icon
8 / 125
jahelník s jablky a švestkami
avatar
frale
autor

Jahelník mi vždy přišel jako suché a nudné jídlo, dokud jsem nezkusila tento. Je podle Hanky Zemanové a je fakt skvostný. Jáhly se vaří v čerstvém moštu, dále je vněm půl kila nastrouhaných jablek, sušené švestky a hlavně ani špetka cukru.

Odpověz
13. led 2014
avatar

Ali ja tě chci domů 🙂

Odpověz
13. led 2014
avatar
frale
autor

@lolelole já tebe taky, protože ten můj to neocení..... :(

Odpověz
14. led 2014
avatar

Mohu poprosit o recept...vypadá krásně.

Odpověz
3. led 2015
avatar
frale
autor

@mimarse snažila jsem se ho najít na internetu, je to skoro tento recept
http://www.pradobroty.cz/2013/07/jahelnik-se-sv...

Odpověz
3. led 2015