Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    petuzen
    6. pro 2020    Čtené 108x

    Linkimals testování - Fisher-Price- Hraje si celá rodina

    Díky Modrému koníkovi jsme měli tu skvělou možnost testovat nové hračky od Fisher-Price. Moje radost z interní zprávy o výhře v tomto testování byla opravu veliká! Musím se přiznat, že jsem dokonce probudila spící děti :D. 

    Hračky přišly hned v pondělí ráno, když jsme byli připraveni k odjezdu za babičkou... No nevadí, hračky jsme naložili sebou do auta a jely hned na výlet, neboť děti byly naprosto unešené, že jim konečně přišel balíček, co jim maminka dá a neříká, že je pro tatínka (krytí pro Ježíška).

    K babičce s námi jel losík a lenochod. Děti jsem spravedlivě podělila, samozřejmě, tak ani neproběhla bitka. Honzík (3roky) si vzal lenochoda a hned jsme zkoušeli co všechno umí. Doma máme už beatba ufona, tak jsme podobnou hračku už znali. Zuzan(1rok) dostala do rukou jako prvního losíka, pěkně si ho všude nosila a chovala jako panenku. Chvíli na to jsme zjistili, že hračky hrají obě stejnou písničku... No bylo to úžasný!K babičce s námi jel losík a lenochod. Děti jsem spravedlivě podělila samozřejmě, tak ani neproběhla bitka. Honzík (3roky) si vzal lenochoda a hned jsme zkoušeli co všechno umí. Doma máme už beatba ufona, tak jsme podobnou hračku už znali. Zuza(1rok) dostala do rukou jako prvního losíka, pěkně si ho všude nosila a chovala jako panenku. Chvíli na to jsme zjistili, že hračky hrají obě stejnou písničku... no bylo to úžasný!! 

    Doma jsme rozbalili i lamu kroužky.... teda nečekala jsem to, ale rvali se o ně :D.... Třetí hračka není hold do počtu, ale během týdne se to srovnalo. 

    Týdenní Linkimals disko byla opravdu perfektní, uklidila jsem ostatní hračky do pokojíků a v obývaku jim nechala hlavně tyto tři. Všechny návštěvy si museli každou hračku pěkně vyzkoušel a pochovat, neboť malá se jimi stále chlubila. 

    Pár večerů s námi chodil losík dokonce spinkat, akorát tedy uspávání s ním bylo na dvě hodiny, což se mamince moc nelíbilo. 

    Prima je, že hračky lze ve fázi přehlcení písničkami vypnout. To se nám však nestalo, maminka už funguje na bázi lalala přes tři roky, tak je zvyklá...maminky pochopí :D.

    A naše doporučení? Určitě nekupujte pouze jednu z těchto hraček. Minimálně dvě bych dětem určitě koupila. Je opravdu kouzelné jak spolu komunikují, doplňují se, fandí si a hrají spolu písničky. Když se nad tím zamyslím vlastně ani nevím které bych koupila já, nejspíš všechny. Každá z hraček má to svoje, co děti baví. Všechny mají příjemný tón hlasu a pěkně svítí.

    Prima je, že hračky lze ve fázi přehlcení písničkami vypnout. To se nám však nestalo, maminka už funguje na bázi lalala přes tři roky, tak je zvyklá... Maminky pochopí :D.

    A naše doporučení? Určitě nekupujte pouze jednu z těchto hraček. Minimálně dvě bych dětem určitě koupila. Je opravdu kouzelné, jak spolu komunikují, doplňují se, fandí si a hrají spolu písničky. Když se nad tím zamyslím, vlastně ani nevím, které bych koupila já, nejspíš všechny. Každá z hraček má to svoje, co děti baví. Všechny mají příjemný tón hlasu a pěkně svítí.

    #test_fisherprice4 #recenze #linkimals_zkusenosti

    #test_fisherprice4
    Tak losik jí přirostl natolik k srdci, že s námi chodí spát.. akorat je problém v tom.. že to dítě pak spát nechce 🤔.

    (3 fotky)

    #test_fisherprice4
    Musím říct, že hračky nás zaujaly úplně všechny. Je úžasné jak spolu komunikují.. určitě pokud někdo zvažujete nákup některé z nich.. tak kupte alespoň 2.. je to fakt paráda.. malá domácí diskotéka 🤣🤩.

    (3 fotky)

    #test_fisherprice4
    Dneska máme předčasné Vánoce, to bylo radosti 🥰. A teď přijde boj o lenochoda😂..

    (4 fotky)
    petuzen
    29. bře 2020    Čtené 412x

    Naše voňavé testování

    Má první věta obsahuje velké díky za možnost testovat Nivea produkty pro děti. Přiznávám se, že jsme doposud za těch dva a půl roku, co mam syna, zkoušeli pouze Nivea krém do zimy a větru. Teď mě to dost mrzí.

    Testovanými produkty byly micelarni gel a krém pro děti. Tedy především pro děti, u nás testovala ale celá rodina. Hlavně zmiñovaný gel. Neboť je perfektní! Krásně voní, takže každá vana a mytí byla jedině s ním. Je prima, že má dávkovač a synek ho nevyleje do vany rovnou celý 😂 Krém on moc neocení, nesnáší mazání (to má po mamince 😱). Ale párkrát se zadařilo i to. Testovala jsem zda dětem nebude tato kosmetika vadit skrz ekzémy, ale ani náznak alergie. Krém má opět přijemnou vůni i konzistenci a dobře se roztírá. Není přehnaně mastný. Nicméně to chce mazat 2x denně susší kůži miminka, neboť k ránu už měla dcerka nožky opět suché. Což nemusí být každý případ.

    Celkově hodnotím produkty velice kladně a určitě si je opět pořídíme, hlavně micelární gel.

    #test_nivea2
    Tak dnešní testování bylo parádní. Nejdříve jsme zkoušeli vůni gelíku jen na ručky.. a když.. joo voní.. prohlásil synáček, tak jsme mohli pokračovat koupelí.
    Oba jsem úspešne i namazala, bez protestů 🤗. Krémik má příjemnou vůni a krásne se roztírá, asi na něj bude chodit i maminka😂.
    Ps: Testujem později, balíček máme od pátku, ale děti jsou marodné a s teplotou nekoupem.

    (2 fotky)

    #test_nivea2
    Dnes nám přišel parádní balíček, už se těšíme na dnešní testování 🥰

    petuzen
    18. lis 2018    Čtené 339x

    Testování kapesníčků kleenex

    Tak, a už je to tady! Naše hodnocení kapesníčkového testování.

    V první řadě bych ráda poděkovala za možnost testovat, hodně nás to potěšilo. 

    A teď už k testování. Musím říct, že jsem se snažila zapojit úplně celou rodinu, i babičky a dědečky, tetičky a kamarády. No... aby to opravdu nebyl jen můj test.

    V balíčku nám dorazily 2x krabicové kapesníčky Kleenex a 2 balíčky klasických balíčkových Kleenexů.

    Na dotek jsou kapesníčky velmi jemné, a hlavně, poznámka tchýně, NEDROLÍ se! Což je pecka. Nikdy se neprotrhl, a to ani při utírání vylité tekutiny, což je u nás celkem častá záležitost. Asi třetí den používání sem zjistila, že se kapesníčky třpytí, což je rozkošné! 

    Hodně jsme je využívali i při jídle na utírání pusy a malej se ani nebránil, takže paráda.

    Nejsmutnějším okamžikem testování bylo, když došla první krabice kapesníčků 😂

    Všichni jsme s kapesníčky Kleenex dost spokojení a troufám si říct, že budou nejspíš neustále na našem nákupním seznamu 😊

    #test_kleenex2 #test_kleenex #recenze #zkusenosti_kleenex

    petuzen
    30. kvě 2018    Čtené 470x

    Náš "upíří" týden, aneb testujeme s Verovalem

    Na začátek bych chtěla poděkovat Modrému koníkovi, že pořádá všechny druhy soutěží a možností testování nových nebo opravdu dobrých produktů. Je báječné mít možnost ozkoušet takové produkty, jako například testy Veroval. O jejich existenci jsem věděla jen okrajove, velmi mile mě překvapili. 

    (K sepsání recenze používám i moje týdenní příspěvky, abych na nic nezapomněla, takže se budu hodně opakovat.)

    A jakým testem jsme začali? Naší volbou č. 1 byl test na lepek. Proč? Celiakii mám já i moje sestra, a proto jsem chtěla vědět jak na tom je náš Honzíček, opravdu nechci, aby to byla dědičná choroba, což ona bohužel je, ale naděje tam pořád je.

    Po otevření krabičky jsem ihned šla studovat návod, protože v balíčku bylo spoustu “serepetiček”. Nakonec mi to nepřišlo tak složité, ale k provedení testu jsem potřebovala i pomoc tatínka. Ono pichnout do prstu malého nezbedu neni žádná sranda. Teprve při provedení jsem pochopila, proč jsou v balení dvě jehličky (na obrazku ty oranžové věcičky). Když se jednou netrefite je okamzite nefunkcni, což může být problém, pokud pokazíte oba pokusy.

