icon
6 / 125
Lečo s kváskovým chlebem
avatar
frale
autor

Jaké dítě jsem lečo neměla vůbec ráda, teď mu přicházím na chuť a toto je vážně dobré. Jsou v něm restované papriky, cibule, plechovka bio rajčat a uzený tempeh. Na závěr přidávám vejce, tymián, majoránku a sůl. Dělám na ghi a olivovém oleji.

Odpověz
12. led 2014
avatar

@frale ja miluju peccene, varene papriky

Odpověz
12. led 2014
avatar

mňam!

Odpověz
12. led 2014
avatar

mňam 😵. Já lečo nesnášela, ale od těhotenství s Filipem ho miluju 😵. Je to zajímavý, ale každý těhotenství mě naučilo jíst jedno jídlo, který jsem do té doby ráda neměla a od té doby je můžu😀

Odpověz
12. led 2014