Péřová zavinovačka. Doporučíte, kde objednat?

peta2020
15. únor 2021

Ahojte holky ráda bych si pro princeznu objednala 2 péřové zavinovačky ( máme termín 6.7. )
zaujala mě stránka Lily is sailing kde mi paní vysvětlila vše co jsem potřebovala k zavinovačce vědět, zajímalo by mě zda nemáte zkušenost s jinými stejné kvality 🙂 Předem děkuji za typy 🙂

ivis_b
15. únor 2021
leniczka23
15. únor 2021

Ja jsem zašla do místní čistírny a paní mi ušila přesně jakou jsem chtela, mohla jsem si vybrat kolik chci výplně a dala jsem za ní 450kc. Tak jen doporučím jestli máš možnost někde takhle nechat ušít, ušetří to dost peněz.

lenerka1
15. únor 2021

Máme tu od Kiedroňové a jsme maximálně spokojeni.

zelenaesmolda
15. únor 2021

@peta2020 ja byxh do perove nesla,dite ti ublinkne nebo u protece plenka a budes to pokazde davat do cistirny?Navic to dele schne.

adelka951
15. únor 2021

@zelenaesmolda A proč do čistírny????? Normálně ji vypereš a potom usušíš v sušičce s tenisovými míčky.

zelenaesmolda
15. únor 2021

@adelka951 tak a kdyz nemas susicku?

apacheee
AMBASADORKA
15. únor 2021

Krásné má Emiimio.cz

goovana
15. únor 2021

@zelenaesmolda susak ?

zelenaesmolda
15. únor 2021

@goovana ale to bude schnout zbytecne dlouho ne?

ivis_b
15. únor 2021

@zelenaesmolda tak pod hlavu se dá dát látková plenka a kolikrát se ti miminko pročůralo skrz povlečení? Mně teda mockrát ne.

zelenaesmolda
15. únor 2021

@ivis_b nemusi se procurat,staci kdyz se pokadi a protece to coz se mi parkrat stalo.

patypresdevaty
15. únor 2021

Sice odpovím mimo dotaz, ale já bych nekupovala vůbec. Měla jsem srpnové dítě a skoro jsem ji nevyužila, byl v tom v létě hic. A pak už z toho vyroste..

netopejr
15. únor 2021

Perovou zavinovacku v červenci? 😯
Deti potřebují jine veci nez byt zavinute jak larvy. Je to dobry business pro pani kiedronovou, proto je propaguje. Hlavně ji moc nectete, nebo nabudete dojmu, ze jste nekompetentní sahat na svoje vlastní dite.... 🙄Jako fyzio mele nesmysly.

Jinak bych moc neutrácela, mnohe deti zelavin9vacku jesnesou vůbec. Pokud bude p9tr3ba, zamotat se da dite do jakekoli deky. Kolikrat to bude asi potreba v lete..... Deti se cht3ji a potřebují hybat a prozkoumavat 😉

ivis_b
15. únor 2021

@netopejr Tak sice o tom diskuze není, ale obě děti mám sledované fyzioterapeuty a můžu říct, že Kiedroňová nesmysly fakt nemele.
Za druhé děti se chtějí hýbat a prozkoumávat? Novorozeně? Ano, některé děti možná zavinutí nesnesou, ale většina ho snese a potřebuje. Na péřovou zavinovačku nedám dopustit. Syna jsme do ní balili napevno asi 4 měsíce, dceru asi 3 a půl - ale ta nesnesla ruce uvnitř, takže balení s rukama venku. Pak po této době se ze zavinovačky udělá takový pelíšek, kam děti krásně zapadnou. Na úplně malá miminka to fungovalo neskutečně - plačící dítě po položení do péřové zavinovačky přestalo plakat, jak když jsme vypli radio. Navíc jim to krásně drží hlavičku. V porodnici to byl boj, novorozeně je na zádech nestabilní, stáčí hlavu na jednu stranu.... doma jsem položila do péřovky a byl klid.
Nezatracuj něco, s čím evidentně nemáš zkušenost.

maaaadlaaaaa
15. únor 2021

@peta2020 koukni na Fler nebo FB na profil Janika B.. Nechala jsem si od ní na zakázku ušít snad všechno do výbavy a je to úžasné. Vymyslela jsem si i jiné rozměry a jiné barevne kombinace a byla moc ochotná.
https://www.fler.cz/janika-b

babilen
15. únor 2021

@peta2020 já kupovala na lina.cz . Pak jsem si u nich dokoupila i náhradní povlak na zavinovačka. Spokojeně si v ní lebedily obě děti i synovec narozený v srpnu.

chasing_rabbits
15. únor 2021

Mimiconcept 🙂 mají péřovou i “letní” variantu 🙂

mariegroth
15. únor 2021

@ivis_b Ja teda musim rict, ze me u te Kiedronove naprosto zarazilo, jak treba dava na plenu okolo hlavy ditete a celkove mi neprijde bezpecne, jak ty deti bali. Asociace pediatru maji na takove veci jasny nazor a ona doporucuje neco, co nemusi dobre dopadnout...
To je moje kritika na tuhle pani, kdyz uz byla zminena negativne. Neni to utok na tebe, ze jeji perinku pouzivas, tak to prosim tak neber.

zuzekk
15. únor 2021

alla baby- na rychlo na patenty + mašle může zpevnit, krásné látky, na hnízdění miminka úžasná. Dávala jsem pod dítě ve vedrech, peří stabilizuje teplotu.

peta2020
autor
16. únor 2021

Holky žádné hádky 😀 paní Kiedroňovou jsem si musela teď vygooglit abych vůbec věděla o kom to tady mluvíte 😀 😀 😀 ale mám kamarádku která si ji pořídila když měla miminko, nebalila ho do toho jako do klasické zavinovačky, jen ji rozprostřela a mimčo do ní položila když třeba plakalo a já žasla jak se v tom nádherně uklidnilo, tak proto jsem si ji chtěla pořídit 🙂

ivis_b
16. únor 2021

@peta2020 presne to jsem psala. Je super i jen jako podlozka. Dite na tvrde matraci je nestabilni, neklidn, supnes na perovku s je to pohoda.

martinau5
16. únor 2021

Nám strašně zavinování pomohlo. Malý se narodil CS a byl hodně lekavý a neklidný. Pak mi kamarádka doporučila právě péřovou peřinku a najednou jsem měla pocit, že nám vyměnili dítě. Zavinovali jsme do 9 měsíců. Sice měl ruce a nohy venku, ale asi potřeboval jen ten pocit obejmutí. V létě jsem ho stáhla jen plínkou a položila na peřinku a krásné spal. Měla jsem od Kiedroňové a objednala jsem na Vintendu. Vyprala jsem ji normálně v pračce a ušila na sušáku. Často jsem otáčela a čechrala.

petulkadodo
16. únor 2021

@peta2020 Mám červencové miminko a použila jsem nakonec jen rychlozavinovačky, nejsou tak teplé jako péřová. Na klidný spánek jsou zavinovačky super. Tu péřovou lze využít jako měkkou podložku. My místo toho používali kuličkový pelíšek pro miminko. Malý se do kuliček zabořil a byl spokojený 🙂

lennus
16. únor 2021

@peta2020 My měli polovysypanou peřinkku pro obě děti, tady od E. Kidroňové, je tam i povídání, proč jsou fajn: https://www.kennyshop.cz/perove-zavinovacky-evy...