Kynutý bramborák a salát z čínského zelí,červené cibule a jogurtovo-česnekovou zálivkou
jana974
autor@gepe Chutnal nám, ale myslím, že asi zůstaneme u klasického bramboráku. Dělala jsem z tohoto receptu, ale dala jsem místo pšeničné mouky špaldovou celozrnnou, takže má i jinou barvu. http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/osta...
Odpověz
27. čer 2014
můžu se zeptat co máš za zalivku na salát ?🙂
Odpověz
2. pro 2014
jana974
autor@cherry_cola5 jogurt, cesnek, oliv.olej, sul,pepr,lzicka medu, kapka balzamika, bylinky, proste co kdo ma rad. Vse nasleham
Odpověz
2. pro 2014

Kynuty bramborak? Jak se dela ci co 🙂 manzel nema rad klasik bramboraky, ja ano, tak mi tohle prijde jako dobry kompromis 🙂