icon
1 / 1
avatar

Děláme z bezu a z kopřiv. Kopřiva je bezkonkurencni

Odpověz
27. čer 2020
avatar

Bezovy a levandulovy

Odpověz
27. čer 2020
avatar

a děláte některá z máty?
já dělám bezovou, zázvorovou a rýmovníkovou.

Odpověz
27. čer 2020
avatar

@prodejto Mátová je u nás nejoblíbenější, dělám úplně stejně jako bezovou.

Odpověz
27. čer 2020
avatar

@hezz17 mohu poprosit o recept na ten z kopřiv?

Odpověz
27. čer 2020
avatar

Prosím recept na bezový??

Odpověz
27. čer 2020
avatar

@prodejto já dneska dělala z máty poprvé právě... A za mě super osvěžující... Hned mě to inspirovalo k melounovemu mojitu 🙂

Odpověz
27. čer 2020
avatar

A můžu poprosit o recept na ten z máty

Odpověz
27. čer 2020
avatar

Bezový a rýmovníkový

Odpověz
27. čer 2020
avatar

@roni010 kouknu ráno. Ale dělá se to jen z prvních jarních kopřiv.

Odpověz
27. čer 2020
avatar

Dělám z bezinek a z malin

Odpověz
27. čer 2020
avatar

@allvinka mohu poprosit o recept na ten malinovy prosím 🙂

Odpověz
27. čer 2020
avatar

@roni010 100-120 kopřiv. Ale jen ty první jarní. Jsou velký tak asi 10cm. 4 citrony, 100g kys.citronove, 3,5l vody, 3kg cukru. Někdo už tam citrony nedává, když je tam kyselina. Ale my máme rádi stavu trošku kyselejsi. Kopřivy naložit do vody, kyselina a citrony povarit asi 5mknut a nechat alespoň 1 den stát. Druhý den precedit a povarit s cukrem. Horké nalivat do sklenek. Szava by mala být růžová.

Odpověz
28. čer 2020