Porod a cysta. Nechali vás rodit přirozeně nebo CS?

ruzenka456
7. dub 2023

Ahoj holky, vloni v září mi byla zjištěna cysta vaječníku. V listopadu jsem šla na kontrolu s tím, že jsem neměla PMS, doktor mi píchl injekci na vyvolání, ale nic. Za dalších 14 dni jsem šla na kontrolu, kde jsme se měli dohodnout, kdy půjdu na operaci, ale místo toho mi oznámil v kolikátém jsem týdnu těhotenství. A můj dotaz zní, jestli měl někdo stejný problém jako já a jestli vás nechali rodit přirozeně, nebo jste museli podstoupit císařský řez? Děkuji.

lencaa11
7. dub 2023

@ruzenka456 pokud není důvod tak rodit můžete normalne

ivivi
8. dub 2023

Cysta muze v klidu zmizet nebo se zmensit. To se mi presne stalo v tehu. A rodit budu prirozene snad, pokud pujde vse dobre🙂 k cisarovi neni jediny duvod.

luhana
8. dub 2023

@ruzenka456
Cystu mám už několik let. Normálně jsem otěhotněla a přirozeně porodila i s ní. A drží se mě stále, žádné problémy mi ale nedělá. Domnívám se, že k císařskému řezu to není důvod.

ruzenka456
autor
9. dub 2023

Holky moc vám děkuji za odpověď 😊 je to první těhotenství a prakticky ještě skoro vymodlené, tak se snažím zjistit všechny možné informace 😊

pemi89
12. dub 2023

@ruzenka456 určitě přirozeně. Moje cysta měla cca kolem 13tt skoro 11cm, šla jsem rodit přirozeně,ale z jiných důvodů nakonec byl CS. Jinak cysta měla po šestinedělí stále 3 cm mrcha, já myslela, že zmizne časem a ono nic.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru