A jelikož Ježíšek stále ještě hledá príma nápady pro vaše děti, tak mu tady zkusím poradit😉
Ježíšku, co takhle PEJSKOVO PIANO? 🐶🌞
Děti milují hudbu, chtějí zpívat a užít si mnoho legrace. Milují MLUVÍCÍHO PEJSKA od Fisher Price, tak budou chtít určitě i jeho piano🍀.
U piana je i připojena pejskova knížka, děti si mohou přepínat mezi režimy hudba a učení. V módu učení si děti osvojí básničky, čísla, barvy, tvary... v režimu hudba mohou skládat své vlastní písničky, nebo poslouchat skladby či dokonce i zahrát svoji skladbu.
Ježíšku, to je přece príma hračka. 🙈🙊🙉
@makynaeliska 🎉tak vidíte, stále nové a nové hračky 🙂
@misa_fisherprice tak ja uz minule nasla diky vasemu tydnu par “darku” co uz jsou schovany doma na jeziska,ale porad koukam mam mezery ☺️
Jééé to neznáme! ale vypadá moc hezky u nás hudební hračky hooodně frčí 🙂
Já to taky neznám..ale je to parádní hračka..😊
Vypadá hezky. 🙂
Super darek. Da se u FP zalozit vernostni karta? Asi budeme mit doma novou top znacku hracek 😀
@golca ❤❤👏
Piánko vypadá moc pěkně - už jsem na něj koukala. 🙂
Je ani nevím že má Fisher Price v nabídce piano.. Ježíšek naježí vozík s kostkami... Ale v květnu, by nám mohlo piano zpříjemnit první oslavu narozenin.
Na piánko jsme se dívali, ale malý už bude mít nálož jiných FP dárků... Dostane od od nás FP veselé jablíčko, hrnec a telefon. Od babičky stoleček a pejskovo chodítko. Od druhé babičky ho bude čekat vláček. Od tetičky, která je ještě na střední a vydělala si penízky na praxi, dostane malého Baetb. Od Mikuláše ho čeká ještě čekají takové vaše příšerky autíčko a druhá má na sobě válec, který dělá obličeje a hraje... A to už doma máme pejska, hudební kouli, aktivní panel, tablet, autodráhu, chodítko zebru, kroužky, první knížku a hrající autíčko... jsme taková Fisher Price domácnost 😂😂😂😂
Piano ještě nemáme. U nás byl největší hit bubínek loni , ale nebyl od FP. Ještě bych chtěla kytaru, ale to asi na narozeniny. Piano dostane letos neteř. Budeme mít kapelu 😂
Tak u nás vedou nástroje všeho druhu, al ne dětské ( i když jich má několik). Nejvíce ho zajímá klasická zobcová flétna, mamky klávesy, kytara, a top je klavír. Jo sousedi nás mají rádi, hlavně v neděli v 8 ráno, když Malej "hraje" na piano. Asi bude nějaký hudebník😀
To se mi hodně líbí.
Jeee to jsem jeste ani nevidela 😍