icon
9 / 125
bleskové jídlo, když není čas - noky se špenátem, smetanou a kozím sýrem
avatar

Noky jak děláš?

Odpověz
3. únor 2014
avatar
frale
autor

@mariecz tak ty jsou bohužel kupované :( Právě proto je to bleskové jídlo...

Odpověz
4. únor 2014
avatar

@frale Tak to máme stejně. Jsem doufala, že máš nějaký dobrý recept na ně.

Odpověz
4. únor 2014
avatar

Napíšete mi, prosím, recept? Vypadá to moc lákavě 🙂

Odpověz
14. črc 2015
avatar
frale
autor

@very je to hrozně jednoduché. Dám rozmrazit špenát do vodní lázně a vařit noky. Mezitím si do zapékací mísy rozmíchám trochu parmezánu s kelímkem zakysané smetany. Přidám trochu pepře, může se přidat i sůl, ale já nedávám (sýry jsou slané dost) Pak do toho zamíchám noky a špenát - vše promíchám a posypu strouhaným kozím sýrem (my máme doma nejraději kozí goudu - dá se ale třeba použít i niva). No a vše se dá zapéct do trouby - dokud není sýr trochu zlatý. To je vše 🙂

Odpověz
14. črc 2015
avatar

Děkuju 🙂.

Odpověz
15. črc 2015