    Potom už byl test velice rychlý. Po zdařilém píchnutí do prstíku se okamžite spustila krev, takže ji fofrem nabrat a dát trubičku do připraveného roztoku, aby se  vše dalo promíchat. Do toho panika, krve teklo hodně, takže rychle kapesníky a zalepit prstíček náplastí, než malý umaže nejen sebe, ale i tatínka.

    No, zadarilo se!! Posledním krokem bylo nabrat krev do pipetky a kápnout jí do testu. Následovala chvilka napětí.... A pak už jen skakat radosti ke stropu s malymu v ruce!!! Výsledek byl negativní, bude moct dál papat lepek a nebude mít takové omezení jako maminka s tetou. 

    Ano, teď už je vše lehčí, na trhu je hromada bezlepkových výrobků, problémem však jsou dalši přidružené potravinové alergie. U mě například mléko. To je náš druhý strašak. Už teď ho má malý zakázaný do jednoho roku, kvůli exemu. Určitě pak dokoupíme ještě další testy na potravinové alergie, abychom měli klid. Třeba i veroval bude mít v budoucnu takový test, který ukáže na co je človek alergický. Doma sice jime převážně bezlepkově, nevařím dvě jídla, ale Honzikovi chci potom dopřát i lepkové ňamky, které děti běžně papají.

    Jdem na druhý test a třetí testík. 


    Tentokrat test hladiny železa v krvi. Jasná volba kdo bude testovat. Já! Vzhledem ke komplikacim u porodu, kdy jsem mela železa jak šafránu. Obsah krabičky opět stejný. Uff, nemusela jsem tedy podruhé číst návod tak podrobně (za chvili budu profík). Dokonce jsem ani neznicila dvě jehličky, tak mam jednu rezervni. 


    No jen má krevopět zradila a nechtěla téct, prosit o trošku krve do testu jsem musela. Zadařilo se, takže jsem mohla michat s roztokem. Ovšem vysledek je tentokrát pozitivní, ejhle... Na testu je také jedna čárka, jen znamená opak. Však my testovací maniačky (těhotenské testy) hledáme i duchy, takže ten tam je. Nicméně stále si myslím, že je výsledek bohužel pozitivní a budu muset zavítat k doktorce na kontrolní odběry. Tak alespoň jí odevzdám konečně po skoro 9 měsících papíry z porodu. 


    Jinak že mam málo železa jsem si nemyslela. Bledá sice jsem, ale to je myslim celiakií. A unavena taky, což přisuzuju nevyspání... Dítě nehodlá stále v noci hezky spát a brzo vstává. 

    Před třetím testem však následovalo přemlouvání. Netestovala jsem se já, ani Honzíček, ale manžel. Test jinych tělních tekutin než krve! Tentokrat se obsah krabicky s testem na mužskou plodnost lišil. Žádné jehličky a náplast ani tamponky s alkoholem. Pouze kalíšek, roztok, stříkačka a testovací kazeta. Musela jsem číst návod několikrát, abych něco napokazila, protože jeho výsledek mě opravud zajímal.

    Však i přesto, že jsem udělala já i manžel vše správně, něco se pokazilo a test málo barvil. Ale účel splnil. Nakonec se objevili dvě čárky, což značí dobrou plodnost. No aby nee, jeden důkaz nám už leze po domě. 


    Musim říct, že jsem doposud ani nevěděla, že takový test na doma existuje. Je to supr věc! Urcitě bych ho doporučila všem snažilkám. Já sama bych ho tenkrát taky koupila, kdybych vědela. Problém však můžou dělat chlapi, kteří nebudou chtít s ženami spolupracovat ve vykonání testu. Ale dámy, to dáte!! 🙂

    Předposlední testík 

    Tentokráte jsem testovala hodnotu cholestorolu na své mamince. Abychom tu měli nějakou změnu. Chtěl sice otestovat i manžel, ale vzhledem k tomu, že šel na jedno, tak měl smůlu.


    Jedná se opět o krevní test, tentokrat však bez testovaci kazety a bez plastovych tyčinek a roztoku. Součástí balení je testovací kolečko, jehličky, naplast a návod. Jak jednoduchý test tentokrát. Paráda. Mamka se trochu bála pichnuti, ale zvládla to hezky, ani jsem nemusela prosit prstik aby dal kapku krve, jako v mém případě. 

