icon
4 / 322
šnečci :) hrozně žravé... jen listové těsto, protlak sýr a šunka ...a hned jsou u nás pryč :)
avatar

ty delam taky, mam to moc rada, jen ne protlak ani kecup, ten ja nerada...

Odpověz
20. únor 2013
avatar

Ty dělá manželova maminka a chápu vás, naprosto "pažravé", jak já říkám 🙂

Odpověz
21. únor 2013
avatar

Dávám tam ještě baby špenát! 🙂

Odpověz
21. únor 2013
avatar

@michaelarackova hmm vyzkoušíme díky 🙂

Odpověz
21. únor 2013
avatar

Ty peču skoro pořád. Doma i do práce. A pokaždé z asi 5-ti těst 😀

Odpověz
22. únor 2013
avatar

@andelskamrcha já tyhle pekla ze dvou těst večer a myslím že ráno jsem tam našla tak 3 😀

Odpověz
22. únor 2013
avatar

@babettaboo je to prostě žravé 😀

Odpověz
22. únor 2013
avatar

a můžeš pro nás naprosté nekuchařky napsat recept? 😀

Odpověz
22. únor 2013
avatar

@bridekengee rozválíš si listové těsto, potřeš protlaken ( nebo kečupem- nejlépe domácím) a poskládáš na to sýr a šunku ( slaninu, nebo co je libo 🙂, a sroluješ do válečku. Ten pak nakrájíš na kolečka, dáš na pečící papír a ja to myslím peču na 180 a až zezlátnou tak vyndám 🙂

Odpověz
22. únor 2013
avatar

a ničim se to nepotírá (nějakym olejem)? a alespoň orientační čas pečení (15 min- hodina) 😀 ?

Odpověz
24. únor 2013
avatar

@bridekengee nene, já to dávam na pečící papír takže ani na plech nic nedávám 🙂 a cca tak 20 minut pri 180°C 🙂

Odpověz
24. únor 2013
avatar

Děkuju. Třeba bude manžel rád, že mu taky jednou za sto let něco upeču 😀 I když mu to pravděpodobně všechno sním, jestli to bude dobrý 😀

Odpověz
24. únor 2013
avatar

taky děláme, ale s česnekem, šunkou, nějakým tvrdým sýrem a Nivou a jsou též super 🙂

Odpověz
7. bře 2013
avatar

taky unás děláme a hned jsou pryč 😀

Odpověz
26. bře 2013
avatar

Taky to doma dělám,dá se tam dát cokoliv a dobře to chutná...hned se u nás po nich zapráší.....

Odpověz
28. bře 2013
avatar

já šneky ještě na plechu potírám žloutkem ... krásně tak zezlátnou 😉

Odpověz
28. bře 2013
avatar

to dělám taky a vydrží max. půl hodiny :D

Odpověz
2. dub 2013
avatar

taky delam.. taky je to hned pryc haha

Odpověz
17. dub 2013
avatar

Jako pikantni variantu doporucuju potrit harissou - vyyyyborne! 😉

Odpověz
6. kvě 2013
avatar

@veronila to musím zkusit udělat přítely, ten miluje pikantní 🙂 dík 🙂

Odpověz
6. kvě 2013
avatar

Musela jsem je zabalit do uterky a schovat do skrine, abych je nezladovala sama 😅

Odpověz
6. kvě 2013
avatar

já dávám ještě zelí a pizza koření

Odpověz
11. kvě 2013