white chocolate fondant x-)
babettaboo
autor@luciasek07
@dandah holky dělala jsem stejně jako tmavý https://www.modrykonik.cz/blog/babettaboo/album... 🙂 jen teda z bílé čokolády a doporučuji teda dat o půlku míň cukru a nebo vůbec žádný 😀 byl dost sladký, nějak mi nedocvaklo že bílá čokoláda je sladká až až 😀
Odpověz
22. únor 2014
@babettaboo myslíš,že by to šlo i do jiných než keramických formiček?? mám tu silikonové
Odpověz
22. únor 2014
babettaboo
autor@luciasek07 noo to nevim, zkoušela jsem to ještě ve skleněných a v tom mi to teda nešlo :-/ ono asi hlavně pořádně vymazat aby to šlo pěkně vyklopit 🙂
Odpověz
22. únor 2014
Já myslela, že je to smaženej hermelín 😀
Odpověz
22. únor 2014
Už jsem ho před pár měsíci taky zkoušela z bílé .. a teda sladký jak cecek 😀 nejlépe opravdu bez cukru. Ale neoslnil mě, zůstanu u tmavé hořké čokolády 🙂 s bílou to není ono 🙂
Odpověz
6. bře 2014

uuuaaa recept by byl?? 🙂