icon
73 / 322
křehké rybí karbanátky pečené v troubě s brkašou :)
avatar

omlouvám se za kvalitu toky, je mobilová...někde jsem zašantročila kartu do fotáku :(

Odpověz
3. kvě 2013
avatar

prosim receeept! 🙂

Odpověz
3. kvě 2013
avatar

Ingredience:
400g filetu mořské ryby s bílím masem
4 cibule - nejlépe jarní 🙂
bylinky - např koriandr, tymian či bazalka ( já měla čerstvou bazalku a tymián )
cca 4 lžíce vývaru
v originale bylo 2 lžíce rybí omáčky - nahradila jsem francouzkou hořčicí 🙂
sůl, pepř
1 lžíce olivový olej
celozrnna strouhanka či mouka na obalení
máslo či olivový olej na pečení
rybu a cibuli pokrajíme na kousky a smícháme s ostatními ingrediencemi...vytvoříme karbanátky ( já jich měla 7 menších )obalíme ve strouhance a dáme do vymaštěného pekáčku a na každý položime kousek másla či zakapneme olivovým olejem dle toho co jsme použily na vymazání 🙂 pečeme na 180°C cca 30-40 minut....

@oksnov

Odpověz
3. kvě 2013
avatar

dekuji! 🙂

Odpověz
4. kvě 2013