Dýně Hokkaido na cibulce s červenou čočkou a ovesnou smetanou k tomu ječné kroupy
frale
autor@luciemarkova zkus, dýni jsem předem udělala na páře. Pak na pánvičce cibulku, od té jsem přidala už hotovou dýni a už hotovu červenou čočku. Dochutila jsem trochou garam masali a přidala ume ocet a trochu tamari omáčky. Až nakonec ovesnou smetanu. Bylo to fakt dobré. Když je tam ten ocet a tamari, tak už se nemusí solit. A dělala jsem to i s rýží a to bylo taky dobré 🙂
Odpověz
6. zář 2014
frale
autor@luciemarkova a jestli jsi nezkoušela tento recept
http://www.apetitonline.cz/recepty/7931-zapecen...
tak určitě zkus. Je podle hanky zemanové a je to náš dýňový favorit 🙂
Odpověz
6. zář 2014
Super, děkuji moc. Vyzkoušíme.
Odpověz
6. zář 2014
frale
autor@luciemarkova tak to mám velkou radost, děkuji moc za zprávu 🙂 Já zrovna dneska budu vařit to druhé 🙂
Odpověz
9. zář 2014

No to vypadá skvěle! Máme úrodu hokkaido, krém už nám leze i ušima, musím vyzkoušet. 😉