Problémy s menstruací po vysazení HA

zuz94
4. dub 2018

Ahoj,
před skoro rokem jsem vysadila HA, miminko neplánuji, jen se už nechci po letech cpát hormony. Nasadili mi ji dříve, než se mi srovnal cyklus, takže mi nechodil, nepomáhali ani injekce, tak mi doktorka napsala Divinu. Ta pomohla, jenže jsem si myslela, že je to něco na nastartování, paní doktorka počítá, že ji budu zobat dlouhodobě a to se mi nelíbí, to už můžu brát rovnou antikoncepci.. Takže moje otázka je, zda-li jste někdo měl stejný problém s menstruací a jak dlouho vám nechodila, jestli se to srovnalo přirozenou cestou a případně jestli si myslíte, že je lepší prostě vysadit všechno a nechat přírodu, ať udělá své? Jsem z toho nešťastná, doktorka mě straší, ale zároveň mě pořád nutí do antikoncepce, tak jí přestávám věřit...

hanih
4. dub 2018

Já zkušenost nemám, ale kamarádce v tomhle prý pomohl kontryhel.

jednaholkaa
4. dub 2018

@zuz94 Ja jsem slysela ze hormonalni joga je na tohle super, totalne srovna cyklus. Pak taky myslim gynex nebo ptaci jerab? Tyhlety veci... HA nic neresi, naopak problemy zamaskuje..

janapetrvalska
4. dub 2018

me pomohla pupalka - tablety v lekarne , hned prvni cyklus prisla ms jak mela .. uzivala jsem pul rok pak jsem zkusila vysadit a uz telo jeli jak melo ..

jancabr
5. dub 2018

Podobné zkušenosti nemám, ale holky tu hodně píšou o gynexu - je to přírodní a spoustě z nich pomohl.

lentilkaa87
7. dub 2018

Ahoj, já vysadila po cca 8mi letech a rok a půl jsem to měla jak na houpačce, jednou za tři měsíce, pak zas po třech týdnech a z toho je evidentní, jak dlouho trvalo, než se ten sajrajt z těla odplavil. Teď už to mám +- pravidelné, ale třeba pěti denní zpoždění mě nechává úplně klidnou, ale aspoň to už mám každý měsíc. Nechala bych to na přírodě, tělo si s tím umí poradit.