icon
89 / 125
karbanátky z červené řepy a červené čočky
avatar
frale
autor

recept tu
http://kucharkazesvatojanu.blogspot.cz/2015/02/...
ale použila jsem červenou čočku neloupanou a místo cizrnové mouky ovesné vločky. Je skvělé jíst je z kysaným zelím, nebo s pickles. Skvěle se to chuťově doplňuje a také karbanátky jsou trochu sušší a to pickles je úžasně zvláční. Druhý den jsme si je dali ještě na svačinu studené z lednice a to už suché nebyly vůbec a byly dobré. Chutnalo to i Julii která jídlo teď trošku bojkotuje...
Pekla jsem v troubě.

Odpověz
14. únor 2015
avatar

jů, všechny ingredience doma mám, díky za tip na nedělní oběd 🙂

Odpověz
14. únor 2015
avatar

Vyborny. Jen jsme se olizovali.

Odpověz
15. únor 2015
avatar
frale
autor

@little_frog to mám radost 🙂, děkuji

Odpověz
15. únor 2015