icon
3 / 125
Špaldové kernoto se špenátem, kozím sýrem, cibulí a opraženými ořechy
avatar

To vypadá úžasně ♥

Odpověz
12. led 2014
avatar

mňam! dělávám kernoto s kozím sýrem a čerstvou zeleninou. zkusím tohle.
@marinka kernoto samo o sobě je dobrota😵

Odpověz
12. led 2014
avatar

a z čeho je to kernoto? nebo jak se to udělá?

Odpověz
13. led 2014
avatar
frale
autor

@leia1 kernoto jsou vlastně kroupy - takže "broušená" špalda. Kupuje se to přímo jako špaldové kernoto. Já ho uvařila ve vodě. A potom zamíchala s tím zbytkem, který jsem si připravila na pánvičce na cibulce.

Odpověz
13. led 2014
avatar

@frale díky, taky zkusíme🙂

Odpověz
13. led 2014
avatar

bože to jsou nádherné příbory! kde se dají sehnat..? 🙂

Odpověz
12. pro 2014
avatar
frale
autor

@leknicka také je mám moc ráda. Kupovala jsem je z německého eshopu a kamarádka co tam tehdy studovala mi je přivezla 🙂 Pokusím se někde dohledat firmu a napíšu 🙂

Odpověz
12. pro 2014
avatar
frale
autor

@leknicka tak už to mám. Je to Impressionen
a poprvé jsem se o nich dočetla tady:
http://sandramaison.blogspot.cz/search?q=příbory

Odpověz
12. pro 2014
avatar

@frale super, děkuji moc! 🙂

Odpověz
12. pro 2014
avatar

To kernoto mají normálně ve zdravých výživách?

Odpověz
19. únor 2015
avatar

takže jako pohanka?

Odpověz
13. črc 2015
avatar
frale
autor

@cutie_01 jsem si všimla, že jsem ti neodpověděla - jo,mají ho běžně
@moniiska - no, pohanku to moc nepřipomíná - ani chuťově.- to už spíš ty kroupy, jen je to jemnější a chutnější

Odpověz
14. črc 2015