    Po 3 minutach jsme odlepily testovací část a podle barvy jsme hledaly správnou hodnotu cholesterolu. Vtipný bylo, že na to bylo jen 30 vteřin, takže jsme trošku bláznily :D.
    Test vyšel dobře, mamka může i nadále baštit vajíčka, tučnější věci a další zásobárny cholesterolu. Občas samozřejme 🙂. Lidi by na to měli dávat pozor.

    A už tu máme poslední testík.

    Po krasném slunečném dni, který byl fakt odpočinkový, jsme si večer vzpomněli, že nám chybí ještě jeden testík. Test alergií na roztoče, srst a pyly. A zrovna pro malýho. Takže šup šup... Nutno hrat si na upíry, myšleno tak, že po píchnutí do prstíku malému teče opravdu hodně krve, jak už jsem psala u prvního testu.


    Po rozbalení krabičky mě překvapil jiný druh jehličky, a pouze jeden pokus, což mě tentorkát neděsilo, protože jse mměla zásoby z minulých testů.  Ale musim říct, že byla lepší než ty oranžové v jiných testech. A tentokráte větší testovací kazetka. Doba testování byla tentokrát docela dlouhá, čeká se 15 minut po nalití krve a roztoku, poté se hýbalo s kazetou a opět se čekalo 15 minut. Mezitim už nám malý pěkně usnul. Tak jsem čekala na výsledek sama.
    Po 10 minutach čekaní byla konečně vidět kontrolní čárka, tak jsem věděla, že byl test proveden správně. Už to vypadalo moc dobře, nikde žádná další čárka. Tak ještě 5 minut. A bylo hotovo. Test je negativni. Což by mohlo znamenat, že bronchiální astma, kterou měl malý z pylů bylo jen nahodné a alergik snad nebude. Bylo by to prima, kdyby se to už neopakovalo.


    Ještě by bylo hezké zhodnotit naše testování.

    Musím říct, že každý z testů mě mile překvapil. Je opravdu parádní, že si člověk může takový test zakoupit v lekárně a sám si ho doma udělat. Hodně lidem to určitě pomůže odhalit problém a zaměřit se na něj, nebo naopak vyvrátit domněnku.

    Moc děkuji koníkovi, že jme mohli být součástí testování.

    petuzen
    14. únor 2018    Čtené 359x

    Hladká jako prdelka?

    V den kdy jsem zjistila, že Modrý koník nabízí testování s Biodermou jsem byla nadšená. Ano, nevěděla jsem, zda budeme vybráni, ale i přesto jsem doufala, že se tak stane. Konkrétně se soutěžilo o produkty Bioderma Atoderm Intensive Baume a Atoderm sprchový olej.

    Když jednoho dne přišla zpráva, že jsme vyhráli a budeme s drobkem testovat. No co vám budu povídat, skákala jsem radostí, že jsme to dokázali. Kladla jsem si otázku, zda to vyjde a malý bude mít zas kůžičku na ručkách a nožkách hladkou jako prdelku.

    Do týdne nám dorazil domů balíček s kosmetikou a my se mohli vrhnout do testování.

    První koupel ve sprchovém oleji měl dokonce až ve středu. I složení oleje mě překvapilo, čekala jsem, že bude malý omaštěný a bude mi prokluzovat ve vaničce a sotva ho s jeho váhou vyndám, ale nestalo se tak. Kůžičku měl sice promaštěnou a jemnou, ale nebyl mastný a rozhodně neklouzal. A tak jsme ale zahájili jakýsi rituál v používání Biodermy. Mazání nejen po koupání, ale i ráno a začaly se dít divy.

    Kůžička na nožičkách už vůbec nebyla jako struhadlo a i fleky na rukách zmizely. Nesmí se však vynechat mazání celý den, alespoň jednou vždy musíme namazat. Sice je to někdy boj, když už je znavený nebo už ho to nebaví v koupelně, ale věřím, že mi jednou poděkuje, že jsme to nezanedbali, když byl malinký a třeba jednou nebude mít s kůží vůbec problémy.

    Nejspíš jsme konečně našli kosmetiku, která mu bude konečně vyhovovat a nebudeme muset používat mastičky, které stejně nefungují a dokonce bych řekla, že některé i vysušují.

    Moc děkujeme Modrému koníkovi, že jsme měli možnost zúčastnit se soutěže a objevit tak tyto dva produkty, které určitě spotřebujeme a hned koupíme další.

    Tak já už pasu koníky a za odměnu jsem dostal dáreček 😍.

    (2 fotky)