icon
1 / 1
avatar

Hmm to dik teda, hned rano jdu pro burty

Odpověz
12. lis 2017
avatar
Komentář byl odstraněný
avatar

Neodolatelné 😀

Odpověz
12. lis 2017
avatar

@dinushka00 to verim ja miluju tyhle prasarnicky😍 a k tomu spravne vychlazenou plznicku🤤

Odpověz
12. lis 2017
avatar

Muzu poprosit o recept? Dekuji

Odpověz
12. lis 2017
avatar
Komentář byl odstraněný
avatar

@cermij
2 kg buřtů
375 ml ocet
1 l vody
22 ks celého pepře
Hořčične semínko 2 lžičky (ja davam dle oka)
22 ks celé nové koření
5 cibulí cca
3 mrkve cca
Může byt i paprika

Cibuli očistit, nakrajet na kolečka (půlměsíce). Z octa, vody a koření připravit nálev. Nálev vařit 10 minut. Nechat vychladnout, nezalevat teplým nálevem.
Nakrojit buřty, vložit cibuli, popř.papriku. Naskládáme do sklenice a zalijeme i s kořením. Po týdnu už jsou výborní, ale čím déle jsou scjovaní tím lépe 😉

Odpověz
12. lis 2017
avatar

@dinushka00 ja uz se jakou dobu na ne chystam a asi opravdu musim uz vyzkouset 🤗 moc dekuji!

Odpověz
12. lis 2017