janurous
Uživatel janurous je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od janurous.
janurous
25. led 2018

@vanea tak to se nedivím .. o baby d jsem si přečetla svoje a dítěti bych to nedávala a co se týče složení, tak to si myslím, že nebude úplně stejné, jako má vigantol, to se dá zjistit tady www.sukl.cz/modules/medication/detail.php ... jinak nechápu, proč ho některé maminy nedávají a berou to na lehkou váhu :( kdyby to nebylo důležité, tak to ti doktoři nepředepisují :(

janurous
25. led 2018

Taky sem zapomněla párkrát dát, ale když jsem zjistila, co po nedostatku vitamínu D hrozí, tak jsem si to začla víc hlídat.

janurous
24. led 2018

Tak to mi jedině vodu, ubrousky jsou plné chemie 🙂

janurous
24. led 2018

@silvous06 co je to zač ? 🙂

janurous
24. led 2018

@zaludova to už mám bohužel za sebou :D jednou jsem hodila mokrou plínku do prádla a samozřejmě mi tam zplesnivěla, takže na to si dávám bacha .. co se týče praní, tak prala jsem na 90 a i tak tam zůstaly ty oranžové skvrny :(

janurous
24. led 2018

@silvous06 my máme ten shnuggle kyblík úplně od mimi a v pohodě 🙂) taky jsem měla strach, ale holky v malvíku mi řekly, že ho kupují normálně maminy pro miminka už od narození

janurous
24. led 2018

@kristyna0106 To nejsou no. I když někdy to jinak nejde, ale hlavní je, že dítě ten vitamín D dostane.

janurous
19. led 2018

Jojo, má xplory a jak píšete, tak jí tam zavazí ta tyčka a je prostě hrozně malinkatý 🙂

janurous
17. led 2018

Já jsem teda místo vigantolu náhradu nehledala. Dcerka měla bolení bříška 14 dní, ale to bych nepřisuzovala vigantolu. Jak člověk kojí, tak neví co prckovi nesedlo a hlavně koliky a tady to bolení je bohužel do třech měsíců věku dítěte úplně normální věc. Takže není potřeba hnedka plašit. Vigantol je otestovaný lék, kdežto ty doplňky stravy jako baby d bohužel ne :(

janurous
16. led 2018

Já s tím díky bohu teda zkušenost nemám, ale moje sestra bohužel ano a vím, co to bylo lítání než se jí pořádně někdo věnoval a pomohl jí s tím něco udělat. Člověk si myslí, že je v Praze, tak je zde větší pravděpodbnost, že se mu podaří narazit na odborníka, ale opak je pravdou.

janurous
15. led 2018

Vyzkoušejte jednorázové bryndáčky 🙂. Mně se osvědčily moc .

janurous
13. led 2018

@silvous06 tak to já nejsem moc pro batohy, ale dcerce jsem koupila batůžek na kolečkách
@krystalka no co jsem se dívala na nejkufry, tak ti kamennou prodejnu nemají, takže jsem objednávala naslepo, ale dopadlo to dobře a dcerka byla moc spokojená

janurous
10. led 2018

Já třeba dávám vigantol, ale jen přes zimu teda.

janurous
9. led 2018

Nemůžu si pomoct, ale za mě jsou to určitě jednorázovky. Používala jsem látkovky od T-Tomu a hrozně mi vadilo to, že se snad už po třetím vyprání opraly a byly škaredé. Nevím, na co je dělají tak barevné, když to stejně nevydrží, nicméně i ta spotřeba za praní je rozhodně vyšší než u jednorázovek. Syn je ekzematik, takže jsem musela volit co nejšetrnější variantu a látkovky mě v tomto nesmírně zklamaly. Asi po dvou měsících jsem se rozhodla přejít na muumi baby jednorázovky a je to úplně něco jiného. Hlavně to není časově vůbec náročné, člověk je vezme a vyhodí nebo hodí na kompost.

janurous
28. pro 2017

My koupeme každý den, je to takový rituál, kdy předtím jdeme na procházku, potom chvíli uklízím a malá si hraje v židličce a pak přijde koupání 🙂. Jinak malou koupeme v tom shnuggle kyblíčku a je to bomba 🙂

janurous
20. pro 2017

Já jsem na tom stejně jak smelektro. Objednávám z alpíka Feel eco. Je hodně šetrný a malá po něm nemá ani vyrážky jak po persilu.

janurous
15. pro 2017

Obě své děti jsem měla na plínkách od Muumi baby, protože jsou obě dcerky atopičky, tak jsem seděla u internetu a hledala něco opravdu šetrného, co by holkám nedělalo zle a povedlo se mi najít tady ty plínečky. Dostala jsem na ně i doporučení od lékařky, že si je hodně maminek, co má doma alergiky chválí, protože neobsahují ani kapku chemie a nic, co by dítěti dělalo zle, takže jsem moc vděčná za to, že se dá v dnešní době něco takového sehnat.

janurous
13. pro 2017

Mám půlroční holčičku a je od začátku na sunaru, prospívá moc hezky, papá 5x denně. Minulý týden jsme byli na kontrole a má necelých 8 kilo 🙂 .

janurous
11. pro 2017

Designově hezký, ale příšerně malý, kamarádka ho má a je nešťastná, protože v něm má dítě málo místa takže uvažuje o prodeji a chce jít do emmaljugy.

janurous
29. lis 2017

@silvous06 A po jak dlouhé době se dostaví nějaký efekt ?

janurous
29. lis 2017

U nás bylo podávání vigantolu též bez obtíží.

janurous
28. lis 2017

Tak to já jsem začala praskat už v 5. měsíci, protože jsem měla už hodně velké břicho. Docela uvažuju, že si je po druhém dítěti nechám laserem odstranit.

janurous
21. lis 2017

Já jsem je dávala od 4.měsíce, protože dcera je od narození na umělém mléce.

janurous
21. lis 2017

Naší malé zase nejvíc šmakuje ta sunárková. Chutnala jsem ji a přijde mi lépe ochucená než ta od hippu. Ale každé dítě je jiné a je potřeba zkoušet, co mu chutná.

janurous
20. lis 2017

@silvous06 už jsem vám tu někde psala 🙂 každopádně za vyzkoušení nic nedáte, každému dítěti sedí něco jiného