9. bře 2021

Já jsem měla kašel, byla jsem hrozně unavená a bolelo mě celé tělo, teplotu jsem neměla.

sarrita
9. bře 2021

Já jsem měla covid na začátku listopadu. Začala jsem kašlat, den ode dne byl kašel silnější, bolelo mě celé tělo a první 2 dny jen zvýšená teplota max. 37,7. K tomu strašná únava, která trvala cca měsíc. Jo, a ještě jsem neměla chuť na jídlo, jinak chuť a čich OK. Jedla jsem hlavně mandarinky, pomeranče, pomelo - to byly věci po kterých bych se v tu dobu mohla utlouct.

izz76
9. bře 2021

Ano já i dcera jsme měly covid bez teplot, nemely jsme ani kasel u obou to probíhalo stejně.. Bolest hlavy na čele, nevolnost od žaludku, takový ten žaludek na vodě, divná bolest zad, větší únava, ke konci ztráta cichu která trvala dost dlouho.

veritanas
9. bře 2021

Měla jsem, bolesti hlavy než teploty, postupná ztráta čichu a chuti, nevolnosti a nechutenství, potom jsem začala kašlat. Od prvního příznaků to trvalo 8 dní.

klea81
9. bře 2021

Ano, tak polovina lidí okolo byla bez teplot, nebo třeba jen 1 den.

ellyem
9. bře 2021

Taky jsem měla covid bez teplot. Jen jsem polehávala a byla unavená.

kakba
10. bře 2021

Pozitivni 2 dospely i 2 deti a ani jednomu nic nebylo. Proste nic. Jen pozitivni testy.

novamamina
10. bře 2021

Já ho mám teď podruhé po pěti měsících. Kdybych nešla na test, nevím že ho mám. Ale vím že mam protilátky ještě od prvního, takže možná proto. A partner to same. Není nám vůbec nic

elsy3
10. bře 2021

Ja jsem pozitivní cca týden, bez teplot, ale šílený kašel. Nic na to nezabírá, sirupy, kapky, ani tlumící leky na předpis. Už mě to začíná desit, kašel je den ode dne horší, špatně se mi dýchá, jako bych na hrudi mela kámen. Pritel je taky pozitivní, bez teplot, jen kašel, který ho po týdnu téměř pustil. 🤷‍♀️

novamamina
Autor odpověď smazal
Zobraz
klea81
Autor odpověď smazal
Zobraz
martulka88
12. bře 2021

Já měla covid jen jako zánět nosohltanu - bolest v krku a rýma. Partner byl bez příznaků, jen jeden den ho bolela holeň.

orisek56
12. bře 2021

Já mela horsí průběh covidu, všechno možné, co si lze vůbec představit. Trápila jsem se dost a presto jsem neměla ani teplotu a neztratila jsem ani čich a ani chuť, takze to možné je.

hello_kyttinka
25. lis 2021

Dobrý den, chci se zeptat, kdo měl covid a ztratil čich, také Vás tak svědilo v nose? Je to normální?