Péřová zavinovačka. Máte zkušenosti?

montmirail
13. zář 2021

Hezký večer. Jdu s prosbou o radu. Máte zkušenosti s péřovou zavinovačkou? Není příliš těžká a teplá pro miminko (jarní)? Děkuji za sdílení zkušeností, popřípadě i kde jste kupovali.

berluska
13. zář 2021

měla jsem až u druhé dcery a lituju jen toho, že jsem ji nepořídila už pro prvního syna 🙂 já rozhodně doporučuju, kupovala jsem z eshopu Evy Kiedroňové

garpova
13. zář 2021

Ahoj, já jsem s ní byla spokojená, i dcera. Nechala jsem si ušít a vycpat podle zavinky od Evy Kiedroňové. Měla jsem dvě velikosti. Dcera se v ní nijak nepotila, nebylo potřeba ji ani v zimě nijak víc oblékat, jen přikrýt lehkou dekou, když už potom spala jen na ní, nezavinutá.

montmirail
autor
13. zář 2021

@berluska
@garpova děkuji ☺️ já bych si ji šila asi sama, popřípadě koupila jen výplň. Nepamatujete si jak dlouho bylo mimi v zavinovačce?

garpova
13. zář 2021

Dcera byla uplně zavinutá než se začala víc vrtět, když jí vyhovovalo mít zastrčené ruce, cca do 3m. Potom v ní spala dál, jen ruce navrchu. A nakonec ji měla v postýlce pod sebou, to už byla ta větší velikost, a ležela na ní, cca do 1,5r. Teď spí už nějakou dobu s námi.

n_ikola
14. zář 2021

Máme od Evy kiedronove a malý na ni spinka a je prikryty normální dekou. Nesnese být zavinuty.
V postýlce je hezky na místě, nepochoduje a je spokojený, pěkne hreje - je vzdycky dost teplý, až spoceny 😀

zuzekk
15. zář 2021

Skvělá věc, když už nezavinujes, tak jako hnizdecko v jakémkoliv počasí (v horku peří teplo odvádí). Zavinuti není pevné. Máme od Alla baby.