icon
1 / 1
avatar

Nic mu nebude. Upekla bych.

Odpověz
18. únor 2024
avatar

Ochutnala bych ho. Pokud nebude hořký, normálně bych použila.

Odpověz
18. únor 2024
avatar
annama
autor

Holky díky, přišla babička čuchla k němu a řekla vyhodit 😂

Odpověz
18. únor 2024
avatar

mák je lepší nejdřív ochutnat/očuchat a pak teprve použít. mák rád rychle žlukne, takže já ochutnávám každý pytlík co koupím i když není prošlý

Odpověz
18. únor 2024
avatar

@el13 já to dělám stejně 🙂

Odpověz
18. únor 2024
avatar
annama
autor

A když už jsme u toho máte nějaký oblíbeny recept na makovec? Já ne, budu hledat. Tak kdyby ano poprosím. Hezkou neděli

Odpověz
18. únor 2024
avatar

Pokud je mlety, ten zlukne rychle. Cely vydrzi vyrazne dele...

Odpověz
18. únor 2024
avatar

My máme rádi tento😊

Odpověz
18. únor 2024
avatar

Dělám opakovaně tento 👌

Odpověz
18. únor 2024
avatar
Odpověz
18. únor 2024
avatar

Ja vyhrala treti misto z 21 babovek s touhle:
Cely pytlik mleteho maku (ne ten smakuladni s cukrem), maly hrnek pol. mouky (mam kelimek z Ikea), 3/4 hrnku cukru ci kdo jak sladi, pul hrnku oleje, hrnek mleka, 2 vejce, prasek do peciva. Vse na lenocha smichat a pect co nejkratsi dobu az je sucha spejle. Navstevy mi vozi mak at s ni muzou i odjet... Jo a cmrndnuti rumu ci smetany na slehani neni spatny napad 😆

Odpověz
18. únor 2024
avatar
annama
autor

Děvčata díky za recepty, určitě všechny postupně zkusím neboť chlap makovec miluje. Jsem teď rychle upekla se švestkami. Recept jsem našla na netu.

Odpověz
18. únor 2024
avatar

@annama ja delam makovou babovku. Makovec na plech mi nezerou, ze to je moc placaty a suchy🙄🤣

Odpověz
10. bře 2024