Hnědý výtok v 6tt, máte zkušenost?

laura132
16. srp 2015

Zdravím, prosím vás mám takový dotaz.. minulé pondělí jsem byla u gynekologa a ten mi na 99% potvrdil , že čekám miminko.. byla jsem teprve ve čtvrtém týdnu a nebyl si jist, jestli ta černá tečka je nebo není těhotenství, ještě bylo brzo, ale testy mi vychází krásně pozitivní.. Ale proč píšu.. dnes je to 5.týden plus 2dny a už od včera mám hnědý výtok, strašně mě to vyděsilo a jelikož jsem v Chorvatsku a vracím se až příští neděli, tak jsem z toho nesva..k tomu mám křeče v břiše a bolest zad.. nemáte někdo s tímto zkušenost? Někde jsem cetla, že je to normální, někde ze mám běžet k doktorovi.. Ale to teď momentálně bohužel nemůžu.. děkuji za každou odpověď..

sedivka
16. srp 2015

@laura132 pockala nych, co z toho bude. Je mozne, ze se rozjede menstruace a tehotenstvi nedopadne. Takhle hodne brzy se to stava velmi casto. Uvidite. Nechci urcite desit. Taky je mozne, ze spine i bude jeste k hnizdeni a pokud ustane, je vsechno ok. K doktorovi bych urcite vyrazila, kdyby krece byly velke. Pohotovost v okoli urcite mate i v Chorvatsku. Pozorujte se a sama ucitite co uz je divne a moc..

verunka_korunka
16. srp 2015

@laura132 přesně jak píše nade mnou. Musíš počkat. Stejně s tím nic neuděláš ani ty, ani doktor.... Ale já takhle taky spinila a bylo to zavrtavani... Takže výdrž Prťka

laura132
autor
16. srp 2015

Děkuju... Ne jenom, že na dovolené nevychází počasí, teď ještě tohle do toho.. A mám po ní.. 😒 ☹

lulu_8
16. srp 2015

@laura132 vim, ze se to lehce rekne, ale opravdu nezbyva, nez cekat, v tehle fazi tehotenstvi je to vzdycky bud a nebo a nemuzes to vubec nijak ovlivnit. Akorat bych dodala, ze kdyby se ty krece mely stupnovat, tak necekej a jdi k doktorovi, i kdyz si v zahranici, aby to nebylo treba mimodelozni. Ale prosim, nechci te strasit, urcite to bude v poradku!!!!

milmic
16. srp 2015

@laura132 Nezbývá než čekat.... v tuto chvíli se nedá nic jiného dělat.
Já jsem prvním a druhém těhotenství krvácela okolo 7. 8. týdne, jakože opravdu krev. U špinění mi dr. říkala, že to může být nějaká prasklá cévka a ta krev je ta jenom stará, že jasně červená krev je trošku jinačí level.
A třebas u prvního těhotenství jsem měla na začátku těhotenství tak strašné křeče v podbřišku, že jsem byla přesvědčená, že musím potratit, že to není možné. A přitom to bylo roztahování dělohy, asi poprvé ta děloha funguje jináč, při dalších těhotenstvích jsem už tohle nezažila.
Držím palce, ať je všechno v pořádku. 🙂

sedivka
16. srp 2015

Presne. Jen pozor na to mimodelozni. Kdyby krece byly velke, urcite na nejblizsi pohotovost. Tam jde pak o hodiny..

laura132
autor
16. srp 2015

Děkuji všem za reakce.. snad bude vše v pořádku..

laura132
autor
18. srp 2015

Takže dnes se mi rozjela ms.. už ráno se mi na testu skoro neukázala čárka a věděla jsem , že je něco špatně.. je mi z toho smutno, ale snažím se užít zbytek dovolené..

baskervile
20. srp 2015

Prosím o radu,dnes jsem 4+6,lékař mě objednal za 14 dní.Cca 2 týdny zpět mě pobolívá břicho jako před MS a dnes večer jsem měla na toal. papíře trochu krvavého hlenu (bylo to po "velké",ale nijak moc jsem netlačila-pardon 🙂 ,pak už nic.Mám se obávat?Máte zkušenost?Při prvním těhu jsem břicho ani necítila

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru