A já bych to zkusila. S dostatečným předstihem bych zkusila ty peříčka, však čokoláda vydrží, a když by to vypadalo dobře tak ten zbytek už není tak těžkej 😀😀
Taky bych vyzkousela,ta pericka se daji udelat dopredu a na nelolikrat,kdyz se nepovedou,cokoladu zase rozpustis a muzes zkusit znovu,spis ten labuti krk by me trapil,aby drzel a odhadlas spravnou velikost.
Zkusila bych to,peříčka jsou předpokládám z čokolády,to si můžeš vyzkoušet dopředu,abys věděla jak na to,já z čokolády nic nedělám,ale dělám z marcipánu a z toho to půjde taky,jak peříčka tak krk,ale udělej si na to dostatek času
Koupila bych si (pokud je cas, tak na Ali za par korun) formicku na pericka, udelala z bile cokolady. Krk z potahovaci hmoty, poradne nechat ztvrdnout...
@jane46 to je podle mě zbytečně složité.. Mohly by popraskat při vydávání. Stačí koupit silnější fólie (modelarska), štětec a rozpustit čokoládu. 🙂 a ne praskne žádné pericko
@adel_si Ja mam tyhle silikonove, tedy jine tvary a jde to vyndat krasne, jak jsou ohebne. Ja kdybych se snazila stetcem, bude to des. Jsem na to leva 😀
@jane46 výhodou u pericek je, že je každé jiné i v reálu 😂 takže si myslím, že to je na tohle ideál technika.. Když si vrmu, kolik bych musela těch formicek mít.. Takhle to jen nacmaram na folii a udělám jich dost najednou 🙂
Tak ten je ;)