Hnědý výtok ve 12tt + svědění + bolest podbřišku

obyvatelka
29. dub 2016

ahoj holky,
hledala jsem ve fóru příspěvek, který by seděl na mou situaci, ale většina řeší výtok na úplném začátku těhotenství, proto se chci zeptat.
začínám 12 týden, minulý týden jsem poprvé měla slabý hnědý výtok, dítě bylo OK, doktorka řekla, že je to v pohodě, ale pro jistotu mi dala Utrogestan. Pak špinění přestalo, ale dnes se vrátilo, zase to není nic šíleného, ale je to tam. Asi je to OK, že?
Taky mě celou dobu těhotenství bolí podbříšek, jako při MS, někdy víc, někdy míň, když si lehnu, je to lepší. Řekněte, že se to bude zlepšovat a už mě nebude nic bolet 😀 mám za sebou 2. zamlklé těhotenství, tohle je první, kde mám prosperující plod, takže se bojím každého prdu.
Taky jsem od doktorky na svědění dostala Canesten, ten asi můžu zavádět, že?
Už teď se těším, jak jednou budu hysterická matka 😀
díky

siiia
1. kvě 2016

ahoj, já myslím, že to bude v pohodě.... 🙂 nikdo ti to sice nezaručí, ale já špinila hnědým výtokem od 6.-14.tt, tohle bylo mé jediné těhotenství, takže žádné potraty před tím ani potom a můžu ti říct, že jsem celé těhotenství šíleně hysterčila, každou kontrolu jsem už málem v autě brečela, že to miminko určo vzdalo dokud jsem aspoň nebyla v půlce a necítila už aspoň pohyby... no a za měsíc bude mít holka 2,5 roku a hysterie mě naprosto přešla 😀 jo a nikdy mi nikdo neřekl proč tak pořád špiním, špinila jsem 9 týdnů cca 5-6 dnů v týdnu....

andreaandrejka
1. kvě 2016

Taky myslim,ze to neni nic vazneho. Ja si toho uzila dost prave v tom prvnim trimestru. Spineni,krvaceni,nikdy se ale nezjisti pricina,vzdycky to bylo asi z toho..asi proto. No nastesti vse v poradku. Ja teda vzdycky pelasila k dr.nebo do nemocnice,pro svuj klid a jistotu.

cernicek
10. čer 2016

Slabě špinit můžeš vícekrát během těhotenství a nemusí to nic znamenat. Pokud tě svědí i zevnějšek genitálií zkus omývat lactacydem z lékárny, ten se může i v těhotenství a šestinedělí. Hlavně se nestresuj a držím palce aby plod prosperoval i dále. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru