karbanátky z červené řepy a červené čočky
jů, všechny ingredience doma mám, díky za tip na nedělní oběd 🙂
Odpověz
14. únor 2015
Vyborny. Jen jsme se olizovali.
Odpověz
15. únor 2015
frale
autor@little_frog to mám radost 🙂, děkuji
Odpověz
15. únor 2015

recept tu
http://kucharkazesvatojanu.blogspot.cz/2015/02/...
ale použila jsem červenou čočku neloupanou a místo cizrnové mouky ovesné vločky. Je skvělé jíst je z kysaným zelím, nebo s pickles. Skvěle se to chuťově doplňuje a také karbanátky jsou trochu sušší a to pickles je úžasně zvláční. Druhý den jsme si je dali ještě na svačinu studené z lednice a to už suché nebyly vůbec a byly dobré. Chutnalo to i Julii která jídlo teď trošku bojkotuje...
Pekla jsem v troubě.