icon
56 / 125
Dýně Hokkaido na cibulce s červenou čočkou a ovesnou smetanou k tomu ječné kroupy
avatar

No to vypadá skvěle! Máme úrodu hokkaido, krém už nám leze i ušima, musím vyzkoušet. 😉

Odpověz
5. zář 2014
avatar
frale
autor

@luciemarkova zkus, dýni jsem předem udělala na páře. Pak na pánvičce cibulku, od té jsem přidala už hotovou dýni a už hotovu červenou čočku. Dochutila jsem trochou garam masali a přidala ume ocet a trochu tamari omáčky. Až nakonec ovesnou smetanu. Bylo to fakt dobré. Když je tam ten ocet a tamari, tak už se nemusí solit. A dělala jsem to i s rýží a to bylo taky dobré 🙂

Odpověz
6. zář 2014
avatar
frale
autor

@luciemarkova a jestli jsi nezkoušela tento recept
http://www.apetitonline.cz/recepty/7931-zapecen...
tak určitě zkus. Je podle hanky zemanové a je to náš dýňový favorit 🙂

Odpověz
6. zář 2014
avatar

Super, děkuji moc. Vyzkoušíme.

Odpověz
6. zář 2014
avatar

@frale Tohle z fotky bylo skvělé! Vynechala jsem teda tu ovesnou smetanu (nepodařilo se mi ji sehnat) a i tak skvělé!

Odpověz
9. zář 2014
avatar
frale
autor

@luciemarkova tak to mám velkou radost, děkuji moc za zprávu 🙂 Já zrovna dneska budu vařit to druhé 🙂

Odpověz
9. zář 2014