Porodnice - Třebíč nebo Nové Město na Moravě?

jitavm
4. říj 2015

Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat, zda nemáte někdo zkušenosti z těchto dvou nemocnic co se týče porodů. Sice miminko čekáme až na duben 2016, ale ráda bych měla nějaké informace dopředu 🙂 Díky.

lksim
20. říj 2015

Ahoj. Já rodila v létě 2013 v Třebíči a za 3 měsíce budu zas 🙂 Porodnice krásná, sestřičky i lékaři super. Já byla moc spokojená. Sestra rodila v NMnM a po druhé už tam nechtěla a šla do Třebíče. V TR je to jako nové. Pokoje max po dvou. Vlastní koupelna, záchod, vše na pokoji i pro mimi. Všude wifi, tv všude. Postele suprové. Celkově i to prostředí bylo moc pěknéa příjemné. Jídlo mi moc chutnalo. Porodní sál má svojí velkou vanu i koupelnu se sprchou. Nějaké míče, židle a tak pro úlevu. Pokoje taky moc pěkné. Vše zvukotěsné. To říkám jen že vím že někde to tak není a někomu to není třeba příjemné poslouchat další porody. Jasně našla se i baba ježibaba ale ta musí být asi všude.

jitavm
autor
20. říj 2015

Ahojky, moc ti děkuji za názor. Já se právě rozhoduji, sice me to ceka az v dubnu, ale chtěla bych byt informovana. Já právě jezdím ke svému dr do Třebíče a v nemocnicích i pracuje, tak už kvůli tomu me to tam trochu táhne. Je fakt, ze v Tr je vse nove a Určo lepší. Neslyšela jsi o porodním gelu, který je teda za příplatek, ale ja bych ho možná ráda vyuzila. Jen jsem se nedozvedela jestli ho tam mají nebo ne. V Novém městě ho mají.
Jinak je fakt, že protivna baba se najde všude.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru