icon
34 / 67
První malinový sirup :-) Množství je z kila malin. Jenom nebyl čas nechat překapávat přes plátno, tak jsem jenom mačkala šťávu a má hodně šumu. Tady je čerstvě nalitý do lahví, tak to vypadá hrozivě :-D
avatar

vypadá to dobře;)

Odpověz
10. črc 2014
avatar

můžu poprosit o recept?

Odpověz
13. srp 2014
avatar
aideen
autor

@tkanicka na 1 kg malin 500ml vody, rozmačkat a s vodou nechat do druhého dne. Pak nechat překapat přes plátno, přidat kilo a kousek cukru a sáček kyseliny citronové.

Odpověz
13. srp 2014
avatar

moc děkuju

Odpověz
14. srp 2014
avatar

Mohu se zeptat? Po přidání cukru a kyseliny citronové se nenechává přejít varem? Plní se tedy za studena? Děkuji.

Odpověz
25. říj 2014
avatar
aideen
autor

@tygrisek09 já sirupy většinou převářím. Jenom bezinkový jsem nevařila. A vydržel. Takže dle mě je to jedno.

Odpověz
25. říj 2014
avatar

Děkuju moc. Já právě také převářím 🙂

Odpověz
25. říj 2014